Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

bana yolla ben ıst yakınım sana cnmm
esra ebn fazla bısey ıstemıyom barıs akarsuya benzesın yeterr gerısı hıc onemlı deıl ben onun ayağınıda yıkarım otursun evde o ben parada getırrım ayy ne fenayımm

bana yolla ben ıst yakınım sana cnmm
esra ebn fazla bısey ıstemıyom barıs akarsuya benzesın yeterr gerısı hıc onemlı deıl ben onun ayağınıda yıkarım otursun evde o ben parada getırrım ayy ne fenayımm
sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile

böcük kız istanbulda nerdesin sen?ben anadolu yakası üsküdar örnek mahallesindeyim:)))

resmen acık adres vermışın aksama sızn mahalle erkeklerle dolar artıkınn :roflol: yok anam ben avrupalıyamm :dilcikar: avrupa yakası esenler bu kadar yetr mah yasakk yoksa benım gıbı guzelı hemen bulurlarr kaydirigubbakcemile2

aman koca mahalle kim gelecekkaydirigubbakcemile3harbi açık adres yazmışım zaten uzakmışın baya be bana gamyoncuiremsu

anacım varda abim evli barklı çoluk çocuk sahibikaydirigubbakcemile2 bi ara sözlümün kuzenine kız arıyodukda o geliverdi aklımaondan yazıverdimsositososito

tmm olur ben alırımm onu ne zmn gelcckler ıstemeye 8 tane uclu burma 1 takı setı 2 kelepce ısterımmm laelaelaelaelae

valla kızlar aslında moralim okadar bozukkı siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsünn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…