1.5 senedir beraberiz.1.5 aydır nişanlıyız ve düğünümz kısmetse taaa 2010 yada 2011 dee ben napıyım ahh ahhsenağlama:çok üzgünüm:senağlama:1no2:
canım sen gene nısanlıymıssın...bızde o da yok...2 yıldır cıkıyorum..okul bekledım..askerlik bekledım..iş bekliyorum şimdide..niaşn söz hiç bişey belli değil..hersey işe girmesine baglı..ve en erken dugun tarıhımızzz 2011 delikafadulden !! yanı önumde 2 yıl daha var beklemem gerekensenağlamasenağlama[
sizin yine 2011 deymiş bizim o bile konuşulmadı
:roflol::roflol::tomato::tomato:
pembişşş nolduuuu senağlama
canım sen gene nısanlıymıssın...bızde o da yok...2 yıldır cıkıyorum..okul bekledım..askerlik bekledım..iş bekliyorum şimdide..niaşn söz hiç bişey belli değil..hersey işe girmesine baglı..ve en erken dugun tarıhımızzz 2011 delikafadulden !! yanı önumde 2 yıl daha var beklemem gerekensenağlamasenağlama
tatlısım bi ara yazmıstım ya erkek arkadasım yurt dısı işi vardıya büyük ihtimal 22sinde yolcu senağlama senağlama
üüüüüüüüüüüüüüüüüüü ceyiz istemeyem ben gitmesin isityom of of birleşmiş milletlerde calıscak
Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....
9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html
Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede gereken yapılır.
pembiş, böcük, gasooo, aslı, aysunnn, müjdeeee sayım var buraya :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?