Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ben boşveremem en sevmedığım şey bı ınsana espırı yapar dururum anlarımkı o kaldrııyo benım espırılerımı devam ederım sonra bıgun gelır ayy ben sevmıyorum demesı benı cok üzer o yuzden eğer onu kırcak laf ettıysem özur dılemesını bılırım
ayrıca ben böle bırının kalbını kırıpta eve gıdersem uyamam asla ıcım rahat etmes vıcdanım elvermes

böcüğüm işte yanlış anlamış bence bugüne kadar kimlere neler dedin senin geçmiş yazılarını okursa görür hadi kızlar üzmeyin birbinizi yerimseniben

ben kımseyı uzmedımkı öle bısey duşunmdım acaba ne ddım dıyorum hala kendı kendıme yaa sımdık işne gelmıo hatrlamazsın demeyın skaın vallahıı bıllahı hatrlamıyom anacım heryere yaz yaz ne dedığımı aklımda tutamıyom pek

slm kızlar uğrayamadım ne zamandır hayırdır ya nooldu karışmışmı burası ne öpün birbirinizi barışın bakıım :mymeka:

black iyiyim canım sen nasılsın? görmedim mesajını kusura bakma ben zeytin çekirdeği yemeye başladım 2 gündür.

müjde hoş geldin...

Böcüğümmmm yarın gel ya.

h.b cnm
bu arada bu zeytin çekirdeği daha kötü etmesin çok mantıklı gibi gelmedi bana :uhm:
gerçi allahın şifayı nereden vereceği hiç belli ollmaz
çörek otu yağını dene çok iyi gelio test edildi onaylandı :roflol:

yarın pazar ve ptesı iş yok gelmıyom

nan cekırdek bı yerden gırer bı yerden cıkar ne yararı olur mıdene cok zararlıdır bacım bence nıcın yutuyonkı

hemeroid için bi tanem ya. napalım her şeyi deniyoz. :)

Çörek otunu hiç duymamıştım müjde ya. :S

Bu arada 3 gün sen yoksun.

oslem laa nerdesın bak kacma gel buraya 3 gun yokum dıyom oslemezsen benı kaynananla otur emı

off kıslar yaa 3 gun nasıl geccek

evet canım biliorum bahsediodunuz bi ara
çörek otu yağını işte o malum bölgeye sürünce hakikaten küçülüyo annemin yok oldu hatta. dene istersen

evet canım nerden biliosun delikafadulden

yokum valla uğraştırıyolar bizi sonuç alana kadar ooo

black iyiyim canım sen nasılsın? görmedim mesajını kusura bakma ben zeytin çekirdeği yemeye başladım 2 gündür.

müjde hoş geldin...

Böcüğümmmm yarın gel ya.
tskler cnm bizim hemoş hastalıkla uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3

ayh onuda deneyelim kendimi denek gibi hissediyorum :roflol: bu arada ben yutuyom bişey olmadı çekirdeği hatta çok iyiyim diyebilirim cnm zaten midede patlıyormuş cnm

cnm ben yutuyom sende durumlar nasıl hihoyyyt

Böcüğümmmmm gitme ya. ((

Müjde deneyeyim bari çörek otu yağını ama benden kan da geliyor. (

Black valla bende bir değişiklik olmadı ki.

ayh cnm hemen olmaz bekle ben 2 gün yuttum öle biraz düzeldi bak mesala kahvaltı yapıyon ya ardından 1,5 bardak suyla yut gece yatarken gene yut her yemekden sonra yut yani ben öle yapıyom onu yutup yemek yesem o nasıl çıkar diye düşünüp korktuğumdan bu mantıkla yapıyorum çünkü midede patlaması lazım bide kudret narı varmış cnm sen olmazsa çörek otu yağını sür bende onu sürüm deneyimlerimizi paylaşalım topikden bir arkş kudret narı sürmüş gece yatarken annesi iyileşmiş cnm bu arada kan gelmesinin sebebi yırtılıyorda ondan cnm çok kuru yeme bak ben çorbayla yaşıyom cnm :))) azcık sık dişini çekirdeğe devam et 2 gün sonra farkı görcen

görürşüz böcüğüm kendine çok cici bak akşam için afiyet olsun cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…