Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülpembee.. alamanyaya geldiginde görüsürz insallah
delikafadulden
Sağolun kızlar ya dişlerinize iyi bakın, öyle bir korkuyorum ki dişçi bile benden çekiniyor artık. :)
Bu arada kızlar aklıma ne geldi, çeyiz başlığındaki kızlar teker teker evleniyorlar ama biz hala bekliyoruz ya.Bizden giden ilk gelin kim olacak acaba?
Burcums iyi bır takıpçisin anladıgım kadarıyla :) evet bakalım dedıgın gıbı ılk nişan ve düğün kimden gelecek...
artık bende bu topicteyim :çok üzgünüm:
ahh ahh ben bu topiclere düşcek kızmıydım :roflol:
yesilgosluMELEK sağol ya zaten günlerimiz sabırla geçiyor, sende içimize su serptin. :dilcikar:
yesılgoslumelek sana da mrb.....cok tatlısınız kızlar :) sız dua edınde bu topıcte yıllarca kalmayalım...![]()
ee aşk işte anasına kabullendrmış demekkı kızı...eferim çocuuuaa ..bende bazen dusunuorum evlenınce herşey daha mı gusel olck acaba yoksa bu gunlerımızı arıczmı.. cok soruorum bunu kendıme sıze de oluomu öle...ama her sbh sevdgınle uyanacksn ve sıze aıt bı yuvanz olack bu cok guzel yaa..umarım hayalleırmızdekının dısında bır sey cıkarmaz karsımıza evlılık