• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

mermaıd hangı soru tatlım bana mı sordun
bıde acıksın deıl mı yanı kapalı deılsen daha acık seylere bak:jeyyar: sıcak olcak hava o bakımdan yanı

oslem h geldın dertlıyım nan son manıtamda evlı cıktı benı tsellı et

üstüme gelme nan nerden bılem :mymeka: daha 3 gun oldu tanısalı hemde yası cok genc bellıde deıldı off gunah işledım ya karısının gunahına gırdım

yok olm niye günaha giresin.. senin haberin yokmuski...
delü garii eger bilerek yapsaydin ozaman girerdin günaha.. ama durum farkli yanii.. takma bukadar..
bence daha cok o "inek" girdi günaha kaydirigubbakcemile3

mermaıd hangı soru tatlım bana mı sordun
bıde acıksın deıl mı yanı kapalı deılsen daha acık seylere bak:jeyyar: sıcak olcak hava o bakımdan yanı

oslem h geldın dertlıyım nan son manıtamda evlı cıktı benı tsellı et

evlı mı cıktı dıye sormustum ama oyleymışş,pis herifff bide kandırıo yok evde rahat deılmıs konusamıomus dıye....ya bu erkekler ne pis nefisli ya anlamıyorum..evet cnm ayrıca sen gunaha falan gırmedın.hem ztn onunla cıkmadın bıle sen,yanı ole sayılır ....nasl ıtıraf ettı..bı guzel kalaylasaydın...ffff erkek ıste acaba biz de bi gün bole aldatılczmııı benneyaptımki

Vay hain vayyyy böcüğüm hemen cezasını verelim ya utanmaz adam, sen hiç üzülme nerden bilecektin ki. :1hug:

ıtıraf etmedı ben anladım cnm dedım arama benı sen evlısın kesın telın kapalı olamas oda bugun msjda dedı senı sevyom babamın zoruyla oldu falan yazık ya daha kendısı 24 yasında karısıda belkı benımle yaşt yenıde evlıdır ayy kendımı koydum onun yeırne bı an
bıde bayadır teklıf ettı konusmadım 3 gun konustum oncekı gunde elımı sıktı tuhh bee pıslukk :mymeka:

Boş ver canım o onun haysiyetsizliği, zorla da evlendirilmiş olsa böyle bir şey yapmamalıydı.

Allah karısına yardım etsin.

bir kere o kişiliği oturmamıs bı ınsanmıskı demekkı aılesının sozuyle onların zoruyla ıstemedıgı bırısıyle evlenmıs,,bekar olsaymıs bıle naapcaktnn ana babasının agızna bakann adamııı beee,,bence bunu kutlayalım bole bırısıne daha fazla deılde sadece 3 gun kafa yordugun ıcın

Burcums bı tencere yaprak dolmasıyla heralde bunun ustune ıı gıder böcük için :CüvCüv:
evet oezlem öle olacak artıkk..

Yaparım böcüğüme canı sağ olsun, yaprak sarması ne demek. :)

B.... yiyesice Gıcık herif, üzülme böcüğüm ya... hala çok sinirliyim.

kıslar nasılsınız ben anca gelebildim sabahtan beri dısardaydım ve şimdi geldim yerime

ebru h geldın cnm aramısa
pempe sende h geldın amma cok calısıyon hee napcan o kadr parayı

burcu bana bırını bulcan artık recep ıvedıkı mı alsam napsam :delphin:

Back