benim aldigim sitede 30 taneydi ben erken gordugum icin 4 5 tane kullaniyorum her ay baya gidiyor bana. takvimler 14 gunu gosterir genelde canim benimki tutmuyorEvet ya bence bu çok önemli.. ben de aplikasyona göre takip yaptım ama tam bana göre değildir tabi ortalama bir sey söylüyordur ve nitekim de olmadı. Alırsak en az 30lu mu ovilasyon testi alıyoruz?
Amin inşaallah canım beim hayırlısıylaBugun ezan okunurken bu gruptakı herkes inşallah ağustosta hamile kalır diye dua ettıminşallah ağustosda çifte bayram yaşarız benim bat 8 ağustos
Evet galiba :) birçok sey ortak olmus bat tarihi korunmayı bırakma tarihi :)Canim eger adet olursak ikimiz ayni zaman olczz herlde
EvetEvet galiba :) birçok sey ortak olmus bat tarihi korunmayı bırakma tarihi :)
aminRabbim bizlere de 2020 Mayıs anneleri başlığında toplanmayı nasip eder umarım sağlıkla rahatlıkla inşallah Kızlar ☺
Bat agustos olmaz ise yani hamile olur isek mayıs mı oluyor doğumRabbim bizlere de 2020 Mayıs anneleri başlığında toplanmayı nasip eder umarım sağlıkla rahatlıkla inşallah Kızlar ☺
Bence yapın.. Kafa biraz daha rahat oluyor....ov. testi hiç yapmadım yapsam mıyki bilemedim de
yaptıkçada stres olursam oda varBence yapın.. Kafa biraz daha rahat oluyor....
Ahh benim 5 yaşındaki kızımda son adet tarihim agustos 3 du mayıs 18 doğumluBat agustos olmaz ise yani hamile olur isek mayıs mı oluyor doğum
O zaman bu ay olursa doğum Nisan olacakAhh benim 5 yaşındaki kızımda son adet tarihim agustos 3 du mayıs 18 doğumlu
Yok gene mayıs oluyor kızım tam gününde doğmuştuO zaman bu ay olursa doğum Nisan olacakbenimde kızımda 18 aralıkta en son adet, doğum 10eylül de olmuştu.
Temmuz, a, e, e, k, a, o, s, m, Nisan oluyor işte canımYok gene mayıs oluyor kızım tam gününde doğmuştu
gebelik hesaplayıcısı geldi hanımmm koş koşTemmuz, a, e, e, k, a, o, s, m, Nisan oluyor işte canım10ay say son adetinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?