- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
arkadaşlar NİŞANLANDIM dün akşam aile arasında küçük bi törenle yüzüklerimiz takıldı çok mutluyum paylaşmak istedim allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah amin
nanı nanı naınıııııııııı ben geldımmm
benı ozleyen arayan soran herkese tsk ozlemeyenlerınde bağlantısı kopsun emı :roflol:
hayrlı ramazanlarr daha nıce ramazanlara ıns :Saruboceq:
arkadaşlar NİŞANLANDIM dün akşam aile arasında küçük bi törenle yüzüklerimiz takıldı çok mutluyum paylaşmak istedim allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah amin
aaaa hoşgeldin uğur böcüğü annenlerin yanındaydın dimiyerimsenibenyerimseniben
Merhaba kızlar bende geldim aranıza muhtemelen bende 2010 da evlenicem21 aydır birlikteyiz 1,5 aylık sözlüyüz.Kendimizi taksitlere göre ayarladık kısmetse beyaz eşya taksidine başlıyoruz. seneye haziranda o bitecek sonra tekrar takside Allah tan çoğu çeyizimi aldım halada ödüyorum.Herşeyimizi ikimiz yapıyoruz o yüzdende zaman uzuyo napalım geç olsunda güç olmasın.ben yinede çok mutluyum:)) ama çevremdekiler bazen moralimi bozuyo ne acelesi var eşya alınır eder eşya almayın para biriktirin toptan alırsınız gibi akıl veren çok oluyo ama para veren yok bende üzülüyorum böyle dedikleri zaman ( şimdi diyeceksinizki aileler yardım etmiyomu benim babam emekli çalışıyoda ama kendi borçları var elinden geldiğince yardım eder yinede.sözlümün ise sorumlulukları var ailesine o bakıyo.işte böyle uzayıp gidiyo Allah herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu,aşk dolu evlilik nasip etsin:)))
hosgeldınnn bacımm a.s. mıllet kendıne gelınce nedense o aklı hıc kullanmazlarr olsun geç olsun ama güç olmasınn cnm sevdığın yanındaya yetr bende sözlumden ayrıldım nışanımız vardı 23 ağuststaa ya benım gıbı olsan en ıyısı halıne şükret :çok üzgünüm: bıde ben tek basıma calısıyom aılemden kımse yardım etmıyo babam emeklı ama onlar ıst dısında yasıyo ben burda yalnızm kendımce gecınıyomm yavas yavasta ceyız alıyom
sağol canım çok üzüldümsenağlama herşeyde bir hayır vardır inşallah daha hayırlısı olurkaydirigubbakcemile5 helal olsun tatlım sana hem tek başınasın koca şehirde hem çeyiz yapıyosuna.s.
evt cok zor olsada yapıyom subatta sözlenmıstım(3yıllık ılıskımdı) 3 ayda yemek takımım tencre catal kasık kahvaltı takımı pıke nevresım gıbı seylerımı aldım odemıstımm ben cok fazla gıyıme onem vermem yanı verırımde her gorduğumu almam buda ı oluyoo bölece baska seyler alıyom hem ınsan ceyız alırken dığer seylerı gormuyoo sengözlerimebaksanab sımdı sözlum benle barsmak ıstıyo ama aılem ıstemıyoo yanı sadece ablam ve babam yengem bıde bende arada kaldım onuda coooooooooooook sevyommm :asigim:[/QUOT
zaten böyle işlerde muhakkak arada kalan ya gelin ya damat olur:çok üzgünüm:açıkca dile getirmişsin sevdiğini peki ayrılık nedeniniz neydi ben sordum ama anlatmak zorunda değilsin tatlım kaydirigubbakcemile2kalbinin sesini dinle bence birazda mantığın evet diyosa senin hayatın sonuçda bi şekilde aileni ikna edebilirsin diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım:Saruboceq:
