Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

sabah sabah moral olmuştur valla kız kaydirigubbakcemile5
hadi hayırlısı.
bende önümüzdeki ay yemek takımı alcam. kahvaltı takımı falan tencere seti çatal bıçak seti içinde KRC den. iyi mi ki...benneyaptımki

canım KRC bana da önerilen bir marka açıkçası...tencereleri karaca almayı düşündüm ama modelleri beğenmedim Korkmaz daha çok hoşuma gittigamyoncuiremsu

güle güle kullan iyi günlerde canımmm:icecream:

canım KRC bana da önerilen bir marka açıkçası...tencereleri karaca almayı düşündüm ama modelleri beğenmedim Korkmaz daha çok hoşuma gittigamyoncuiremsu

bende korkmazın aldım canım yemek takımınıda kütahyadan aldım karacanında ürünleri çok hoş görünüyolar:lepi:

Esracım Allah gönlüne göre versina.s.
ben de dün ablamla söz kıyafeti bakmaya gittim ama abuk subuk elbiseler vardı hep...içime sinen birşey bulamadım. haftaya şişli osmanbey civarında gezecem. valla bu konuda aşkımı çok kıskanıyorum yani. adam bi takım elbise çekip gelecek, ben elbise elbise diye kurudum kaldım burda:roflol:

ay canım gerçekten zor bişey olsa gerek ben düşününce bile geriliyorum-tatlicadiarzu-giycem elbiseyi ararken nasıl stres olurum acaba

merhaba arkadaslar. bende araniza katiliyorum.

sevdigimle 13 aydir beraberiz. Allah kismet ederse bir iki ay icinde söz, seneye nisan ve 2010da dügün düsünüyoruz. yani benimde daha coooook var.......

doğum günün kutlu olsunyerimseniben ben 2006 dan berı beklıyorum ve 2009 da yapıcaz dugunu ınsallah.

çok sıcak kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay izmirde çoookk sıcak yaa.tatilin bitmesinede az kaldı:çok üzgünümkul başlayınca napcazz bakalımm.siz neler yapıosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…