• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,
Regl olmama yaklaşık 5 gün var. Gebelik testinde eklediğim fotodaki gibi silik Eki Görüntüle 2300797 çizgi görüyorum. Sizce durum nedir tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bildigin hamilesin canim daha ne olabilir 😀 tebrik ederim saglikli devam eder insallah bayada belirgin ole.silik falanda degil.

kizlar benimde tsh hormonum normale dondu bu ay ovu kullansaydim keske diye dusundum cunku gun asiri degerlendirince sanki kacirmis gibi hissediyorum :) ama hakkimizda hayirlisi artik hormonlarimin duzelmesine sevindim
Dikkat et canım tekrar yükselmesin sağlıcakla gençliğimiz oluşsun ins. Ovuyu da boşver ben gelecek ay hiç yapmicam stresten başka birşey değil. Gun aşırı yapmissin en güzeli o zaten .

Ovulasyon testlerini bizimle de paylaşır misjn
9 ağustosta yapmaya başladım, sanıyorum 12’sinde pik oldu. Ayın 10’u itibariyle 15’ine kadar her günü değerlendirdik

Eklentiler

• 6B3B5C03-D440-4243-B264-ECB07F0D76ED.webp
    6B3B5C03-D440-4243-B264-ECB07F0D76ED.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 33
hayrlisi olsun cnm ya insAllah son adetin olur gerci daha adet olmamışsın ama
hayrlisi olsun tabiki insAllah son adetin olur lekelenmeyle mi başlardı hep
cok svndm cnm degeirnin düzelmeisne gun aşırı da bence guzrl kaçırmış olmuyorsunz ki oyle
Genelde leke ile başlar yarina sökülür büyük ihtimalle😏

Merhaba,
Regl olmama yaklaşık 5 gün var. Gebelik testinde eklediğim fotodaki gibi silik Eki Görüntüle 2300797 çizgi görüyorum. Sizce durum nedir tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
masAllah bariz hamilesin cnm saglikla ilerlrsin inşAllah ya ben v isteyen herkrs testi böyle gormek nasip olur insAllah
Genelde leke ile başlar yarina sökülür büyük ihtimalle😏
Anladm cnm hayrlisi hersey Allah tan

hayrlisi olsun cnm ya insAllah son adetin olur gerci daha adet olmamışsın ama
hayrlisi olsun tabiki insAllah son adetin olur lekelenmeyle mi başlardı hep
cok svndm cnm degeirnin düzelmeisne gun aşırı da bence guzrl kaçırmış olmuyorsunz ki oyle
Evet olmadım ama olamadigimdan acayip başım ağrıyor ağrımda yok anlamadım hala

Günaydın hanımlar adetim e 4 gun var normalde adete 3 gun kala filan lekelenmem olur ama çamur gibi olurdu bu ay adetimden kısa süre sonra hemen hemen her günü değerlendirdik 10 gündür adet olacak şekilde belirtilerim vardı bacak agrimasi kasik ağrısı ve mide bulantısı sıcak basması baş agrisi ilk kez bu kadar önce ve yoğun yasadim bebek için ilk denememiz erken gebelik testleri kullandım ama cikmadi bugün sabah değişik bi akintim oldu şeffaf ama içinde kan pihtisi gibi temiz kan rengi tertemizdi ama şeffaf akintiyla geldi bu yerleşme kanamasi olabilir mi

Kızlar nasılsınız varmı bnm gıbı bugun adetı bekleyen kucuk gogus batması hafıf kasık agrım var bugun gelcem dıyor benımkı sanırım🥺

Günaydın hanımlar adetim e 4 gun var normalde adete 3 gun kala filan lekelenmem olur ama çamur gibi olurdu bu ay adetimden kısa süre sonra hemen hemen her günü değerlendirdik 10 gündür adet olacak şekilde belirtilerim vardı bacak agrimasi kasik ağrısı ve mide bulantısı sıcak basması baş agrisi ilk kez bu kadar önce ve yoğun yasadim bebek için ilk denememiz erken gebelik testleri kullandım ama cikmadi bugün sabah değişik bi akintim oldu şeffaf ama içinde kan pihtisi gibi temiz kan rengi tertemizdi ama şeffaf akintiyla geldi bu yerleşme kanamasi olabilir mi
Benimde 4-5 gün var bata. Bende hiç bir belirti yok ama, sadece kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor. Ben test yapmadım, 2 gün daha bekleyip yapmayı düşünüyorum. Sen test yapmış mıydın?

Back
X