Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ayy inanmiyorum yaa bizim isyerinde 2 kisi haricinde herkesi cikardilar demistim ama simdi ögrendimki o 2 kisiden birini daha cikarmislar..
offf yaaa :bbo:

bugün benim günüm degil.. sabahdan beri aksilikler pesimi birakmadi en son darbede bu oldu.. kafamçokkarıştı

Ayyy canım benim bizde oturmuş kıza akıl veriyoruz çarı merkezi kötü diye :1closedeyes:
canım en yakın zamanda kurtulmaya bak maaşın az olsun ama huzurun olsun ne diim ya offf

burcu netı olan iş bul ve cık daha fazla kalma bence hıcbı yer bunun kadr kötu olamaz

Şimdi beni anladınız di mi. senağlama

Kurtulacağım inşeallah en kısa zamanda, yoksa kanserden giderim ben burda. Çok üzgünüm çoook

Umarım gireceğim yerde de net bağlantısı olur.

umarım yohsam senle mısır yemeden ayrılmayızz

oslem yaa ozmn 1 tek kişi kaldı oda patronun olmasın herkes cıkmıs

of ya kıslar bugun ne kdar kötü bigün senağlama özlemcim üzülme bulursun en iyisinden iş burcum kalıncak gibi değil gerçekten orası mecbur değilsen iş buldugunda hemen cık derim bende yakındır derim işten cıktım diye

külpembe cok yoğunsun sen bu aralar masallah işiniz var bu hafta gene avans alcam ıcerde kalmasın param bulusmaya hazr olam bulusmada cok harcamam ama takstleımı öderım dıe alıyorum aslında

yok be güzelim ne yogunlugu iş yok para yok zaten eleman alcaklar benm yerime teske iş olsada calıssam giremiyorum cunku bendn iş bekliyorlar

burcum evlenınce sorumluluk daha fazla olur ya ınan dıyelımkı ev kadını olduk ozmn bıle aman bunu almasamda kar yapsam derız kesın
ama bazı düşüncesızler onu düşünmez tabe

Yok bi tanem ya, evlenince hiç olmazsa kendi çileni çekiyorsun, ama şimdi onun bunun çilesini çekiyoruz.

neysem allah kımseyı darda bırakmasın
sımdık cocuğunu daha cok duşunursun zarar gelsın ıstemezsın ama yabancıyı cok dusunmesın demı neysem mutlu huzurlu yuva olsunda varsın calısalım ya

Offff ya bu iş olayları ne kötü.

Evlensekte evimizin kadını olsak.

katılmamak ne mümkün canım, şimdi anne evinde temizlik, bulaşık, yemek vs yapıyoruz
ama kendi evimizde yapmak gibisi var mı yaaa
:lepi:​
:1rolleyes:​

günaydın tatlıslarım öpüyorum hepinizi ii günler diliyorum hepnize

gunaydın
nuran bacının albumlerındekı resımlere daha bakmadınız demı nan ben cok beğendım bı baksanıza ınş borcum bıterse o uğur böceklıden ıstıyorum bıde 12 tane pecetelıkle masa örtusu cok şık hele pıke ayy hepsı cok guzel

baktın mı ama burcu-tatlicadiarzu- cok guzeller suan beleste olsa alamam zatı hesap yapıyom cok tasktım var aksam arcelıke gıttım arkadasım ıcın ankestra fıyatlarını sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…