• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

yoo hayir ben zaten yurtdisinda yasiyorum lülülülülülü
emmee Ankaraliyim.. insallah bu yaz ankaraya gitcem zaten isden cikisda yedim gidip 1 ay kalcam... kaydirigubbakcemile4

hsgeldn yesilgozlumelek
ask olsun yaa niye öyle diyosun.. :çok üzgünüm:

gülpembee.. alamanyaya geldiginde görüsürz insallah
delikafadulden

inş tatlım olurda bian önce kavusurum sevgilime cok istiyorum

Sağolun kızlar ya dişlerinize iyi bakın, öyle bir korkuyorum ki dişçi bile benden çekiniyor artık. :)

Bu arada kızlar aklıma ne geldi, çeyiz başlığındaki kızlar teker teker evleniyorlar ama biz hala bekliyoruz ya. :(
Bizden giden ilk gelin kim olacak acaba?

ben olmak istiyorum ama yurtdısı olayından dolayı 2011 olacak senağlama

Burcums iyi bır takıpçisin anladıgım kadarıyla :) evet bakalım dedıgın gıbı ılk nişan ve düğün kimden gelecek...

artık bende bu topicteyim :çok üzgünüm:

ahh ahh ben bu topiclere düşcek kızmıydım :roflol:

:1shok:

yesilgosluMELEK sağol ya zaten günlerimiz sabırla geçiyor, sende içimize su serptin. :dilcikar:

gerçekten ii moral verdin bizlere :1no2: problemmi var peki

yesılgoslumelek sana da mrb.....cok tatlısınız kızlar :) sız dua edınde bu topıcte yıllarca kalmayalım... :P

:Saruboceq:
insallah en yakin zamanda evlendik topigine gecerisss... :Saruboceq:

ya gecenlerde eskiden arkadas oldugum bi kiz evlendi..sevgilisyle yaklasik 5 6 senedir birlikteydii ve oglanin annesi bu kizi istemiyodu.. cokda inatciydi .. istemiyorum diyip duruyodu..
anam nasil olduda bu kadin birden bire istedi bu kizi anlamadim..
vallah duyduguma göre cok güzel bi dügün olmus..
cok imrendim yaaa...

ee aşk işte anasına kabullendrmış demekkı kızı...eferim çocuuuaa ..bende bazen dusunuorum evlenınce herşey daha mı gusel olck acaba yoksa bu gunlerımızı arıczmı.. cok soruorum bunu kendıme sıze de oluomu öle...ama her sbh sevdgınle uyanacksn ve sıze aıt bı yuvanz olack bu cok guzel yaa..umarım hayalleırmızdekının dısında bır sey cıkarmaz karsımıza evlılık

yesılgoslumelek sana da mrb.....cok tatlısınız kızlar :) sız dua edınde bu topıcte yıllarca kalmayalım... :P

aman diyimmm mermaiddd esref saatindesindir aman diyim düşünmesi bile korkutucu

ee aşk işte anasına kabullendrmış demekkı kızı...eferim çocuuuaa ..bende bazen dusunuorum evlenınce herşey daha mı gusel olck acaba yoksa bu gunlerımızı arıczmı.. cok soruorum bunu kendıme sıze de oluomu öle...ama her sbh sevdgınle uyanacksn ve sıze aıt bı yuvanz olack bu cok guzel yaa..umarım hayalleırmızdekının dısında bır sey cıkarmaz karsımıza evlılık

vala bende aynı düşünceleri düşünüyorum cunku evlilik cok farklı bi olay sorumlulukların artıyo maddi ve manevi anlamda en basiti ev işi sana kalıyor ama inş cok mutlu oluruz

evet sanirim bunu herkes düsünüyo..
ben cok hayal kurarim... insallahda hayallerimin tersi olmaz...
simdiden konusuyoruz sen bunu yaparsin ben bunu yaparim... söyle olur böyle olur..
tartisma olursa nasil davraniriz diye herseyi konusuyoruz askimla ama insallahda degismez diyorum..insallah konustugumuz anlastigimiz gibi olur.. :Saruboceq:

Back