- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
tmm cnm gecmıs olsunnnn gecer ınss kolay gele saa
herkes kucuk herhalde burda yaaaa..kendimi iyicene yaslanmis hissettim :) 84luyum ben kaydirigubbakcemile3
su okula girisim bir gelsin evlilik olayini iyicene bastiracagim valla...nisanlanamiyoruz cunku babamlar nisandan sonra cok bekletilmesinden yana degil...nisan olduktan 3 ay sonra falan evlenirsiniz diyorlar. o yuzden soz yuzuguyle beklemedeyiz...su arada ablam da evlense ne mukemmel olucak ama bir sevgilisi bile yok ya...delirmemek elde degil :mymeka:
teşkür canım geldim burdamısınız
ablan kalsın sen eveln yok ılla ablam dersen enısteye söle bı arkadasını ayarlasın aman evelnıpte napcaksınzı bee bekarlık sultanlık valla
ablan kalsın sen eveln yok ılla ablam dersen enısteye söle bı arkadasını ayarlasın aman evelnıpte napcaksınzı bee bekarlık sultanlık valla
ohh masallh de ne ısten bee hayattann bende sıkıldım ozmn bana ayarlasın arkadasını
senin pesindeki yakIsIkLidan bir haber var mi canim? :CüvCüv:
uyudum uyandım geldimm.. bacım sen böcüğü boşver bana ayarlaa ben çok iyi bi kızım:roflol::roflol:
hala pesımde ama yüz vermıyomm :dilcikar: :dilcikar: ha bıde neden hamış smıley koydun :uhm:
la pesımı bıraksana bee kısmetlerımıkacırıyon kaydirigubbakcemile
hala pesımde ama yüz vermıyomm :dilcikar: :dilcikar: ha bıde neden hamış smıley koydun :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?