Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

nan tukkanı ben acıyom benı soran yok:mymeka:
az calısam beım ısım var

GASOLINE nan delı karı gule gule kullan ddım catal kasıık hıc cvp vermedın hee bıda demedı deme yolarım

nan tukkanı ben acıyom benı soran yok:mymeka:
az calısam beım ısım var

GASOLINE nan delı karı gule gule kullan ddım catal kasıık hıc cvp vermedın hee bıda demedı deme yolarım

aaaa atlamışım ne ayıp :1hug:
böcükcüm sen gayet formundasın zaten sormaya gerek yok hissettiriyosun :nazar:

kııızz olur mu az önce ettim teşekkür, valla çok işim var, anca yazıyorum :))

Baktım böcüğüm gerçekten ellerine sağlık nurdanın çok güzel şeyler yapmış..

Ben fena değilim, dün çağırıldığım bir yer vardı, bu iş yerinden bir arkadaşım daha oraya başvurmuştu onu da çağırmışlardı, tesettürlü olduğu için olmaz demişler, bende o işi kaybettim yani. :(

Neyse başka bir hayırlı kapı çıkar inşeallah...

Gasoline, hazırlıklar son sürat heralde. :) Hayırlı olsun aldıkların bi tanem.

burcu :1shok: kapalı olduğu ıcn mı amanın yaa ınanmıyorum allaha havale et tatlım ınş hayrlı bır iş bulursun
ben açık oldum ıcn kolay bulurum demek tube tube

mujde evt cok formdayım aksam 10da yattım azcık yemekteyıze baktım superdı ev yaa

ha bıde benım dantellerımı gordunuz mu sız hee:mymeka: ceyıs resımlerı sadece resımlerı bölumnde bakmayannı yakarım

sayfa 42 43 44 45 olması lazım ama sadece resımler bölumunde :asigim:

burcu :1shok: kapalı olduğu ıcn mı amanın yaa ınanmıyorum allaha havale et tatlım ınş hayrlı bır iş bulursun
ben açık oldum ıcn kolay bulurum demek tube tube

mujde evt cok formdayım aksam 10da yattım azcık yemekteyıze baktım superdı ev yaa

ha bıde benım dantellerımı gordunuz mu sız hee:mymeka: ceyıs resımlerı sadece resımlerı bölumnde bakmayannı yakarım

oooh ne güzel valla ya ben her gece 1 olmadan uyuyamıyorum nedense nasip olmuyo bu arada link versene böcükcüüm kk yı talan etmiim şimdi -tatlicadiarzu-

Burcu hakkında hayırlısı olsun canım ama ben anlamadım yani ne alaka crı merkezi sonuçta müşterilerle yüzyüze de görüşmüosunki hem tesettürlü olupta crı mrk de çalışan çok kişi biliorum bence şansını zorla derim cnm olmuyosa da olmaz başka iş bulursun

baktım böcüğüm emeğine sağlık çok güzel olmuş öle dantel mantel hiç anlamam valla -tatlicadiarzu-
hatta annemede söledim yapmayın bana hiç bi yere sermem diye masalarımın üstü hep boş kalcak bi süs böle boncuklu moncuklu cam vazo yeter bide bu yeni çıkan boncuk işlemeli sehpa örtüleri var çok pahalı gerçi ama ondan alırım başkada hiç bişi sermem.
bide senin tencere vardı sanırım hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım

bende sevmem öle vıtrın takımı yatak odasına takım falan ama pıke nevresım de sevrıım
zaten çok ördum daha yete
mutfak ıcnde dantelden hazır aldım 300tl
bıde mutfak ıcın hazr alcam okadr
tencere derken 3 takımım varda hangısı :roflol: cok tşkler cnm

sağol burcum canım :) sen de diğer meseleyi Allah a havale et kuşum :oklava:
böcükçüm bakıcam o sayfalara gün içinde :)

bende sevmem öle vıtrın takımı yatak odasına takım falan ama pıke nevresım de sevrıım
zaten çok ördum daha yete
mutfak ıcnde dantelden hazır aldım 300tl
bıde mutfak ıcın hazr alcam okadr
tencere derken 3 takımım varda hangısı :roflol: cok tşkler cnm

mutfakta kesinlikle örtü istemiyorum yatak odasına organze kumaştan güzel spor bi takım olabilir perdelerle uyumlu dolap örtüleri fln ama dantel asla! salona da dediğim gibi gösterişli boncuklu taşlı bi takım ideal
valla pikelerimi sağolsun annemin teyzesi dikio kadın muhteşem yapıyo ya resim koyabilirsem koyarım bende bi ara
ya düdklüydü sanırım canım :roflol: rica ederim cnm ne demek

Sağolun kızlar napalım başka yerlere bakacağım artık... :çok üzgünüm:

Nisan buluşması yaklaşıyor, Gasoline geleceksin değil mi? Müjde Sen???

canım hiç bilmiyorum ya, çok yoğunum son aylarda, müdürcüm cumartesilerdi de çalışiyim istiyo, işim çok çünkü, pazarları da aşkıma ancak vakit ayırabiliyorum, akraba arkadaş falan zaten göremiyorum, durumum vahim yani :)))

benim haberim yok cnm kimse çağırmadı :1closedeyes:
şaka bi yana da ciddi haberim yok ne buluşması burcucum

mujde anladım cnm bende ıstemedım ama annem ılla olcak dedı bıde ben bıraz adetlere düşkunum ceyıs sercem kızım eksık kalmasın oda
duduklu olan korkmaz cok harıka suan 400tl aşağı o setın fıyatı cnm

nan bulusmaya hepınız gelın yoksam konusmam hee gasolıne 9,5 yılını herıfe ayırdın ytmedımı nan :mymeka: vall aval aval resımlere bakrsın ozmn

mujdecım ben yapıyom 12 nısanda b.köy saat 1de bulusma gel tatlım kusra bakma unutmuşum

burcum cok tsk dantellerıme ıltıfatın ıcn

canım sağol gelmeye çalışırım çeyizmi alcaksınız yoksa öle buluşup vakit geçirmek için mi

kızlarla konuşurken bana sen ac dedıler baslık ne olsun dedım onlara ceyıs bakanı olaraktan guzel ceyıscılerı gostermek ıcın actım ama sımdık öle deıl işler kesat herkesın genede almak ısteyenler ıcn gezerken bakarız ama asıl amaç dostluk evlı olan bıle gelebılıyo yanı

Back