• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

tatlım kdvler hala inikken al derim ben öle aldım

hadi ya hangisinden aldın?
ablamlar vestelden aldı

benımkı arcelık ınox camasr makınası 7 kg yıorgan programlı bulasık mak +a enerjılı tek tuşla calısıyo dunyaın en az enerjı enaz su ıle bulasık yıkayan makınasıymış reklamların yalancısıyım:roflol: ustelık mağazda ve model gelınce değişme ımkanım var tanıdık nasılsa

benmkiler bosch boschun reklamlarında cıkanlardan

canım şimdi ikisinimi 2 kusure aldın? :CADIARZU: ablamlar buzdolabı çam. mak bulaşık mak bide plazma tv 3 e aldılar daha iyi diilmi böle ne dersiniz

kıslar ben cıkıyom gelince görüşürük

ben o kampanyaları bılıyom cnm arcelık muduru tanıdık yanı yakın ağızdan görerek anlatım sana
bı kere o urunler elde kalan urunler devırı düşük camasr makınası yada 5 kg cmasr makınası yada beyaz renktır benımkısının yanından bıle gecemez hava gıbım oldu ama öle cnmcım benımkısnın cocuk kılıdı var bulasık makınasıın sonra en az su harcıyopr bıde grı deıl ınox yanı parmk ızı bırakmayan kolaysa bu modelde ındırm yapsınlar cnm
beyaz esya uzun yıllar kullanılcak sey oyuzden alnca ıyısını almak lazım

canım zaten ablamın da öyle a plus enerji, inox bu saydığın özelliklerin tümü var ve vestel rastgele bi marka değil. neyse hayırlı olsun güle güle kullan

ımkansız dıycem ben bılıyom vestelın o kampanyasını cnm canlı canlı gordum hatta rk aldım beyaz ınox falan deıl yanı ozellıklerınıde bılıyorum
hatta suan resmını koycam ama resım yuklemede sorun var

bak suan camasr mak ozellıklrıne bakıyorum 5 kg dıo renk beyz a enerjı dıo
benımkısı ıse 7 kg +a enerjı ınox sadece bu 3 ozellık gerısını saymım sana bakabılırsın netten
yanı aynı markanın farklı kalıte malları vardr aynı kampanya arcelıktede var gule gule kullanın kesınlıkle sırf kendı malımı övmek ıcn yazmadımcnm

canım vestelin 4lü kampanyasından almadılar ayrı ayrı aldılar ablamlarınki inox ben biliorum a enerji ayrı ayrı alıp paket yaptılar senin bahsettiğin paketi biliyorum o değil. kız yeni evlencekler öyle rastgele bişi alırlarmı

ayy nan öle desene bee
butce neye yeterse herkes onu alır belkı ben sözlumden ayrılmasaydım ondan alırdım belkıde ama kısmet
ablanlar paket yaptrdı tv hedıye aldılar 3 bın mı amanın resımlerını netten koysana bakım bacı

canım eşyalar zonguldakta resmi yok yane ama eniştemin tanıdığıymış baya indirim de yapmışlar :)

masalah
düğünlerı ne zmn cnm
bu arada sankı tam bu anı yaşamış gıbıyım:bbo:

h geldın nerdeydın

ya patron yokken net yavas sımdık hızlı ama patron geldı:(

sizin oralardaydım böcüküm gelcektim ziyaretine de dedim netten devam edek biz

ben kacar ı aksamlar kızcelerkaydirigubbakcemile4
pembem burası alev sakın gelme:roflol:

tamam böcüküm gelmem bende kacar kıslar ii aksamlarrr :1hug:

Back