Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

olam baktım senınkı kapalı aysee ust sayfadakı kontrol panelıne tıkla ordan bulursun cnm
tmm sana yolluyomm

sanısh senınkıde kapalı
en ust sayfaya gelınn ordakı kontrol panelınden sol taraftakı secenekten uğrasın olurr
bıde kontrol panelı sıze verılen puanları gosterır sıze kım rep verdıysee

ben kaçarr
sıze ı eğlenceler
1 hafta yokum kendınze cok ı bakın
benı unutanların bağlantıları kopsun ıns :Saruboceq:
sakın unutmayın hee haftaya gorusmek uzere sevgıyle kalınnn Şeniz Şeniz

DEVDAS adlı kullanıcı özel mesaj seçeniğini kapatmış olabilir veya bu kullanıcının özel mesaj alma hakkı olmayabilir. Bundan dolayı ona özel mesaj gönderemiyorsunuz.
bu yazı cıkıyo sende AYSE sana yollasın cnm ben cıkıyom

arkidişleeer
Korkmaz'ın mavişlerinden tencere tava siparişimi verdimmm...pazartesiye kadar elimde olur kanımcahihoyyyt
insan bi kere almaya başlayınca daha çok alası geliyo ama frenliyecem kendimi...teyzem tatilden dönsün hele bi hayırlısıyla, daha büyük alışverişi onunla yapacaz..
hee bi de bugün ablamla beraber bana söz elbisesi bakmaya gidecezkaydirigubbakcemile2
ayyy ben yine heyecanlandımmm

güle güle kullan inş maviş tencere setini.bende aldım aynısındanhihoyyytsözünde hayırlısı olsun canım.düğün ne zaman?

valla kızlar daha benim düğüne var..2010 yazı gibi görünüyo şu an. ama ben şimdiden elime para geçtikçe ufak tefek birşeyler almak istiyorum ki ilerde sıkışmasın...çünkü benim hiiiiiiç çeyizim yok; çöpüm bile yok

canim bence şimdiden al kismetse benimde 2010 da ama şimdiden başladim..önceden başlamayan arkadaşlarim çok pişman çünkü bayağ masrafli oluyo

bizde ramazan bayramından sonra nişan mart nisan gibi dügün düşünüyoruz inşlh bi aksilik çıkmaz..
benim beyaz eşyalrım ve oturma gurubum kaldı bide misafirlik yemek takımım ve çatal bıçak setim jumbo istiyorum ama çok pahalı ya

jumbolar gerçekten çok pahalı yaaa:1shok::1ninca:ben nehir düşünüyorum markasını ama daha karar veremedim:uhm:
inşallah bi aksilik çıkmadan işleriniz yolunda gidera.s.

günaydın kızlarrr bizim konu aşağılara düşmüşşş.yukarı çıkarayım dedimmkaydirigubbakcemile2

evde kalmış nişanlı kızlaer günaydın. nolcak bizim çilemiz böle yafff

günaydın arkidişleeeeersırnaşık şey
ben çalışıyorum bugün yahumirmirmirmir...ama ofise kargom gelmiş bi açtım baktım maviş omlet setim gelmiş Korkmaz dan aldığımkaydirigubbakcemile2anam bi sevindirik oldum sabah sabah...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…