• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

bılmıyorum cnm kımseler yok
patronum yıllık ızne gtse bende cok rahatlasam msn konussak senle demı

Evet ya gitsin bak ben plus kurdum onun şöyle bir özelliği var tek tuşla anında msni kitleyebiliyorsun pcde msn açık olduğu belli olmuyor sende öyle yap.

oo süpermış laa oo
yarın ödeme varmış cok sevındım ama artı para ıstycem onu verırler ınş sımdık alcam parayıda haftayakı bulusma ıcn saklıycm arcelık takstım gelcek ve ben gene parasız kalcam:delphin: ustelık gene gununde almayıp faız oduycem kesın

kıs böcük üzülme bunada sükür de ya hiç işin olmasaydı...bendede plus yüklü arada bi çizim yaprken basıyorum bi tusa onu kilitliyorum ama hangisi cözemedim delikafadulden

Pembişim ben organ bağışı yapmayı istiyorum hep ama şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum.

Ciddi bir hastalık ya da kaza geçirmemiz durumunda doktorlar organlarımızı bağışladığımız için bizimle pek ilgilenmiyormuş. :S

Böcük bizden sıkıldın mı? :(

anladımm ama sölede olabilir ailene dersin ben bagıslıcam bana bişey olursa.ben sadece dini acıdan düşünüyorum nasıl olur ALLAH zaten karsı tarafın ömrünü biçmiş işine karısmıs gibi oluyorsun ne biliyim karısık bi durum

Evet sonuçta her şey ALLAH'tan, Dini açıdan benimde pek bir bilgim yok canım ya, sormamız lazım aslında...

taa sabah bi selam vermistim..
simdi bi bakiyim dedim kimse almamis selamimi.. CADIARZU

geldıım hele ancak
oslem h geldın laa

hemende benı oslerler ben açım çaklıt ısmarlan hele

Back