Gerçekten çok çok üzüldüm.. Dediğiniz gibi vardır bir hayır inşallah kısa sürede tekrar hamile kalırsınız ve sağlıkla ilerler ve büyür.Artık benide tekrar bekleyenlere yazabilirsiniz...çünkü düşük yapıyorum.. geçen gün gittiğim doktor alttan muayene etti ve kanama alanı saptadı. Vücut büyük ihtimalle bunu adetle dışarı atacak dedi.. şimdide kahverengi lekelenmem başladı..
Daha tam hamile kaldım diyemeden böyle bir şey yaşadım.. her şeyin hayırlısı demiştim, demek ki bunun da hayırlısı buymuş...
canm cok uzuldmArtık benide tekrar bekleyenlere yazabilirsiniz...çünkü düşük yapıyorum.. geçen gün gittiğim doktor alttan muayene etti ve kanama alanı saptadı. Vücut büyük ihtimalle bunu adetle dışarı atacak dedi.. şimdide kahverengi lekelenmem başladı..
Daha tam hamile kaldım diyemeden böyle bir şey yaşadım.. her şeyin hayırlısı demiştim, demek ki bunun da hayırlısı buymuş...
Evet canım nasip gerçektenAynen bende aynı şeyii düşünüyorum günlerdir.. tüm mutluluğum seviincim kursağımda kaldı.. nasiip değilmiş demekten başka bişey söyleyemiyorum.
Bat 20 siSizin bat ne zaman benim daha çok var ama ilk ilişkiden sonra 1 hafta geçti belirtilerim var göğüslerim sızlıyo kasık batmam bacak ağrım var ve sürekli aç hissediyorum kızımda da aynı belirtileri yaşadığım için erken yumurtlama olmuş olabilir diye düşünüyorum
Benim de ilişki sırasında kasıklarımda baskı oldu ama rahim ağzı yaram var bebiş olsun diye yarama zarar vermiş de olabilirim diye korkuyorum yaram geçsin diye bebiş yapıcam ama daha da kötü olmasın ilişki sonrası kanamam da oluyo bakalım hayırlısı acaba rahime yerleşirken böyle kasıkta baskı ağrı falan olur mu diye baktım bişey bulamadımBat 20 si
valla bnm 2 defa cok kotu bacak agrim oldu 2 gun bile surdugu oldu. Simdi de ara ara gozum karario bide gogus agrim basladi o kadr
Yarandan dolayi da kanama oluo olabilir.bence onu hallet ole bebis olsn daha saglkli olurBenim de ilişki sırasında kasıklarımda baskı oldu ama rahim ağzı yaram var bebiş olsun diye yarama zarar vermiş de olabilirim diye korkuyorum yaram geçsin diye bebiş yapıcam ama daha da kötü olmasın ilişki sonrası kanamam da oluyo bakalım hayırlısı acaba rahime yerleşirken böyle kasıkta baskı ağrı falan olur mu diye baktım bişey bulamadım
Doktorum yaram iyileşsin diye hamilelik önerdi canım bebek anne karnında anneye kök hücre gönderdiği için yara iyileşiyomuş hatta rahim kanseri olan kadınlara da hamilelik öneriyolar bu şekilde kanseri yenen bir çok insan var kanamaya alışkınım ama kasıklarımdaki baskı hissini bilemedim kızımda oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum daYarandan dolayi da kanama oluo olabilir.bence onu hallet ole bebis olsn daha saglkli olur
Hii anladim sjmdi. E insllh belirtidir o zamnDoktorum yaram iyileşsin diye hamilelik önerdi canım bebek anne karnında anneye kök hücre gönderdiği için yara iyileşiyomuş hatta rahim kanseri olan kadınlara da hamilelik öneriyolar bu şekilde kanseri yenen bir çok insan var kanamaya alışkınım ama kasıklarımdaki baskı hissini bilemedim kızımda oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum da
erken pike de sebep olabiliyor 10. 11. gunlerde baktinizmi 12 de mi basladinizHayırlı bayramlar hanımlar
ovulasyon testi yapiyorum 12. Gunum bugun gecen ay 12 ve 13 de pikti . Rahim bolgesinde agrim var ateste dustu ama ovu testi hayalet cizgi . Bu ay çörek otu bal tarçın karşımı yaptım acaba kiste mi döndü
Yapmadım benim ovu belirtileri başlayınca yapıyorum bugün de yapicam bakalım ne cikacakerken pike de sebep olabiliyor 10. 11. gunlerde baktinizmi 12 de mi basladiniz
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sen de bu ay bebişinin haberini alırsın bunu gerçekten yürekten istiyorumHii anladim sjmdi. E insllh belirtidir o zamn
Allh razi olsn cnm insllh sen de ❤İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sen de bu ay bebişinin haberini alırsın bunu gerçekten yürekten istiyorumDiğer topiklerde de yazılarını gördüm içimden sana dua etmek geldi
Allahtan umut kesilmez canım ben ne zaman kötü düşündüysem kötü şeyler yaşadım ama ne zaman umutla baksam hayata hep güzel şeyler oldu gerçekten inandığın zama oluyo allahın izniyleAllh razi olsn cnm insllh sen de ❤ama pek umudum yok gibi
Benimde bat 10uydu hala adet olmadımBat tarihim 10 u ama hala olmadım test yaptım çıkmadı madem bebiş yok gelsin adet yalandan umutlandırmasım bizi
Oyle oluo haklisin. Evrene ii msjlr gonderelmAllahtan umut kesilmez canım ben ne zaman kötü düşündüysem kötü şeyler yaşadım ama ne zaman umutla baksam hayata hep güzel şeyler oldu gerçekten inandığın zama oluyo allahın izniyle
Regle döndü mü canım lekeler acaba yerleşme icin mi inşllahGünaydinn kizlarr nasilsiniz? benim kafam cok karisti bana bi yardim edin akil versin lütfen…
normalde Telefon uygulamasina göre benim pik 31.07 ona görede bat 14.08 ama resma bakarsaniz 3,4,5.08 de siliksesmeye basladi.. 4dünde desem +14 yani 18.08 bat olmasi lagzim degilmi? dün erken gebelik testi yaptim cook silik cikti ama dün gece ve bu sabah hafif bi pembelik gördüm mendilde.. anlamiyorum artik valla bana bi akil versinEki Görüntüle 2298046
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?