kızlar canım çok sıkkın yaa..çok dar görüşlü bi mahallede oturuyoruz..
kızlar benim Allah a şükür harika giden 5 yıllık bi ilişkim var..sevgilimle aynı mahallenin çocuklarıyız..mahallede bilmeyen aşkımızı bilmeyen azdır..o yüzden pek soran istemeye gelen fln olmaz..şimdi aşkımda askerde uzun zamandır görmüyolar biziya heralde ayrıldık sanıyolar..millet şimdi kalkmış annem laf sokuyomuş niye sizin kıza kimse gelmiyo bakan olmuyo fln diye..töbe yarabbim deli olucam..
iki gündür sevabına camiye gidiyorum ordada başka yerden gelen kadınlar beğenmişler beni güya bizim tanıdığa çok ısrar etmişler dünürcü gelmek için..kadın sevgilimi bile bile göndermiş ya..neymiş benim bitanemden daha zenginmiş mühendismiş yemişim ya..sinirden ağlayarak geldim eve..anneme dert yanıyorum..annemde demezmi olsun gelsinler akılları kalsın, kötü bişimi sevineceğine üzülüyosun diye...neymiş güzel kızmışım ama niye kimse görücü gelmiyomuş bana millet bunu laf ediyomuş..ya erken diye askerden önce bişi yapmayalım dedik ama çıldırıcam çok zoruma gidiyo böyle şeyler..sevgilim annesiyle arkadaş gibiyizdir Allah bozmasın..kızlar diyorumki eğer bida böyle şey olursa sevgilimin annesine diyim hiç değilse annemle tanışmaya gelsin öylesine..siz ne dersiniz..
anlamıyorum başka kızlar niye görücü gelmeleriyle övünürki ballandırırki..çok kötü bi durum heleki benim gibi beklediğiniz varsa..aklıma geldikçe off yaaa
kızlar canım çok sıkkın yaa..çok dar görüşlü bi mahallede oturuyoruz..
kızlar benim Allah a şükür harika giden 5 yıllık bi ilişkim var..sevgilimle aynı mahallenin çocuklarıyız..mahallede bilmeyen aşkımızı bilmeyen azdır..o yüzden pek soran istemeye gelen fln olmaz..şimdi aşkımda askerde uzun zamandır görmüyolar biziya heralde ayrıldık sanıyolar..millet şimdi kalkmış annem laf sokuyomuş niye sizin kıza kimse gelmiyo bakan olmuyo fln diye..töbe yarabbim deli olucam..
iki gündür sevabına camiye gidiyorum ordada başka yerden gelen kadınlar beğenmişler beni güya bizim tanıdığa çok ısrar etmişler dünürcü gelmek için..kadın sevgilimi bile bile göndermiş ya..neymiş benim bitanemden daha zenginmiş mühendismiş yemişim ya..sinirden ağlayarak geldim eve..anneme dert yanıyorum..annemde demezmi olsun gelsinler akılları kalsın, kötü bişimi sevineceğine üzülüyosun diye...neymiş güzel kızmışım ama niye kimse görücü gelmiyomuş bana millet bunu laf ediyomuş..ya erken diye askerden önce bişi yapmayalım dedik ama çıldırıcam çok zoruma gidiyo böyle şeyler..sevgilim annesiyle arkadaş gibiyizdir Allah bozmasın..kızlar diyorumki eğer bida böyle şey olursa sevgilimin annesine diyim hiç değilse annemle tanışmaya gelsin öylesine..siz ne dersiniz..
anlamıyorum başka kızlar niye görücü gelmeleriyle övünürki ballandırırki..çok kötü bi durum heleki benim gibi beklediğiniz varsa..aklıma geldikçe off yaaa
bence sevdığın ınsan acemı bırlığını bıtırınce aranızda bı söz takın yerimseniben
bu arada gunaydınn -tatlicadiarzu- maynak esraa aysee nırdesnız bakemmm gec kaldnız loo kaydirigubbakcemile
kiz uğur böcüğü döndnm sen ailenin yanindan...ay bayadir bu kismi takip edemiyorumda bacimm atliyorum sayfalari..he günaydin bu arada
nirdesın sen laa :mymeka: ptesı dondumm ohh nelr yaptım neler bağdan uzum topladım bahcede mangal yaktım bıde bahceden karpuz kestık ohhh sonra eşşeğe bındımm nığde kalesnı gezdımm ohoo anlat anlat btmez geldım bahceden topladım fasulyelerı psırıdm derın dondrucuya koydummm kaydirigubbakcemile2
sen naptın nerdeydın
evt yalnız yasıyomm aılemden uzakım ama burda abımler ablamlar var aynı mah.keske onlarda olmasaymısss hergun gelıyolarr bee sıkılıyoommm (arada bı yeter)
yok cnm olcak gıbıde deıller zatennn aman neyse hayrlısı ben onu cok sevyom ama aılem anlamıyoo(annem harc)
canim bosver ya milleti, herkes ne der ne dusunur diye kendine dert edersen hayatini mutlu sekilde yasayamazsin kaydirigubbakcemile5 . hic takma boyle seyleri. sevgilinin annesine de seni istemeye geleceklerini falan soyleme canim, ne kadar arkadas gibi olsaniz da pek hos degil bence. sadece annenle daha yakin olmalarini sagla...bir de annenler ne dusunuyor sevgilin hakkkinda? :1rolleyes:
arkadaşlar ben geldim kimse yok mu ya sorcaklarım var hem de çok
nişan bohçası yaa nasıl hazırlanır neler konulur lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?