- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
cnm zaten mağazalarda sana gerekenn yardımıda yaparlar uzulmee coğu yerde vıtrınde vardr ornek olarakk
uğurr bözüğüüüü ayşeeee esraaaaaa vee diğer kızlarrrrrrrrrrrrr yeni bi konu açtım siz evliler söylesin biz bekeralar dinlesin diye...takip edin faydalı şeyler alabilirsiniz.....bu arada albümüne bakıcam böcükcüğüm
ben geldimm.. dün giremedim yavv magazaydım hepp.. müdürde vardı..
kızlar sanırım biz ayrıldıkk:1no2:
ben geldimm.. dün giremedim yavv magazaydım hepp.. müdürde vardı..
kızlar sanırım biz ayrıldıkk:1no2:
merhabalar kızlar bende dün girdim çıktım çok kalamadıma.s.hadiyaa aslında pekde üzüldüm diyemicem anlattığın kadarıyla kızma sakın bana arkadaşım hakkında hayırlısı olsun
güzel konu açmışın kızzz.. birazdan işe gidicem akşam gelince takip ederimm
oş gelmışenn a.s. benım albume baksana dun ekledımm sonrada bana rep ver hadı gorem senıı :roflol:
oş geldınn lla nırdesın anam zaten kk yvas nasılsın
hoşbulduk canımyerimseniben sorma ya acayip yavaş:bbo: nerdeydim dün ve bugün işler vardı onlar hallettim birazda ders çalıştım malum haftasonu sınav varfisfisfis öyle baktım resimlerine ne tatlı kızsın sen öylekaydirigubbakcemile2memleket nere tatlım?
julyetcim böyle bi konuyu sevgilinle konuşabilecek kadar iyi degilmi aranız ona sor yada fikirlerini söyle her ciftin evlilik için bi hayali olur sizin yokmu ilişkiniz nasıl yani??????? o konuşsun ailesiyle hem bi işi falan varmı askerligini yaptımı belki ailesi onun daha evlilige hazır oldugunu düşünmüyodur bi sürü sebep olabilir yanii sevgilinle konuşmazsan içini rahatlatamazsın canım....
merhabalar kızlar bende dün girdim çıktım çok kalamadıma.s.hadiyaa aslında pekde üzüldüm diyemicem anlattığın kadarıyla kızma sakın bana arkadaşım hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?