selam mermaidcikcik :))
geldım amme heran gıdebılıırım cunku elekrtıkler yok jeneraötrle nereye kadr gıderse
burcu sorma ya neler neler dıycektım bıde dıkkat ettın mı avatarına kadının yuce kıtabımızda bıle PEYGAMBER EFENDIMIZ dıo erkeklerın kadınlara kötu davranmayınız onlar sıze RABBINIZIN bır emanetır dıe
mermaıd h geldın gecmıs olsun ne dedı dr emmı
Naılsın cnmmm?Bugün Cuma demi edilen dualar kabul olurmuş bende bi dua etmek istiyorum belkim kabul olur........Allahh evlerimize huzur sağlık şifa ve bereket versin..Bizleri her daim iyi ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın...Hayırlısyla yuvamızı kurup ,sevdiklerimizi alıp ,mutlu günlerimize şahit olduğumuz günleri bize göstersin İNŞALLAHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNN,amin diim bakim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Özlem aşağıdaki linkten bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-inanamiyorum-lutfen-sonuna-kadar-okuyun.html
Bende çok etkilendim böcüğüm ya. :1shok::1shok::a015:
Mermaid doğru söylüyorsun neyin ne olacağını bilemiyoruz, bende bu konudan çok etkilendim ve hep acaba aşkımda evlenince dğeişir mi bana böyle yapar mı diye düşündüm hatta dün ona da bahsettim böyle böyle bir şey gelmiş bir KK üyesine aklıma hemen ya sende yaparsan diye geldi dedim, deli bana nikahı bastığım ilk gün kıracam bacaklarını dedi. :uhm: tabi şaka yapıyor ama inan böyle bir şey benim başıma gelse kafayı yerdim sanırım... Lii yine çok güçlü bir kızmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?