• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kizlar bi konu acinda konusalim...
benim zaten bugün pek calisasim gelmio bari buraya takiliyim..

yada ben bi konu aciyim: Dügününüzü nerde yapmak istersiniz.. Salondami yoksa Kirdami???

hmm en kır düğünü istiyorum düğün salonları bana itici gelıyo artık....daha agır bır dugunm olsun ısterım...hatta allh nasıb ederse nişanımı da dısarda bı restaurantta (aıle içi tabi) yapmayı dusunuyoruz aılecek .sen?

bende kir dügünü istiyorum ..
ama maddi duruma bagli tabii.. kir dügünümü daha pahali yoksa salonmu? haberin varmi?
arada bi bakiyorum internette kir dügün organizasyonlaarina ankarada.. hayaller büyük ama bakalim... :Saruboceq:

tabı daha pahalıdır ama sonucta dugun salonalrıda 4 mılyr falan kır dugunude olsun olsun 7-8....ama tabıkıde kısıden kısıye bu aradakı buyuk fark...ya dugun salonu sevmıorum hele o takı merasımı sormayın gtsn..benımkıde sevmıo nıkah yapalım dıo...ama ben eglenmekte ıstıyooomm..okdr beklıyorummm onu kır dugunu yapsınn cnmmmm hayret bişiii...olmadıı ,aradakı farkı ben öderım aşkıııııııııııımmmmmmmmm noluuuuuuuur diyceem :)

bende kır düğünü istiyorum ama olmıcak galiba bizimki okadar romanti değil :roflol:

slm kızlar
hemen konuya atlıyım bare :roflol:
benim iki ayrı yerde olcak 1. istanbulda nikah (arkasından yemek düşünüyoruz ama o zamanki şartlara bağlı) 2. de adıyamanda olcak orada kır düğünü tarzında yerler varmış olursa çok hoş olur ayarlayamasakta mecburen salonda olcak. ama düğün salonda olcaksa istanbuldaki nikahı kokteyl düşünüyorum.
nişan için güzel bişi istiyorum çünkü düğünüm burda olmıcak arkadaşlarımla eğlenemicez :a015:

bu arada pembecim h.g özlettin kendini.
mermaid sende aramıza hg..

hihihi kaydirigubbakcemile3
benimkide aksine romantik ama ben bazen slkllyorum.. pek romantzm sevmem.. odun gibiyim
ya babam hele bi evet desinde dügünü ben bile yaparim.. kaydirigubbakcemile3
ama ankara daha pahali galiba.. hmm bide tabii kac kisiyi cagiracagina bagli.. gecenki dügüne 540 kisi gelmis yaa.. agzim acik kaldii :1shok:

Canım yok ya... Annemler tanıştı ama henüz resmiyete dökmedik, uzun nişanlılık istemiyoruz, nikahtan 6 ay önce falan nişan yapacağız ALLAH izin verirse...

ee annenler ne düsünüyo..
benimde annem tanisti beniimkiyle.. ama babamdan gizli :lepi:
begendii.. ama bana sadece ii diyo baskalarinada anlatio iste ii cocuga benzio yakisikli fln filan..
bana söylemioo simarirmisim diye.. (yengem dedi) kaydirigubbakcemile3

Özlemciğim, annem sevdi, onun ailesi de beni sevdi, yani aslında sözlü gibiyiz birbirimize gidip geliyoruz aile arasında... ınş. seninde baban öğrenir ve sever eniştemizi ;)

Düğün konusuna gelince, bizim 2 yerde olacak ve biz nikah düşünüyoruz... Ben ilk olarak gelinliğimle memleketimiz Hatay'da babamın mezarlığı ordan çıkmak istiyorum. senağlama
Daha sonra da ıstanbul'da kırda nikah yapmayı düşünüyoruz...

babam biliyoda ama kabul etmiyo :) onun evet demesini bekliyoruz..

basn sglsun cnm.. senağlama

kirda nikahda fena olmaz ya..hmm.. ozaman sanirim halay fln olmicak öylemi?
yoksa yanlismi anladim.

Yok canım biz müzikli yapmayacağız, tasavvuf ve ney dinletisi yaptırmayı düşünüyoruz, inşeallah olursa aynı zamanda semazen getirtmeyi istiyorum ben.

Bu arada 540 kişi çok yüksek değil ki, benimkide hemen hemen o kadar olur heralde. :S

benim okadar akrabalarim varmi bilmiyorum bile.. kaydirigubbakcemile3
ya okadar kisi cok pahali olur yaff iflas ederim..

benim düsüncem kir dügünü 200 kisi yeter. tanimadigim hic görmedigim akrabalar gelmesede olur..

üff benimki hele hiçç değillllllllllllllll sinir oluyorum yaa bak baska bı yaramı açtın şimdi gülpembe...romantıklık ona komık gelıyoooo...ruhsuz şeyyy

artık egiticez onları evlenince :jeyyar:

slm kızlar
hemen konuya atlıyım bare :roflol:
benim iki ayrı yerde olcak 1. istanbulda nikah (arkasından yemek düşünüyoruz ama o zamanki şartlara bağlı) 2. de adıyamanda olcak orada kır düğünü tarzında yerler varmış olursa çok hoş olur ayarlayamasakta mecburen salonda olcak. ama düğün salonda olcaksa istanbuldaki nikahı kokteyl düşünüyorum.
nişan için güzel bişi istiyorum çünkü düğünüm burda olmıcak arkadaşlarımla eğlenemicez :a015:

bu arada pembecim h.g özlettin kendini.
mermaid sende aramıza hg..

osbulduk tatlımmmm Şeniz

ben buarada yurt dısı olayı olursa nisan kına etmem heralde ne biliyim kafam karısık o konuda

valla kınasz olmaz tabi..ben kınamda allh ızn verırse osmanlı kıyafetı gymek ıstıyorum alışılmısn dısında bır kıyafet olsn dıorum yanı baktımı osmanlı zamanını hıssetmelı ınsan..bence de kınasız olmaz ama tercıh meselesı tabı

Back