Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kızlar canım çok sıkkın yaa..çok dar görüşlü bi mahallede oturuyoruz..
kızlar benim Allah a şükür harika giden 5 yıllık bi ilişkim var..sevgilimle aynı mahallenin çocuklarıyız..mahallede bilmeyen aşkımızı bilmeyen azdır..o yüzden pek soran istemeye gelen fln olmaz..şimdi aşkımda askerde uzun zamandır görmüyolar biziya heralde ayrıldık sanıyolar..millet şimdi kalkmış annem laf sokuyomuş niye sizin kıza kimse gelmiyo bakan olmuyo fln diye..töbe yarabbim deli olucam..
iki gündür sevabına camiye gidiyorum ordada başka yerden gelen kadınlar beğenmişler beni güya bizim tanıdığa çok ısrar etmişler dünürcü gelmek için..kadın sevgilimi bile bile göndermiş ya..neymiş benim bitanemden daha zenginmiş mühendismiş yemişim ya..sinirden ağlayarak geldim eve..anneme dert yanıyorum..annemde demezmi olsun gelsinler akılları kalsın, kötü bişimi sevineceğine üzülüyosun diye...neymiş güzel kızmışım ama niye kimse görücü gelmiyomuş bana millet bunu laf ediyomuş..ya erken diye askerden önce bişi yapmayalım dedik ama çıldırıcam çok zoruma gidiyo böyle şeyler..sevgilim annesiyle arkadaş gibiyizdir Allah bozmasın..kızlar diyorumki eğer bida böyle şey olursa sevgilimin annesine diyim hiç değilse annemle tanışmaya gelsin öylesine..siz ne dersiniz..
anlamıyorum başka kızlar niye görücü gelmeleriyle övünürki ballandırırki..çok kötü bi durum heleki benim gibi beklediğiniz varsa..aklıma geldikçe off yaaa

canim bosver ya milleti, herkes ne der ne dusunur diye kendine dert edersen hayatini mutlu sekilde yasayamazsin kaydirigubbakcemile5 . hic takma boyle seyleri. sevgilinin annesine de seni istemeye geleceklerini falan soyleme canim, ne kadar arkadas gibi olsaniz da pek hos degil bence. sadece annenle daha yakin olmalarini sagla...bir de annenler ne dusunuyor sevgilin hakkkinda? :1rolleyes:

bence sevdığın ınsan acemı bırlığını bıtırınce aranızda bı söz takın yerimseniben
bu arada gunaydınn -tatlicadiarzu- maynak esraa aysee nırdesnız bakemmm gec kaldnız loo kaydirigubbakcemile

TATLIM GÜNAYDINN...AMAN BOŞVER MİLLETTİİİ KIZ GRURLAN ANNENİN DEDİĞİ GİBİ VALLA..ONLAR SALAKLIKLARINA YANSINALR..OH GELSİN İSTESİNLER SENDE HADE HADE HADEEEEE DİYE YOLLA GELDİKLERİYLE KALSINLAR....ŞÖLEE DİK BURNUNUDA HAVAYA.HİÇ MORALİNİ BOZUDĞUNA DEĞMEZ.AİLEN VERECEKMİ SENİ ZORLA HİÇ SANMAM.İLİŞKİN YOLUNDAYMIŞ ÇOK ŞÜKÜR...SEVGİLİNEDE ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUMMMkaydirigubbakcemile2

kiz uğur böcüğü döndnm sen ailenin yanindan...ay bayadir bu kismi takip edemiyorumda bacimm atliyorum sayfalari..he günaydin bu arada

kiz uğur böcüğü döndnm sen ailenin yanindan...ay bayadir bu kismi takip edemiyorumda bacimm atliyorum sayfalari..he günaydin bu arada

nirdesın sen laa :mymeka: ptesı dondumm ohh nelr yaptım neler bağdan uzum topladım bahcede mangal yaktım bıde bahceden karpuz kestık ohhh sonra eşşeğe bındımm nığde kalesnı gezdımm ohoo anlat anlat btmez geldım bahceden topladım fasulyelerı psırıdm derın dondrucuya koydummm kaydirigubbakcemile2
sen naptın nerdeydın

OH VALLA MAŞALLAH BAYAĞ EĞLENMİŞSİN..AMAN NAPIYIM YA AYNI BURALARDAYIM BEN SİTEYE GİRİTORUM AMA İŞLER YOĞUNDU ÖLE ÜSTÜN KÖRÜ BAZI ŞEYLERE BAKIP GEÇİYORUM...KIZ SEN YANLIZMI YAŞIYODUN AİLENDEN...BU ARADA MANGALLAR FASULYELER KARPUZ FALAN ACIKTIM YA ORUCUM OFFcokacimcoook

evt yalnız yasıyomm aılemden uzakım ama burda abımler ablamlar var aynı mah.keske onlarda olmasaymısss hergun gelıyolarr bee sıkılıyoommm (arada bı yeter)

evt yalnız yasıyomm aılemden uzakım ama burda abımler ablamlar var aynı mah.keske onlarda olmasaymısss hergun gelıyolarr bee sıkılıyoommm (arada bı yeter)

bende ayrıydım ailemden geçen sene ekim ayında döndüm bende ünv falan....sen ikna edebildinmi aileni nişanlın konusunda....

