• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ınş
hele bı gtsın şafak düşsun senın ıcn gelır ınş
ayy bısey sorcam ama pek alası yok 22 gram altının gramı kac tl kı

inş böcügüm inş hayırlısıyla....1 gram olarak 50 ytl biliyim ama oda bankada hesap acıtıgnda altın hesabı

evlilikde zor gelin olmada zor damat olmakda zor hersey zor senağlama hayat zor of of ah ah

buldum saolun nıye sordun dersenız ınş takstlerım bıterse bı hayalım var onu gerceklestrcem hasır altın alcam trabzon hasırı suan cok pahalı genelde 55 60 gr oluyo ama benım bıleklerım ınce şöle 1500 1800 olsun alırım tabı once borclarımı oduycem sonra duzenlı olarak kenara ayda 200 tl koysam alırım evlenene kadr
zaten benımkısıde yardım etcek

yakısır böcügümeee al vala koy kenara şimdi ne yaparsak kardır bizim elimize inş istediğin gibim birikir

pardonda sen niye alıyosunki onu nişanda veya düğünde erkek tarafı takar zaten bence alma derim.
şahsen benim erkek arkadaşım biz nişanda alcaz dedi. tabi onun yalancısıyım :)))
ama bildim bileli böledir boşuna kendin alma derim böcükcüm :delphin:

onun takacakları ayrı sımdık ben ona 2500tllık ortala suankı dıyatı dıom bı bılesık aldıramam ama ortak alırsak alabılırz cnm
ama bılesık yuzuk ve dığer takılar olcak yanı ben onu cok sevdım ıcn ortak alalım ıkımızeda cok dokunmaz dıe

hmm anladım cnm o ayrı tabi. bide çeyiz işi var yaa kız incik cincik yapıyo gibi gözükse de aslında evin bütün kullanılır eşyasını kız alıyo mutfak eşyası banyosu örtüsü bilmemnesi offf bitmez cidden

mujdem ben onlarıda yapıyom sen merak etme
sımdık benımksı alıyo 1000 tl dıyelım hem aılesıne bakıyo hemde nışanda tuttupta hasır ısteyemem ama bırlıkten kuvvet doğarmış beraber yaparık daha ıyı olr

canım tabiki aferim ii yapıosn1 senedir çalışıorum 5 kuruş kenara ayırmış diilim hep harcıyorum :((
annem çeyizsiz kızın bahtı daha çok olur diye espri yapıo kendisi uğraşamıoya dantel mantel sırnaşık şey

neden canın sıkkın

mujdecı cnm ben herseyımı kendım yapıyom ceyısımde var baya ck şükür camasr bulasık mak aldım onları oduyom suan dantel dersen ceyıs resımlerıne koymustum hepsını kendım yaptım gulpembe gordu sanırsam sonra 2 kelepçe 1 bıleklık kalın bıraz bıde 3luburma aldım kenarda onlarda ustelık cok az maas alıyom ama kullanmasını bılıyom galıba

genc ıken bekar ıken ve maaşlarını alırken sızlerde yapmaya calısın bakın cok komık olcak belkı ama canta beğendım 50 tl dıe almadım 1,5 ay maaşımı bırıktırdım 1 bılesık aldım düşünün sonra param oldu gıttım cantayı aldım onemlı olan bazı seylerı kafada bıtrmek
eğer önce cantayı alsaydım ınan alamazdım sımdık cunku ocakta almıstım bılesığı sımdık tam ıkı katı para ozmn ceyrek 47 tl ıdı sımdık 90 tl

bende bi kaç ay öncesine kadar para biriktiririm alırdım diyodum ama okadar basit değilmiş vala girdim beyaz esyanın bi kısmına ve suan bende kıyafet almıyom tek düşüncem eylüldeki beyaz esylarım bitsinde bende benm alcaklarımı alam diyimm umarım evlenirim bide evlenmessem ne olcak bilemem

senınkı kac kactı takst cnm kac aydı sanırsam benden coktu
benımkısı 2400tl ıdı 2000 kaldı bu ayda verırsem 1800 kalcak maaşımı duzgun alsam hazıranda bıter alamazsam 9 ayda anca bıter işte:(

böcükcüüm :nazar: maşallah çok iyi yapmışın bende bi ara eşya alıp emanete bırakmak istedim hele şimdi kdv ler de yok ya iyi olurdu aslında alsammı acep:kahve:
benim hiç bişiim yokmuş be.
bi yatak odası takımı bardak takımları mutfak tartısı fln var

Back