Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anka bir an gebelik sandım varmış işte diyorum..Eki Görüntüle 2308605
zaten tek derdi bana gebelik testi aldirmakmis bugun siliklesti kafam marisik gerci dogru degelendirebildim mi bilmiyorum yarinda degerlendiriyim mi acaba siliklestikten sonra 3 gun daha diye okuyorum hep.
amin canim insallah tum isteyenlerle birlikte banada verir insallah AllahimAnka bir an gebelik sandım varmış işte diyorum..
okurken ben de cok ümitlenmiştim senin ovularda, kim olsa şüphelenir.
Nasip değilmiş bu ay, daha hayırlısı nasip olsun inşallah
Ayy o gecikmeler insanı sinir ediyor madem gelicen vaktinde gel demiKızlar merhabalargeçen ay adetim tam 6gün gecikmeyle gelmişti bat 16eylül olmuştu bu ayda 3.gün ve hala bekliyorum gelmedi inşallah bu ay gelmez
![]()
Ankacım doktora gittin mihiçsanieim ill 3 4 ay herseyi duzenli yapiyor insan sonra birakiypr bende ilk baslarken hemen olacakmis gini dusumuyordum simdi iyice umutsuzum hersey yolumda olsaydi simdiye kadar gebe kalirdim bi cok arkadasin 4. 5. aydalsrsa gebe kaldigina sahit oldum bende cok umutsuzum artik.
ben gittim ama doktor cok erken dedi muayene etmedi 6 ayi doldur sonra cok istersen yine gel o zaman baslayalim tedaviye dedi ben sadece hormonlarima baktirsim tsh 4tu ilac kullandim bu ay dustu onun disinda bi sey yapmadim daha.Ankacım doktora gittin mihiç
Hmm anladım bende hiç gitmedim ama bu ayda tutmadıysa gidicem artık 10ay bitiyor senem olacak yaniben gittim ama doktor cok erken dedi muayene etmedi 6 ayi doldur sonra cok istersen yine gel o zaman baslayalim tedaviye dedi ben sadece hormonlarima baktirsim tsh 4tu ilac kullandim bu ay dustu onun disinda bi sey yapmadim daha.
benimde bu denedigim son aydi canim gerci cok degerlendiremedim ama yinede adet olur olmaz randevu alicam once esime sonra normalse hersey kendimeHmm anladım bende hiç gitmedim ama bu ayda tutmadıysa gidicem artık 10ay bitiyor senem olacak yani
Ben kendim den şüpheleniyorum çnkü adet sancım çok ve düzenli olmadım hiç kist falan olacağı geliyor aklıma bazen yumurtlamadıgımı bile düşnüyorum ovu. Testinde de hiç tam olark kırmızı görmedim meselabenimde bu denedigim son aydi canim gerci cok degerlendiremedim ama yinede adet olur olmaz randevu alicam once esime sonra normalse hersey kendime
HSG çektirin bence önmeli bişey tüpler açıkmı değilmi gerisi hormanlardansa işlaçla tedavi edilirHmm anladım bende hiç gitmedim ama bu ayda tutmadıysa gidicem artık 10ay bitiyor senem olacak yani
insallah benimde esimde olmasinda gerisi halledilir. benim adetim duzenlidir yumurtlamada hep ayni zamanda gorurum 2 gun surer akintida genelde olur yumurtlama doneminde onun disinda adetimde aynidir duzeni hep bi iste tsh yuksekti o dustu prolaktin 19du 17 oldu baskada bi sey yok simdilik tikaniklik falanda varsa bilmiyorum tabi onu. benim kuzenimin esinin yillardie olmuyordu hsg falanda cektirmisti ama rahmi t seklindeymis sanirim yada iste anormalmis rahim filminde tuper gorunuyormus sadece o kadar ayrintili bi muayne olmadim daha ama aklimda esimin sonuclari temiz cikarsa ondan sonra baslayim ben kendime diye bi sey var. onda herseyin yolunda oldugunu biliyimde o zaman icim rahatlicak.Ben kendim den şüpheleniyorum çnkü adet sancım çok ve düzenli olmadım hiç kist falan olacağı geliyor aklıma bazen yumurtlamadıgımı bile düşnüyorum ovu. Testinde de hiç tam olark kırmızı görmedim mesela
sende once esini goster bence onlarda spermler normalse hareketlilim sekil falan biz kendimizle ilgili seyleri hallederiz insallah.Ben kendim den şüpheleniyorum çnkü adet sancım çok ve düzenli olmadım hiç kist falan olacağı geliyor aklıma bazen yumurtlamadıgımı bile düşnüyorum ovu. Testinde de hiç tam olark kırmızı görmedim mesela
Valla aynen ben de bu yüzden cok korkuyorum, bu ay da olmazsa eşim gidecek diye konuştuk bizdeinsallah benimde esimde olmasinda gerisi halledilir. benim adetim duzenlidir yumurtlamada hep ayni zamanda gorurum 2 gun surer akintida genelde olur yumurtlama doneminde onun disinda adetimde aynidir duzeni hep bi iste tsh yuksekti o dustu prolaktin 19du 17 oldu baskada bi sey yok simdilik tikaniklik falanda varsa bilmiyorum tabi onu. benim kuzenimin esinin yillardie olmuyordu hsg falanda cektirmisti ama rahmi t seklindeymis sanirim yada iste anormalmis rahim filminde tuper gorunuyormus sadece o kadar ayrintili bi muayne olmadim daha ama aklimda esimin sonuclari temiz cikarsa ondan sonra baslayim ben kendime diye bi sey var. onda herseyin yolunda oldugunu biliyimde o zaman icim rahatlicak.
Evet en güzeli benim de gitmem lazım artıkinsallah benimde esimde olmasinda gerisi halledilir. benim adetim duzenlidir yumurtlamada hep ayni zamanda gorurum 2 gun surer akintida genelde olur yumurtlama doneminde onun disinda adetimde aynidir duzeni hep bi iste tsh yuksekti o dustu prolaktin 19du 17 oldu baskada bi sey yok simdilik tikaniklik falanda varsa bilmiyorum tabi onu. benim kuzenimin esinin yillardie olmuyordu hsg falanda cektirmisti ama rahmi t seklindeymis sanirim yada iste anormalmis rahim filminde tuper gorunuyormus sadece o kadar ayrintili bi muayne olmadim daha ama aklimda esimin sonuclari temiz cikarsa ondan sonra baslayim ben kendime diye bi sey var. onda herseyin yolunda oldugunu biliyimde o zaman icim rahatlicak.
Doğru diyosun bu ay danda umudum yok ama adetim 4gün oldu gelmedi onu bekliyorum gelsin artık doktora gitmemiz lazımsende once esini goster bence onlarda spermler normalse hareketlilim sekil falan biz kendimizle ilgili seyleri hallederiz insallah.
Evet belirginleşmeye başlamış önümüzdeki günleri değerlendir benceKızlar adetimin 9. Günü ovulasyon testi yaptim 5. Günü yaptıgim bundan daha silikti tam pozitif degil ama yaklaşiyor galiba sizcede öylemi