- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Bol su içseydinizMerhabalar , bugün sabahtan beri bi sorunla karşı karşıyayım . Çok canım sıkıldı. Sabah kahvaltısında biraz helva yedim. Kahvaltı sonrasında ağzımda yoğun bi tatlı hissi oluştu. Midem bulanmaya başladı . Geçirmek için her şeyi denedim ama ne çare asla azalmayan bir his . Sanki ağzımda bi kesme şeker var devamlı şeker tadıyorum. Su içsem şekerli gibi geliyor tadı. Tatlı bir şey görmeye asla tahammülüm yok.Böyle bişi yaşayan var mı ? Neden olabilir ki bu ? Ne yapsam iyi gelir ?
Ya hayır iyi bi durum değil ki bu ama . Su içiyorum sanki şekerli artık ciddi mide bulantısı yapmaya başladı. 12 saattir aynı geçmiyorBence o his geçmesin.
Baktım şeker hastalığı fln diyor ama bi anda böyle bişe olmasına şaşırdım . Geçirmek için tatlı en ufak bişi yemedim . Acı biber turşuları yedim tuz yaladım. Herşeyi yaptım olmuyor ya . Bol su içtim afedersiniz sık sık tuvalete çıktım sanki şeker gitmiyo vicudumdanPsikolojik sorunlariniz mi var acaba hic böyle bir sey duymadim. Netten baktiniz mi hic?
Allah allah seker de kurulukta oluyor ama birde aniden olur mu ki o ? Ben duymadim seker hastalrindan suan bende de var misal ama kuruyor cikinca ,canim deli seker istiyor falan filan. Bence psikolojik olabilir ya tekrar seker yiyin bakalim tadi alcak misinizBaktım şeker hastalığı fln diyor ama bi anda böyle bişe olmasına şaşırdım . Geçirmek için tatlı en ufak bişi yemedim . Acı biber turşuları yedim tuz yaladım. Herşeyi yaptım olmuyor ya . Bol su içtim afedersiniz sık sık tuvalete çıktım sanki şeker gitmiyo vicudumdan
Ek olarak dilinizi de fircalayin bakalim gecmezse artik agizdan degilDişlerinizi fırçalayın , florür gargara üstünede limon zencefil çay ( şekersiz )
Gece gece canım cekti , damla sakızlı olsa hiç fena olamazdıTürk kahvesivalla her tadı temizliyor
Hmm anladım ya bilmiyorum ki bende şekeri ağzıma alma cesaretim yok şuan. Tatlıdan tiksinmeye başladım. Sadece turşu suyu gibi şeyler istiyo canım sürekli tuzlu bişiler yemeye çalışıyorum.Allah allah seker de kurulukta oluyor ama birde aniden olur mu ki o ? Ben duymadim seker hastalrindan suan bende de var misal ama kuruyor cikinca ,canim deli seker istiyor falan filan. Bence psikolojik olabilir ya tekrar seker yiyin bakalim tadi alcak misiniz
Dilinizide fırçalamayın unutmayınEk olarak dilinizi de fircalayin bakalim gecmezse artik agizdan degil
Yok değilim dün bitti reglimHamile olma ihtimalin %76
( dr değilim sallıyorum... dikkate almayın)
Bence o bagımlılıktan . Şekerde çok bagımlılık yapar biliyorsunAllah allah seker de kurulukta oluyor ama birde aniden olur mu ki o ? Ben duymadim seker hastalrindan suan bende de var misal ama kuruyor cikinca ,canim deli seker istiyor falan filan. Bence psikolojik olabilir ya tekrar seker yiyin bakalim tadi alcak misiniz
Belki de nezle grip falan mi acaba ? Agzinin tadi gitmis derler ya bence bir karsilastir. Misal gecen gun benim burnum tikandi tat gitti. Petekler kurutuyor burnumu belki boyle bir seydir.Hmm anladım ya bilmiyorum ki bende şekeri ağzıma alma cesaretim yok şuan. Tatlıdan tiksinmeye başladım. Sadece turşu suyu gibi şeyler istiyo canım sürekli tuzlu bişiler yemeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?