• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Günaydın canlarım,

Böcük yok, kimsecikler uğramıyor desene başlık bugün sessiz kalacak. :(

Dişim akşam çok kötüydü kızlar ya üst çenedeki en ön 2 dişe dolgu yapıldı, iğne yaparken çok acıdı, gözümden yaşlar geldi... Offf bitse de kurtulsam. :(

burası benım topiğimmiş nsl gozden kacırmısım yaa..........ben de ahh ahhh daha var dıyenlerdenım......işin ılgıncı ne dkr beklıycegımı bıle bılemıorum senağlama.

2 yıldr beraberiz bu yaz bısıler olsn ıstıyoruz ama işini kuracak dıye beklıyoruz....ama cok sıkılıo ınsn artık baskalarına laf anlatmktn yoruldum....ne zmn evlılık ne yapacaksnz dıye sormuolarmı..hadı sorsunlar da,,aynı soruyu sık sık sorunca ınsnlr delı oluom :s

:))sağol cnm hoşbuldukk...ee bekle bekle noluyo yaş gıdıyo,,,birşey değil de yumurtalıklarımızın son kullanma tarihi geçeçek:))

2 yıldr beraberiz bu yaz bısıler olsn ıstıyoruz ama işini kuracak dıye beklıyoruz....ama cok sıkılıo ınsn artık baskalarına laf anlatmktn yoruldum....ne zmn evlılık ne yapacaksnz dıye sormuolarmı..hadı sorsunlar da,,aynı soruyu sık sık sorunca ınsnlr delı oluom :s

siz yine 2 yildir birliktesiniz biz 4.5 oldu yaa..
ve hala bekliyoruzz... ooffff :çok üzgünüm:

günaydin millet..

gülpembe dünki msjimi aldinmi?? nasil yapmayi düsünüyorsun?

aldın tatlım cok saol vala kafam okadar karısık ki ne yapsam diye düşünüyorum hele bi ozmanlar gelsinde saol ilgin için

Günaydın canlarım,

Böcük yok, kimsecikler uğramıyor desene başlık bugün sessiz kalacak. :(

Dişim akşam çok kötüydü kızlar ya üst çenedeki en ön 2 dişe dolgu yapıldı, iğne yaparken çok acıdı, gözümden yaşlar geldi... Offf bitse de kurtulsam. :(

geçmiş olsun tatlım :1hug:

:))sağol cnm hoşbuldukk...ee bekle bekle noluyo yaş gıdıyo,,,birşey değil de yumurtalıklarımızın son kullanma tarihi geçeçek:))

osgeldin mermaid bende ah ah cılardanım haziranda 3 sene olcak bende senin gibi aynı seyleri yasıyorum kac yasındasınki

siz yine 2 yildir birliktesiniz biz 4.5 oldu yaa..
ve hala bekliyoruzz... ooffff :çok üzgünüm:

sabır sabır bakalım nereye kadar

hıı ben 84 lüyüm ama 24 üm olsun be tatlım herseyde bi hayır vardır benm sevgililim mayıs 2008 de askerden geldi inan aralıkda bi iş buldu oda maas alamadı sonra yurtdısından bi teklif aldı ve gitti suan yurt dısında bende bekliyorum özlemek kavuşmaksa sabretmek yakışır diyorum bekliyorum

yurt dışımı çok zormuşş..bizde kendı işimizi kuracaz bunun için bir arsalarını satılığa çıkarttılar.şimdi satılsa yaza dugun bıle olack..ama belırsızlık var işte...babamn maddı durumu bıraz iyi oldugu ıcın işini kurup babamn karsısına gecmesı daha mantıklı olacak dıye beklıyoz bakalım.....Allah sonlarımızı hayır etsin

burcums bu arada gecmis olsun..

bende 1 hafta sonra gitcem disciye.. delikafadulden

Sağolun kızlar ya dişlerinize iyi bakın, öyle bir korkuyorum ki dişçi bile benden çekiniyor artık. :)

Bu arada kızlar aklıma ne geldi, çeyiz başlığındaki kızlar teker teker evleniyorlar ama biz hala bekliyoruz ya. :(
Bizden giden ilk gelin kim olacak acaba?

Burcums iyi bır takıpçisin anladıgım kadarıyla :) evet bakalım dedıgın gıbı ılk nişan ve düğün kimden gelecek...

Back