• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Allah razı olsun müjdecim, dualarımızı kabul etsin Rabbim...

ünlü bir şikayet sitesi var orada en az şikayet alan marka Bosch ama ya. :)

haa evt o siteyi biliorum. tamam canım sen bilirsin

na sıze bısey sorduk demı ya ama okadr yazı yazdım okumadınız bılem:mymeka: oksaydınız anlardınzı

Ay tatlım unuttum cevap yazmayı özür dilerimmmm. :(

Güneşi Gördüm olmaz mı?

uzun zamandır sinemalardan haberdar değilim... O yüzden bilmiyorum pek ama son zamanlarda Gneşi Gördüm ü çok tavsiye ediyorlar...

Burcucum Amin canım inş.

Bosch ile alakalı ben de pek kötü bir şey duymadım, her ne kadar beyaz eşya şans işi olsa da, teyzem bosch kullanıyor ve hiçbir şikayeti olmadı , ben de bayılıyorum onun dolabına. Bizim dolap Arçelik ve her şeyi Tupperware’de saklamamıza rağmen mütemadiyen bir koku sorunu yaşıyoruz. Servis de bir şey yapamıyor.

Arçelik Bulaşık makinası alalı 3-4 yıl oldu artık düzgün kurutmuyor, servis ona da bir şey yapamıyor.
Arçelik in Şofben ini almıştık doğalgaza bağlatmıştık, en az 5 kez servis gelmiştir onun için, zırt pırt sönüp dürüyordu pilot alevi. Servis geldikten en fazla 5 ay sonra yine aynı şekilde sönmeye başlıyordu banyo doluyken:oklava:
Servisi çok yaygın ve iyi çalışıyo denir ya hep, evet doğru çünkü mütemadiyen servis ihtiyacı duyarsınız :)))))
Ama ne olursa olsun, beyaz eşya şans işidir :)

Böcük Mahsun u hiç sevmem ama Güneşi Gördüm bugün vizyona giriyor diye biliyorum, bence deneyin.

Gasoline bende Mahsun'u hiç sevmem ama adam yapıyor ya... Beyaz Melek ömrüm boyunca unutamayacaklarım arasında... Filmin başından sonuna hiçkıra hıçkıra ağlamıştım. :(

yapma gasolincim ya arçelikten vazmı geçsem bende acaba bugün gidip bakcaktım :uhm:

bende sevmem o şahsı ama bakarım merk edıyom sanat adına olabılır dıoyorum

bılmem ama ben kucuk bı sorun yaşarsam kapısının önune koyarım burdan benım sayemde alan ark oldu bısey olursa benı arasınlar ben hallederım
gasolıne cnm sen nerdekınden aldın ıstersen suan bozuk olan bısey varsa ben mudurunu arayım senın ıcın

slm kızzzzlllllllllaaaaaaaarrrrrrr ben geldim

yapma gasolincim ya arçelikten vazmı geçsem bende acaba bugün gidip bakcaktım :uhm:
sen bilirsin güzelim ya, ama dedim ya beyaz eşya şans işi, arçelik alıp da mutlu olan da vardır mutlaka, biz bir tek çamaşır makinasında sorun yaşamadık mesela, yeni yeni sıkıntı yaşıyoruz ama o kadar da olsun 15 senelik makina o, servis onun için diyor ki, 200 lira da olsa servise para verin yaptırın ama sakın yeni makinayla değiştirmeyin :)))

bende sevmem o şahsı ama bakarım merk edıyom sanat adına olabılır dıoyorum

bılmem ama ben kucuk bı sorun yaşarsam kapısının önune koyarım burdan benım sayemde alan ark oldu bısey olursa benı arasınlar ben hallederım
gasolıne cnm sen nerdekınden aldın ıstersen suan bozuk olan bısey varsa ben mudurunu arayım senın ıcın

canım çok teşekkür ederim, babamın ahbabı bir bayiden almıştık :))) şuan kör topal idare ediyoruz -tatlicadiarzu-

nırde bu gızlar
aysun h geldın
aman hersey şans işi valla ay sımdık loto oynayım kesın baa cıkcak patron oyna ben yatırım ortak olalım dedı

olsun ya gecen hafta oynadım yatrmadım sımdık ben yatrsaydım oynamzdım yazık 6tl dıe:roflol: ama patron yatrcak:jeyyar:

ben geldim kıslar ama yine cıkıcam öpüyom sizleri

oh vala msn falan tamam ya yazdım :mymeka: :dilcikar:

Sende gönder tatlışım özelden ekleyelim böcüğüm sen beni eklememişsin açtım davet gelmedi. :(

attım tatlım ama ben heran cıkabilirim

tatlıslar ben cıktım burcu daveti gnderirsen alırım ben

Back