cnm benım sevdığımı kolayca unutamıycamı annem bılıyo zaten dığerlerıne kendımı anlatamıyom onlar ezberlemışler ayy aman bosver ne askı paraya bak sen gıbı laflar edıyolar ben yolculuktan donerken bı teyze bana dedıkı yanımda oturan sakın kızm sevgının yerını bışey tutmaz ya daha kotu bı ınsanla karşılasırsan falan dedı aklım kaldı ya ben ondan vazgecemem zaten oda benı cok sevyoo ama ıste
ayrılık sebebnımız yok aslında benımkı bıgun abımler senın neyın var dedıler moralın bozuk oda demesın mı yapamıycam ben ayy şok oldumm hemen yuzuüğü attım defol dedım gtmedı benım odama gectık bana sarıldı hep ağladı ayrılmadan 2 3 oncede hep geldı sarıldı gezdık ama hep sarılıp bana ağladı ben bılıyom aılesınden maddı desteğı yok o ıstıyokı ben en ıyı seylere sahıp olum ama ben hıcbısey ıstemedım neyse aılesı cok ı bız ayrıldık hepsı ağladı babası ıle konusyoz hala ağlıyo adam o yalvarıyo nolur kızım ayaklarını opem affet dıe ama aılem ıstemıo öle ışte
cnm bak bence kesınlıkle kımseyle yasama derım evlılık ne kadar ı olursa olsun 3.kışı ısterse melek olsun sorun oluyoo hem senın esınle ozel anların olur bak evlılık ılk yıllarında bunları yapamzsan sonra olmaz bence ayrı olmak her ıkı taraf ıcınde ı ben yengemle 5 yıl yasadım sonra benım evımdekı esylarımı sokup gotrdulerbn yenıden aldım ama cok sorun olur cnm genede sen bılırsınn
çevremde herkes öyle diyo:çok üzgünüm: sadece annesi olsa dert etmem bukadarda çünkü kadın rahatsız geliri yok diğerleri evli olsa herkesde kalır sırayla ama görümceler işi bozuyo zaten onlarla geçinemiceğimi biliyorum düşünsene ben herşeyimi yapacam edecem dişimle tırnağımla onlar benim herşeyimi kullancak memnuniyetsizlik olcak onlardada bendede misafirin gelse çekine çekine ağırlarsın:uhm:aman Allah ım düşündükçe tuhaf oluyorum bu akşam beyaz eşyaları almaya gitcez içimde bi endişe var Allah hayra çıkarsın bu gidişle zor evleniriz bizsenağlama
bence senın herfle konuş bu konuyu çok onemlı o bısey olmaz desede gorumceler başta bısey olmaz desede ınan olur keısnlıkle olur ben yengemden nefret edıyom ıkı yengem var bırı yuzunden annem kalp kırızı gecrdı felclı kaldı sonradan ıyılestı bırı var sınsı ıcten pazarlıklı en basıt ornek koyden geldım fasulyeyı hasladım kavurdum kış ıcın koydum dolaba cok yorgunummbıde yol yorgunu bana demez mı annem demese sen bu işi yapmazdın ulan maynakk bu benım evım ben yıycem annem bana bısey demsı gerek yokkı ben zaten dık kafalıyım yapmak ıstedımı yapar yapmasamda yapmam yanıı o yuzden cok hassas bı konu cnm konuş bıan once sen aılene de aılende onun aılesıne acıklasın eğer aılesı yok cnm bısey olmaz falan derse annen desenkı benım kızm yalnız esıyle yaşamak ıstıyo tavrını koysun ılk basta aman ne gelın desenelrde unutma ne kadar ıyılık edersen et sana ıyısın demezler bırakta desınler amann salla şakkıdı
doğru söze ne hacet dün akşam dedimki benimkine telefonda kirada otursak daha iyi olmazmı diye genemi başa döndük dedi haklıydı ama ben çok kararsız kaldım bi tamam otururuz dedim bi istemiyorum dedim o da şaşırdı :bbo: artık eminim şu an kız kardeşleri evlenene kadar birlikte oturmam:CüvCüv:en azından evliliğimin ilk yılllarını başbaşa geçirelimyerimseniben inşallah şu görümcelerde biran önce evlenir:Saruboceq:teşekkür ederim tatlım sorumlarımı dinlediğin içinkaydirigubbakcemile5
kac yasındalar cnm okuyolar mı :uhm: aman dınlerım tabı nolcek cnmyaa sen ceyıze neler aldın anlat bakemm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?