Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten çok çok üzüldüm.. Dediğiniz gibi vardır bir hayır inşallah kısa sürede tekrar hamile kalırsınız ve sağlıkla ilerler ve büyür.
Allah daha beter seylerden korusun sizleri, hepimizi. Çok geçmiş olsun

canm cok uzuldm insalah en kisa zamnda saglikli bir gebelik yasarsin. hakkimzda hayirlisi nyse o olsun

Hayırlı bayramlar hanımlar
ovulasyon testi yapiyorum 12. Gunum bugun gecen ay 12 ve 13 de pikti . Rahim bolgesinde agrim var ateste dustu ama ovu testi hayalet cizgi . Bu ay çörek otu bal tarçın karşımı yaptım acaba kiste mi döndü

Bat 20 si
valla bnm 2 defa cok kotu bacak agrim oldu 2 gun bile surdugu oldu. Simdi de ara ara gozum karario bide gogus agrim basladi o kadr

Bat tarihim 10 u ama hala olmadım test yaptım çıkmadı madem bebiş yok gelsin adet yalandan umutlandırmasım bizi

Bat 20 si
valla bnm 2 defa cok kotu bacak agrim oldu 2 gun bile surdugu oldu. Simdi de ara ara gozum karario bide gogus agrim basladi o kadr
Benim de ilişki sırasında kasıklarımda baskı oldu ama rahim ağzı yaram var bebiş olsun diye yarama zarar vermiş de olabilirim diye korkuyorum yaram geçsin diye bebiş yapıcam ama daha da kötü olmasın ilişki sonrası kanamam da oluyo bakalım hayırlısı acaba rahime yerleşirken böyle kasıkta baskı ağrı falan olur mu diye baktım bişey bulamadım

Yarandan dolayi da kanama oluo olabilir.bence onu hallet ole bebis olsn daha saglkli olur

Yarandan dolayi da kanama oluo olabilir.bence onu hallet ole bebis olsn daha saglkli olur
Doktorum yaram iyileşsin diye hamilelik önerdi canım bebek anne karnında anneye kök hücre gönderdiği için yara iyileşiyomuş hatta rahim kanseri olan kadınlara da hamilelik öneriyolar bu şekilde kanseri yenen bir çok insan var kanamaya alışkınım ama kasıklarımdaki baskı hissini bilemedim kızımda oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum da

Hii anladim sjmdi. E insllh belirtidir o zamn

erken pike de sebep olabiliyor 10. 11. gunlerde baktinizmi 12 de mi basladiniz

Günaydinn kizlarr nasilsiniz? benim kafam cok karisti bana bi yardim edin akil versin lütfen…
normalde Telefon uygulamasina göre benim pik 31.07 ona görede bat 14.08 ama resma bakarsaniz 3,4,5.08 de siliksesmeye basladi.. 4dünde desem +14 yani 18.08 bat olmasi lagzim degilmi? dün erken gebelik testi yaptim cook silik cikti ama dün gece ve bu sabah hafif bi pembelik gördüm mendilde.. anlamiyorum artik valla bana bi akil versin

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sen de bu ay bebişinin haberini alırsın bunu gerçekten yürekten istiyorum Diğer topiklerde de yazılarını gördüm içimden sana dua etmek geldi
Allh razi olsn cnm insllh sen de ❤ ama pek umudum yok gibi

Arkadaşlar hayırlı bayramlar ben birşeyler yazmadım ama hep okudum mesajlarınızı benim bugün bat günüm ovu testi yaptım t çizgisi belirgin gibi gebelik testi yaptım 2. Çizgi hiç çıkmadı sizce gebe miyim

Eklentiler

• 20190812_133240.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 50
Allahtan umut kesilmez canım ben ne zaman kötü düşündüysem kötü şeyler yaşadım ama ne zaman umutla baksam hayata hep güzel şeyler oldu gerçekten inandığın zama oluyo allahın izniyle
Oyle oluo haklisin. Evrene ii msjlr gonderelm

Regle döndü mü canım lekeler acaba yerleşme icin mi inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…