yok cnm olcak gıbıde deıller zatennn aman neyse hayrlısı ben onu cok sevyom ama aılem anlamıyoo(annem harc)

kafam cok karıısk cnm sımdı hayr desem aılemı dınlesemm ılerde ya daha mutsz olursam sonucta ılerkı hayatımda sadece eşımle bı aıle olcaz ve ben aılemle fazla konusamıycam evlnınce ole yanı yok aılemı dınlemesem mutsuz olursmm bu kez kendın ettın kendın bul olcak ne bılem neysee
sen nelr yaptınnn benımde patron kızıyo kk ya grmeme ondan gec gırıyom gızlı gızlı

canım annem sevgilimi karakter olarak beğeniyo..ama durumları iyi olmadığı için pekte istekli değil bu konuda..istemeye gelecek olanların oğlununda mühendis olduğunu duyunca ısrarla yok dedim diye kızdı..başka gittiğim yerlerde soranlarda oluyodu ama ben kimse gelmesin istemesin diye hep nişanlıyım dedim...
sevgilimin annesiyle çok iyiyizde bi sorun canımı sıkıyo..annesi her muhabbet etmemizde annenle tanışmayı çok istiyorum..size gelmeyi istiyorum diyo..ah bi yüzük taksak bi istemeye gelsek deyip duruyo....sık sık soruyo çeyizinde eksik bişi varmı alayım fln diye..yani gördüğüm ilgi ve muamele çok güzel beni gelinleri gibi görüyolar..yalnız icratta hiç bişi yok..nasılsa bekliyorum diye kimse gelip gitmiyo..teyzem hep soruyo yıllardır sevgilisiniz ailesinden biri çıkıpta şu kıza gidelim diye hiçmi yanaşmıyolar diyo..bu konu kafama takıldı..
arkadaşlarda diyolar bunlar seni çantada keklik görüyolar diyolar nasılsa bekliyosun diye..bu yüzden arkadaşlarım görücü geldiğinde fln annesine anlat onlarda artık sizinkilerle tanışmak için ufaktan adım atsınlar diyolar..
kızlar akıl verin siz ne dersiniz..çok kötü durumdayım işte olan hep kıza oluyo bu durumlarda..senağlama

ne güzel hepinizin bi hayali var benmde var tabiki ama ailem istemiyo ben onu öyle cok seviyorm öyle cok iyi biriki nasıl olacak nasıl etcem bilmiyorum...ama hepinizn hayalleri inş.. bir bir gercek olur ve cok mutlu olursunuz umarım Allah sevdiklerinizden ayırmasın inşallah

julyetcim böyle bi konuyu sevgilinle konuşabilecek kadar iyi degilmi aranız ona sor yada fikirlerini söyle her ciftin evlilik için bi hayali olur sizin yokmu ilişkiniz nasıl yani??????? o konuşsun ailesiyle hem bi işi falan varmı askerligini yaptımı belki ailesi onun daha evlilige hazır oldugunu düşünmüyodur bi sürü sebep olabilir yanii sevgilinle konuşmazsan içini rahatlatamazsın canım....

nişan bohçası yaa nasıl hazırlanır neler konulur lütfen yardım

canım başlıyorum hazrımısın
anne için : başörütüsü,çorap,patik,bluz olabilir,seccade,havlu(kimileri bunları koymuyor artık ama biz koymuştuk)krem.parfüm olabilir,iç çamaşırı
baba için : çorap,gömlek,iç çamaşırı,tshırt,kravat
varsa abi erkek kardeş için : kıravat,gömlek,kardeş küçükse tshırt,çorap,iç çamaşırı,abi için traş köpüğü losyonu olabilir
kız kardeş : krem,deodorant,iç çamaşırı,kapalıysa tülbent,açıksa bluz,çorap,çeyizi için havlu falan olabilir
veeee damatttt : benim aldıklarımı yazıyorum buraya sen eklersin veya çıkarırsın.....traş köpüğü,tarş losyonu,jilet,jilet uçları,parfüm,deodorant,ferahlatıcı sprey,jöle,duş jeli,krem,gömlek kravat,kol düğmesi,iç çamaşırı takımı(bir siyah bir beyaz)çorap,havlu,kozmetikerlini koymak için süslü bir kutu
eltin varsa : bluz,havlu,deodorant,krem,tülbent makyaj yapan biriyse ruj rimel alabilrisin hediye bu sonuçta...

canım masraflı oluyo biraz bu işler..ucuzunada kaçamıyosun millet görcek diye..ben bildiklerimi yazdım gereksizleri çıkar sen.....şimdiden allh kolaylık versin diyorum cebinede bol parakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…