a.slm hşgdin özlem hangi gözün seğiriyor bnmde öle inançlarım varda sağ gözüm seğirince iyi söleyen sol gözüm olunca kötü konuşuyorlar diye yoruyom kendime
nan pempe nıe o yazımı kırmızı ettın ve sıtemkar sekılde yazdın öle valla gorsemm yazardımcnm yaa
Kızlarrr, kırmızı kuşak bağlatacak mısınız?
Kızlarrr, kırmızı kuşak bağlatacak mısınız?
seni seni, kızım kesin hergün ayrı bir srpriz ayrı bir heyecan ayrı bir vukuat olcak sen de, bekliyoruz dört gözle hayırlısıyla inşallah, senin ki garanti çok keyifli şenlikli bişey olur, bir de sen seviyosun ya detaylarla falan da uğraşırsın anacım atom karınca gibisin kafamçokkarıştıhele bı koca bulam ben neler neler etcem durun sız:jeyyar:
ah kıyamam, Allah tan anacım öyle diil, tutturmaz kuşak diye, aplamda da yapmamıştık zaten. ben de adet ve gelenek konusunda orta yolu bulmaya çalışıyorum kendimce, bazılarını severek yapıcam zaten, bazılarını istemesem de sırf adetlere bari azıcık uygun olsun diye yapıcam, bazılarıyla da hiç uğraşamam laelaelaelaelaeBende bağlatmak istemiyorum ama annem evden bağlanmadan çıkamazsın diyor. senağlama
ben onun o anlama geldığını düşünerek taktrmıyorum ablamlarda evlendı yengemlerdede vardı hıc dusunmedım taakı burda bı yazıyı okuyunca ınsan nasıl bakarsa öle gorur cnm ben olaya hıc o gözle bakmadım bakmamda
dıdar h geldın cnm aman ya evlılık nekı benuım sevgılım bıle yokgız dahaama bak cok ceyısım var:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?