Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

herkes kucuk herhalde burda yaaaa..kendimi iyicene yaslanmis hissettim :) 84luyum ben kaydirigubbakcemile3

su okula girisim bir gelsin evlilik olayini iyicene bastiracagim valla...nisanlanamiyoruz cunku babamlar nisandan sonra cok bekletilmesinden yana degil...nisan olduktan 3 ay sonra falan evlenirsiniz diyorlar. o yuzden soz yuzuguyle beklemedeyiz...su arada ablam da evlense ne mukemmel olucak ama bir sevgilisi bile yok ya...delirmemek elde degil :mymeka:

ablan kalsın sen eveln yok ılla ablam dersen enısteye söle bı arkadasını ayarlasın aman evelnıpte napcaksınzı bee bekarlık sultanlık valla

neren yaşlı bacım senin altı üstü 2 yaşcık büyüksün bendenyerimseniben kompleks yapma kendine en kısa zamanda evlenmen dileğiyle tatlım:CüvCüv:

valla canim benimki ablami pek sevmedigi ve hic uyusmadiklari icin hicbir arkini ayarlamaz ona kaydirigubbakcemile3

bekarlik sultanliktir diyosun da bir sureden sonra artik kendi hayatini yasamak istiyorsun..gerci biz bir tek uyumadan uyumaya ayri evlere gidiyoruz..onun haricinde surekli beraberiz ve ortak bi hayati yasiyoruz..evlilikten pek bir farki yok, tek eksik olan sey imzalar kaydirigubbakcemile3

ablan kalsın sen eveln yok ılla ablam dersen enısteye söle bı arkadasını ayarlasın aman evelnıpte napcaksınzı bee bekarlık sultanlık valla

valla canim benimki ablami pek sevmedigi ve hic uyusmadiklari icin hicbir arkini ayarlamaz ona kaydirigubbakcemile3

bekarlik sultanliktir diyosun da bir sureden sonra artik kendi hayatini yasamak istiyorsun..gerci biz bir tek uyumadan uyumaya ayri evlere gidiyoruz..onun haricinde surekli beraberiz ve ortak bi hayati yasiyoruz..evlilikten pek bir farki yok, tek eksik olan sey imzalar kaydirigubbakcemile3

ohh masallh de ne ısten bee hayattann bende sıkıldım ozmn bana ayarlasın arkadasını

sanada ı akşamlarr cnm hayrlı ıftarlarr bende bucukta cıkcamm

uyudum uyandım geldimm.. bacım sen böcüğü boşver bana ayarlaa ben çok iyi bi kızım:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…