• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

item_L_10840.jpg

bu cnm perde ve klozet takımı ıle havlularıda var

hmm çok şeker ve sevımlı bır setmiş gercekten,hemde saydıgın onca seye ragmen güzelmiş ama benım tarzım bıraz daha ağır mı ne mirmirmirmir,,,benımde cok begendıgım bır takım var..resmını bulursam eklıım size....

kizzz burcumsss...
evet isten cikis aldim ama haziranin sonuna kadar daha burdayim.. temmuzun basindan itibaren issizim..
yani daha 2.5 ay fln var.. biyandanda is ariyorum iste..

mermaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

la böcük 1incisi cok renkli güsel degil..
2. cok sade
3. güseeelllllllllllllllllllllllllllllll

3. olan klozet takımı guzel deıl cok beyazlıkı bbanyoya uymaz gıbı
2, cok ağır bana gtmez
1. aylardır beğendım yakınıdan gordum asık oldum renklı ıstıyorum cunku her renk var uyum sorunu yok

kis böcük bence acele etme bukadar.. ilerde daha güsel modelleri cikar..
sonra seninkileri begenmessin.. benden sülemesi..

Offfff çok tatlı yaaaa perde ve klozet takımıyla birlikte aslında çok da pahalı değilmiş... Bayıldım canım. :emir_bebek:

mermaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

efendiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............................
bu arada bende 2. olanı beğendımm.......

evet bencede çok şey alma böcük... bundan 3 yıl evvel annemle ceyızlerımı havalandırırkene ceyızın yarısını ben diskalifiye ettiydimmm..okadar yanii :))

ben kendıme guvenıyom seneye kadr nışan kesın olcak:roflol:
ben bişiyı beğenırsem aklım hep ondan kalır
bu takımı arkdasım aldı 3 yıl once hala moda :delphin:
bende borclarım bıtınce almayı dusunuyomkı daha cok cok eksık var

efendiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nöööreenn kiiisss??? :icecream:

iiiiimm şekeriimm saol sen nasılsın?bugun böle çeyiz muhabbeti işte:)ya kuzenımle ben böle gezerken hep bernardoya işte brillanta falan bakarım hep bana kızardı ne meraklısın,sırası gelınce alırsın dıye(o da bekar ama hiç bakmaz bu arada),ama ben goruyorum ki bende meraklısı varmış yani ;Böcük :)

anacım azcık maaşla herseyı onlarda kendılerı yapsalarda bende görem
ustelık ben kendım cok ozenıyom ceyısıme öle hemencık alamam
acele olarak aldım bısıyı eve gelınce sevmıyom

[/ATTACH]
ayhhh resım eklemeye calıstım umarım becermısımdr :uhm::uhm:

Eklentiler

• $hisaaaaaaaaaaar.jpg
    $hisaaaaaaaaaaar.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 11
  • $hisar.jpg
    $hisar.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 7
anacım azcık maaşla herseyı onlarda kendılerı yapsalarda bende görem
ustelık ben kendım cok ozenıyom ceyısıme öle hemencık alamam
acele olarak aldım bısıyı eve gelınce sevmıyom

bak bu konuda haklısın,onun maaşı ıyı ona guvenıo..gercı Allah'a şükür benım aılemde bunları alır aynı anda ama ben de ole herseyın ıyısını bırden alın demeye utanırım acıkcası...yukardakı hısarın takımını aldım 2 sene once hala beğenıyorum

Back