- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
kis böcük.. bereber box yaparsiniz iste...kaydirigubbakcemile hmmm hangi takimi tuttunu bilmiom ama aklima kalan.. futbolla pek ilgilenmio.. o daha cok dövüs sporlariyla ilgilenio.. yani kas mas yapio fln..
kaydirigubbakcemile3
ayy aksam bızm gelıne gene kıl oldum hee
7 aylık yığenım var yurutece koymustuk neysem bırden bıre gez oğlum gez deden bı tek bunu aldı baska bısey alan olmadı dedı annemle bız
:1shok: neysem annem ddı nasıl yanı dedı o altınları takımları kım aldı
bende dedım cocuk olcak dıe ceyrek aldım cocuk eve geldı kasayı actım baktımkı yok naptınız dedım aynen bana abının parası yoktu harcad demdın mı dedım evt deedı ama o senın borcundu dedı nasıl yanı ya dedım
patronun düğünu vardı benımkını aldın ona taktın sonra yerıne gerı aldın allahım dedım patronuma altını cok önce aldım 3 kez düğünü ertelendı hatta annem aldı annem o altın benımdı ben dedım kızım tak dıe ayy nasıl sınır olduk annemle
yok dedı benım babam besık aldı 100 tl verdı falan annem dedı alcak tabı benım kocam kızlarının hepsıne öle bı ceyıs yaptıkı kım yapmıs dedı yatak odası beyaz esyası tabıkıde torununn besığınıde kız alır bız aldık ablanlara
besık almışlar heryerı dokulıyo ıcınde yaatak yok örtusu yok gttım yatakla örtu aldım hatta yatağı ablam örtuyu ben aldım yarmyamalak ıs yapmıslar
bıde evın tek kızı ılk torun tabıkıde para vercek bıseyler alcak karsılıksız sevgı nede olsa
ama annemle bız şok olduk
bıde dun gıttığımız mağazada tabak canak lımon sıkacağı gıbı seylerın parasını verdım kendıme sadece tabak aldım amanın allah ıyı ınsnlarla karsılastrsın
öferim tabii söyle:
güzellik desen güzellik..
fizik desen manken gibim
zekiii.. akli basinda.. ne istedigini bilen..
derim biraz cenesi düsük emme.. olsn.. konusmayan kadin neyine yarar.. demi ama kaydirigubbakcemile3
soooraa..
caliskan... ceyisiinide hazirlamis. böle birini nerden bulcen sen. derim..
masrafsiz hazirda duran bi gelin adayi iste.. yerimseniben
süper olmuş tobi, lafı ortaya gomuşsun ama o almıştır kesin :lepi::lepi::lepi:ya bende bayağdır bişi almıyorum çeyize daha çok var diye..
dün minik silikon kek kalıplarından aldım,limon sıkacağı aldım :roflol:
komşumuzda sanki herşeyin tamda bi onlar eksikdi dedi hevesimi kırdı hoşşik:mymeka:
herşeye bişid er zaten hiç sevmiyorum o kadını...bende hoşuma gitti aldım sonuçda alıncakdı parasınıda senden almadığıma göre sorun yok dye verdim cvbını oturttumklava:
anacım bu ne :)) neyse neticede senin yenge, çok laf etmeyelim sengözlerimebaksanab en iyisi o böyle konuşmaya başladığında siz kulacıklarınızı hafiften kapatınmirmirmirmirayy aksam bızm gelıne gene kıl oldum hee
7 aylık yığenım var yurutece koymustuk neysem bırden bıre gez oğlum gez deden bı tek bunu aldı baska bısey alan olmadı dedı annemle bız
:1shok: neysem annem ddı nasıl yanı dedı o altınları takımları kım aldı
bende dedım cocuk olcak dıe ceyrek aldım cocuk eve geldı kasayı actım baktımkı yok naptınız dedım aynen bana abının parası yoktu harcad demdın mı dedım evt deedı ama o senın borcundu dedı nasıl yanı ya dedım
patronun düğünu vardı benımkını aldın ona taktın sonra yerıne gerı aldın allahım dedım patronuma altını cok önce aldım 3 kez düğünü ertelendı hatta annem aldı annem o altın benımdı ben dedım kızım tak dıe ayy nasıl sınır olduk annemle
yok dedı benım babam besık aldı 100 tl verdı falan annem dedı alcak tabı benım kocam kızlarının hepsıne öle bı ceyıs yaptıkı kım yapmıs dedı yatak odası beyaz esyası tabıkıde torununn besığınıde kız alır bız aldık ablanlara
besık almışlar heryerı dokulıyo ıcınde yaatak yok örtusu yok gttım yatakla örtu aldım hatta yatağı ablam örtuyu ben aldım yarmyamalak ıs yapmıslar
bıde evın tek kızı ılk torun tabıkıde para vercek bıseyler alcak karsılıksız sevgı nede olsa
ama annemle bız şok olduk
bıde dun gıttığımız mağazada tabak canak lımon sıkacağı gıbı seylerın parasını verdım kendıme sadece tabak aldım amanın allah ıyı ınsnlarla karsılastrsın
amanııın dolmuşsayfalar hemen, yemek yeyip geldim hmencik
böcügüm... bu is tamamdir osaman.. yemek yapmayida biliosan..
boyun kackine lem?? benim kusende cok büyük sayilmaz zaten.. oyüzden bek möhm degil kaydirigubbakcemile3
mersüüüü datlularım yaw nasılda savunurlar arkadaşlarını :1hug:
çeyiz topiği açılır açılmaz koyun kızlar hemen aldıkalrınızı görelim
mandailna bu arada cnm sen düğün bohçası falan yaptınmı varmı sizde
155
bılyım tane yemek yapmayı en cok tatlı yapmayı sevyom ama et yemem hıc et koymam he tavuk balık harıc :1closedeyes:
hoşbuldum özlemcim.
kızzzz böcüük kimlerlen anlaşıyosun sen bakiiim aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?