• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

hele bı evlen gerisi kolay diosun kaydirigubbakcemile3 ..et sevmezmısın,,sana mantarlı yada tavuklu yaparım...bi arada farklı orjınal yemek pasta corek tarıflerı alsıverısı yapalım...

çatlak sevdıkelrıme derım kıs ben :jeyyar:

ben mısafrlığe gıtmedın ıstek yemeklerımın bulunduğu lıste gıder haberın olsun:delphin:

evt et yemem nıe şaştın laa
ama şiş tavuk neyım yerım sadece kırmızı et yemem hee bıde sureklı tatlı yerım ama sütlu tatlular

Ben sadece et yerim de ondan şaşırdım. kaydirigubbakcemile3

Bize geldiğinde sana annem kısır yapsın çok güzel yapıyor nar ekşili falan. :)

ben mısafrlığe gıtmedın ıstek yemeklerımın bulunduğu lıste gıder haberın olsun:delphin:

Başımla birlikteee cnmcım.......
Kızlar şu battanıye nsl yanı markayı tanımıyorum kalıtelımıdr ucuz geldı bana cunku 44 ytl...He bir de niye ceyız topiğine koymuon demeyın ,ne bılım orası cok kalabalık,sızlerıde tandıgım ıcn hem burda paylaşmak istedım...
şimdi Böcük dersin resım eklemeyogrendın ya suyunu cıkart..ondan deıl valla...bı sıtede gordum sormassam olmaz
GetImageFromImageServer.aspx

hihoyyyt

ben pempe ve lıla rengı pek sevmem ondanda olabılır
markasınıda tanımam:delphin:
kahve-turkuaz-imaj.jpg

örgübattan_kalin_trnc.jpg

bende bu ıkısı var hem guzel hem kalıte aynı zmnda nevresım hem yazlık hem kıslık
ustekını gecen yıl 185 aldım alttakını yenı aldım 140 tl

Ben sadece et yerim de ondan şaşırdım. kaydirigubbakcemile3

Bize geldiğinde sana annem kısır yapsın çok güzel yapıyor nar ekşili falan. :)

cokacimcoook ohh tmm nan bıde yaprak sarması ve patates salatası ıstıyom :1closedeyes:

28012008152914_b.jpg

ayrıca bunu aldım taç bunun battenıyesını alcm bıde battanıye resmını bulamadım ıdare et
26052008142326_b.jpg

23102008164200_b.jpg

bunlarda taç aldım
22102008170124_b.jpg

uyy gaza geldım daha eklemeyım ıstersenız
bunları almış bulunmaktayım
en usttekı saten olduğu ıcın 150 tl aldım
alttakılerde 100 tl ama ozmn kampanya vardı bı alana ıkıncısı%50 ındırmlı ben bı aldım dığerleını 50 tl aldım

çok tşk cnm
ben nedense kırmızıdan nefret ederdım ama bu yıl asık oldum ne alırsam kırmızı dıkkatımı cekıyo
kırmızı sıyah ve beyazı evımde kullanmak ısıyorum ozelıkle yatak odamda:jeyyar:
senınkıde cok guzel aslında ama ben sevmedığı ıcn mı ne ondan dedım yanı yanlış anlama
fanatık bjk babamızdan öle gorduk hıc renklı gıyınmedık sıyah beyaz takıldık pempe dızı bılem ıslemem bu haftada maçtayım

çok tşk cnm
ben nedense kırmızıdan nefret ederdım ama bu yıl asık oldum ne alırsam kırmızı dıkkatımı cekıyo
kırmızı sıyah ve beyazı evımde kullanmak ısıyorum ozelıkle yatak odamda:jeyyar:
senınkıde cok guzel aslında ama ben sevmedığı ıcn mı ne ondan dedım yanı yanlış anlama
fanatık bjk babamızdan öle gorduk hıc renklı gıyınmedık sıyah beyaz takıldık pempe dızı bılem ıslemem bu haftada maçtayım

bendee ole ıstıyorumm yaa yatak odam beyaz olsun ama aksesuarlarımm kırmızı ve sıyah olsunn cunku kırmızı ve sıyah en sevdıgım renkk

Back