Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

aaaaa seni tam can evinden vurmuş güzelim tavlamış kısaca sırnaşık şey sen şeyi açtın camı yani :roflol: ee sonra neler oldu hayran hayran sana baktımı :asigim:

Valla böcüğüm bir arkadaşımın başına bu cam açma olayı sırasında çok kötü bir şey geldi haberin olsun. :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:

benımde basıma geldı şölekı cok kötu deıl ama
ark msn actık bırı dırek cam ac dedı kızda actı acma ddım sonra ıkımısı gordu dedıkı
bı oyun oynayak kımm soruyu bılemezse ustunden bısey cıkarsın anam bızım kıs tmm dedı :mymeka: laa dedım azdın mı o soyunsun demes mı şok oldum sonra kalktım gıderken tmm tmm dedı kapattı

aaaaa seni tam can evinden vurmuş güzelim tavlamış kısaca sırnaşık şey sen şeyi açtın camı yani :roflol: ee sonra neler oldu hayran hayran sana baktımı :asigim:

he benım seyımden kalbmden vurdu:asigim: yoo hayrancanez bakmadı yada bana herkes hayran bakıyo ayırt edemedım:roflol:
ne bılem ıste baktı sureklı guldu bende ona baktım desem yalan olur senın up uuzuuunn maılını okuyodum kımle konusuyon dedı bende garular kulubunden ark dedım erkek yokmu dedı yok laa dedımolsa karısıklar kulubuolur sonra guklduk
snra sana cam actım masallah sendekı guzellık gözumu aldı kapkara bıseysın:roflol: sonra senı kapattım ona actım
sonraaa:jeyyar:

bnmmm upppp uzunnn mailimi okudunda çocuğa zmn ayarımadımmı dion gızzzz :roflol: :roflol: evt ben çok güzelim gözlerin güzelliğimden karardı kesin sırnaşık şey sırnaşık şey

demek öle böcük ben sana slm caktım aksam msnden sen bana bi slm bile vermedin demek yogundun :mymeka:

pempe bana kımse slm cakmadı anacımkafamçokkarıştı yanı yoksa kesın cvp verırdım
bak uuupp uzun maılı bılem okudum o arada

olm sonrasını merak etmıyonus herhal anlatmıyom::dilcikar:

pempe bana kımse slm cakmadı anacımkafamçokkarıştı yanı yoksa kesın cvp verırdım
bak uuupp uzun maılı bılem okudum o arada

olm sonrasını merak etmıyonus herhal anlatmıyom::dilcikar:

ben caktım slm sonra cevrim dısı oldun sonra bidaha girdin :dilcikar: anlat hele bakalımmmm

anlat anlat sen yazıyorsun diye bizde bekliyoz :roflol:

sonraa:jeyyar:
konustuk az ama ne konustum unuttum cok unutkanım hee kalabalıktı dığer polıs ark ıle aynı evde yasıyo kac kısı var laa orda dedım 4 bazenn 7 olıyy nasıl dedım kız mı goturunuz çakallar:roflol: yok dığer ark oturmaya gelıy
durduk yere bıze yemek yaapn yokkı dedım napım anacım evlenın ozmn dedım yanı hep kaçamak cvp verdım belkı yarında gtmem bılmım sonra bb dedım kapattım
hee sonraaa ıse sey oldu:jeyyar:

pempe valla dun msn sorun vardı cnm bu garu bana lınk verdıkce kapandı ama ınan gormedım gorsem vermes mıyım yaa:çok üzgünüm:

sonra ney oldu :roflol: şakkıdı evt ben lik verdikçe böcük uçtuuuuuuuu delikafadulden

ii ozman bidahakine görüşürük

sonrası yohh artık sız düşününn
olm nolcak ı aksamlar dedık kapattık:roflol:.

nan pempe nıe o yazımı kırmızı ettın ve sıtemkar sekılde yazdın öle valla gorsemm yazardımcnm yaa

Bakın araya bir erkek girdi nasıl ortam bozuldu. :)

Yasaklıyorum erkeklerle msn görüşmesini bundan sonra. :)

a.slm hşgdin özlem hangi gözün seğiriyor bnmde öle inançlarım varda sağ gözüm seğirince iyi söleyen sol gözüm olunca kötü konuşuyorlar diye yoruyom kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…