Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Yaaaaa Gasolineeee gel yaaa, 1 saatte olsa yarım saatte olsa gel lütfeeeennnnnnn

Müjde sende gelllll

Böcüğüm bebişim ne demek süpersin çok güzel yapmışsın...

gasolıne bızı sevmıyo neden gelsınkı:dilcikar: sankım 1 saat takılsa ölcekk

mujde bak sana lınk verme gunumdeyım hee yaz oraya benı ekle dıe bende ekleyım yoksam eklemem hee:roflol:

burcum anaıcm sımdık bısey yapcak halım yok he hevesımde bıttı bende herseyden bıanda soğuyom he ınş kocadanda öle olmas

yemezler anneeeem, gaza getirmeye çalışıyosunuz, ki ben çok pis gaza gelirim :lepi:
gelirim inş. Allah tan bi aksilik çıkmazsa

Oleyyy, aksilik kabul etmeyiz banane.

Böcük, bir tanıdığım hamileliğinde kocasından tiksinmişti sen böyle diyince o aklıma geldi. kaydirigubbakcemile3

Birde aşkım dün cep telefonumu karıştırırken rehberde seni gördü, kim bu uğğur böceği diyor. kaydirigubbakcemile3

amanın kadın bahane etmesın nan kocada tıksınılır mı aboow gurban olsunlarr:jeyyar:,
valla mı laa erkek ark deseydın barıkaydirigubbakcemile3 bende kk burcums yazıyy cok kişinin telı var bende burdakılerın basına kk eklıyom

Benimki çok komik Sait Amca diye birini kaydetmişim ama hiç böyle bir tanıdığım yok bulamıyorum şimdi. :)

Hafızamda zorluk çekiyorum bazen...

Bu arada harbiden insan kocadan tiksinir mi ya, ne enteresan değil mi?

gasolıne bızı sevmıyo neden gelsınkı:dilcikar: sankım 1 saat takılsa ölcekk

mujde bak sana lınk verme gunumdeyım hee yaz oraya benı ekle dıe bende ekleyım yoksam eklemem hee:roflol:

burcum anaıcm sımdık bısey yapcak halım yok he hevesımde bıttı bende herseyden bıanda soğuyom he ınş kocadanda öle olmas

:roflol: kızım nerden buluyosun bu enerjiyi yaa :nazar:
yaz kız getirtme beni oraya :mymeka:
yaw orda 5 nisan da yazıo anlayamadım o neki :enbuyukkk:

olm kör ıkı tarıh arasında kaldık 5 nıan olmadı bende 12 nısan dedım gıttı:jeyyar: anladın mı ınş

burcu bende olmuyo o genelde msn alıyy öle çarsıdan ark olıyy yada burdan yada normal hayattan onları cok karıstırıyom dun bırı aradı polıs fath ben nasılsın dedı ıyyım dedım konustuk ama tanımadım hee:roflol:

burcu valla tanıscaz artıkın:jeyyar: valla tanımadım hee ama caktrmadımda msn bılıyo numaramıda bılıyy

nuran h geldın cnm ceyıs bölumune benım dantellerı koydum
kızlar senınkılere bakmışlar cok beğendıler

olm kör ıkı tarıh arasında kaldık 5 nıan olmadı bende 12 nısan dedım gıttı:jeyyar: anladın mı ınş

burcu bende olmuyo o genelde msn alıyy öle çarsıdan ark olıyy yada burdan yada normal hayattan onları cok karıstırıyom dun bırı aradı polıs fath ben nasılsın dedı ıyyım dedım konustuk ama tanımadım hee:roflol:

valla cnm o tarihlerde ameliyat olma durumum var büyük ihtimalle hastanede olcam ama olmazsa gelirim bakarız kısmet

nuran hg cnm

:1shok: kalbınde ne var nan teklıyo mu cıddı bısey mı aboww:1shok: gecmıs olsun bıda senın kalbıne ındrmem

:roflol: valla tekliyo arada
ya doğuştan bi damarda problem vardı kalbi de etkiliyo damar yoruyo yani onu düzeltmeye çalışcaklar cuma günü sonuç alcam canım dua edin biran önce olsa da sağlığıma kavuşsam.
nan böcük üzmezsin artıkın beni :mymeka:

Back