• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi bayramlar gençlerrrr😍

Eklentiler

• Screenshot_20190811_071900.webp
    Screenshot_20190811_071900.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 8
Günaydın herkese iyi bayramlar benim bat bir gn geçtü bende şimdi test yaptım ama malesef bembeyaz çıktı 😞@Ederaf

Kizlar gogus agrim yogunlasirsa onumzdeki cuma ya da c.tesi test yapcam. 🙈
Birazck umudum var o yuzden yapmak istiyorm. Varsa cikar zaten. Iliskiyi de saldim artik zaten.

Kizlar gogus agrim yogunlasirsa onumzdeki cuma ya da c.tesi test yapcam. 🙈
Birazck umudum var o yuzden yapmak istiyorm. Varsa cikar zaten. Iliskiyi de saldim artik zaten.
Sizin bat ne zaman benim daha çok var ama ilk ilişkiden sonra 1 hafta geçti belirtilerim var göğüslerim sızlıyo kasık batmam bacak ağrım var ve sürekli aç hissediyorum kızımda da aynı belirtileri yaşadığım için erken yumurtlama olmuş olabilir diye düşünüyorum

Artık benide tekrar bekleyenlere yazabilirsiniz...çünkü düşük yapıyorum.. geçen gün gittiğim doktor alttan muayene etti ve kanama alanı saptadı. Vücut büyük ihtimalle bunu adetle dışarı atacak dedi.. şimdide kahverengi lekelenmem başladı..
Daha tam hamile kaldım diyemeden böyle bir şey yaşadım.. her şeyin hayırlısı demiştim, demek ki bunun da hayırlısı buymuş... 😢

Artık benide tekrar bekleyenlere yazabilirsiniz...çünkü düşük yapıyorum.. geçen gün gittiğim doktor alttan muayene etti ve kanama alanı saptadı. Vücut büyük ihtimalle bunu adetle dışarı atacak dedi.. şimdide kahverengi lekelenmem başladı..
Daha tam hamile kaldım diyemeden böyle bir şey yaşadım.. her şeyin hayırlısı demiştim, demek ki bunun da hayırlısı buymuş... 😢
Canim cok uzuldum senin adina inan bu duyguyu cok iyi biliyorum
Okadar bekliyorsun hamile kalmak icin ondan sonra bebegin ellerinden kayip gitmesi insanin elinden hic bisey gelmiyor 😔😔😔
Allah en guzelini nasip etsin sana cnm bnm 😍😍😍😍

Bende de öyle bişey olmuştu canım önceki hamileliğimde iğne vurdular sınrasında progestan ilaç verdiler geçti kanama alanı

Bana öyle bir şey demedi ama bir kaç gün içinde adetle birlikte atılır vücuttan dedi.. şu andada lekelenmem başladı..
Bende lekelenme olmamıştı ama kesese kanama vardı iğne yaptı ilaç verdi hemn 2 güne geçmişti gerçi boş gebelikti o kdar ugraştı doktor ama lekelenme ılduysa belki doğrudur

Canım ya çok üzüldüm neden öyle oldu ki niye sağlıklı bir şekilde bizim de başımıza gelmiyor neyse isyana girmesin Allah affetsin sağlıklı bir şekilde nasip etsin bize de aynen dediğin gibi hayırlısı değilmiş demekki nasip sıkma canını tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin Rabbim🙏🙏🙏

Canım ya çok üzüldüm neden öyle oldu ki niye sağlıklı bir şekilde bizim de başımıza gelmiyor neyse isyana girmesin Allah affetsin sağlıklı bir şekilde nasip etsin bize de aynen dediğin gibi hayırlısı değilmiş demekki nasip sıkma canını tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin Rabbim🙏🙏🙏
Aynen bende aynı şeyii düşünüyorum günlerdir.. tüm mutluluğum seviincim kursağımda kaldı.. nasiip değilmiş demekten başka bişey söyleyemiyorum.

Back
X