• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

çaklıt
muz
kıvı
kakaolu pasta
paatates kızartması
patates salatası
mısır haslanmış
yaprak sarması olsa kaffı

off cok gecmıs olsun üzülme gız ben 3 kışılık yerım herseyı senın ıcnde yıycem soz bu aksam bır ark ıle yemeğe cıkıyok
tavuk şiş yıycemm ohhh

oslem olm nerdesın gene

ohhh afiyet bal olsun cnm ye bakalım gerçi tavuk falan sevmemde sana lop lop et olsun cnm hihoyyyt bu arada bu arkş erkekmi :jeyyar:

böcük.. kötükedihüso
ogünkü söyledigin seydn özür dilersn konusurum seninle..

böcüğüm nirdesin siz niye küstünüz kızzz özlem senin yanlışın var bence böcük çok esprili biridir yanlış anlamışsındır cnm

oslemmm :1shok: hangı gunkı tatlım esseklık ettım affet demeden evvel ne dedığımı desen ıyı olarrr ben kımseye kusmem

black erkek ark benım kz ark yokkı:roflol:

nasil biri oldugunu bilmiyorum.. belli espirili ona bisi demiyorum zaten bende severim öyle insanlari.. kendimde saka yapmasini seven biriyim
ama gecenki söyledigi sey hicde hos degildi.. ben ona kizdim biraz..

oslemmm :1shok: hangı gunkı tatlım esseklık ettım affet demeden evvel ne dedığımı desen ıyı olarrr ben kımseye kusmem

black erkek ark benım kz ark yokkı:roflol:

belli belli ne deyim allah muhabbettini artırsın cicim :jeyyar:

nasil biri oldugunu bilmiyorum.. belli espirili ona bisi demiyorum zaten bende severim öyle insanlari.. kendimde saka yapmasini seven biriyim
ama gecenki söyledigi sey hicde hos degildi.. ben ona kizdim biraz..

:1shok: ne dediki güzelim

vallahı ne dedığı cok merak ettım mumkunse msjımı alıntı et bakım aklım kaldı sınırlendım hatta kendıme acep ne ddım dıe

dettt hadi ordan.. sen o msj'i yazdigin gibi geri sildin.. oyüzden alinti yapamiyorum canimcim..

neyse artik.. bosver..

Back