yapıcaz tatlım mecburuz ya onlarla olucaz -tatlicadiarzu- yada onlardan kurtulcazklava: ya ben acarım ama kim edicek bana tek sorun o
ana konu tam benlik delikafadulden
gasolincim geçmiş olsun canım.
kızlar bn koltukaltına lazer yaptırıorum bayaa azaldı acımıoda ama malum bölgeye de dnedim feci acıo bide gidip yaptırmaya utandım o yüzden onu bıraktım :tomato:
ve bu durum bni zorluyo öle ağda falan da hiç yapamıorum nedir bu emla ilk defa duydum yararlımı beni bilgilendirin plsss :çok üzgünüm:
koptum ya, hasta hasta güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün :)) Yok mu anne abla kuzen falan?
patronum eşı beyazıtta calsııyo valla gtmek ısteyen olursa özelden yazım adresı telı falan
bende açarım ne edım ama korkuyom neysem bee mıdem kalktı he
yemekten geldım
yararlı bilgiler için tşk cnm :))
Ben lazeri bahçelievlerde yaptırıorum isim vermiim şimdi ilgilenirsen özelden atarım canım. Tanıdık değil ama çok temiz bi yer hijyen açısından içim rahat bi de paket halinde veriyolar bu hizmeti mesela bn koltukaltı paketini 250 liraya aldım bitene kadar daha para ödemicem ister 5 seans sürsün ister 20 seans daha başka para almıyolar. Bitiş garantili yani hadi çok yaptırdın daha yapmıoruz demiolar. :jeyyar:
deniim şu emlayı ya genitale sürülüomu acep :)
bende emlayı karneyle aldım 5 ytl mi ne fark ödedim hatta hala evde bir kaç tüp var... Acaba emla sürüp sonra kuaförde sir ağda mı yaptırsak ufff ya millete de açıp nasıl yaptırıcam ki.
kızlar ben yemekten geldim hepinize afiyet bal şeker olsun ama yaramasın fazla kilolarınız olmasın sonra benim gibi kilo vercem diye dövünmeyin :)
spor spor spor spor spor spor spor spor spor ve bogazı tutmak
ahh ahh keşke kılo alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?