- 21 Temmuz 2017
- 79
- 99
- 8
- 35
- Konu Sahibi GAMZEREN0508
-
teşekkür ederim canım dün gecede değerlendirdikHayirlisi olsun yavrucum, Allah sizlere de bagislasin insallah.. Bence gayet guzel bir renk almis sonuncusu, degerlendirin derim
Doktorum boyle cıkınca iliskiye girin diyor bence değerlendirinBu arada Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin bebeğine
Bugünde böyle çıktıofff
Eki Görüntüle 2027895
Dünkü daha koyuydu sanki yada aynı hemen hemenDoktorum boyle cıkınca iliskiye girin diyor bence değerlendirin
İnşallah bu ay sağlıklı cok guzel bi bebeginiz olur bende istiyorum femara kullanıyorum bu 2.ay inşallah benimde olurDünkü daha koyuydu sanki yada aynı hemen hemendünü değerlendirdik önümüzdeki birkaç günü de öyle yapıcaz testlerimde bitmek üzere inşallah tuttururuz yâ istiyorum artık
İnşallah canım benım Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah bu ay sağlıklı cok guzel bi bebeginiz olur bende istiyorum femara kullanıyorum bu 2.ay inşallah benimde olur
Hoşgeldin canımselam.kizlar.benide araniz alin
Yumurta takibi yaptı mı doktorunuzŞu hemen hamile kalan kadınlara hayranım. Korunurken hamil e kalanlara da 4 ay oldu çocuk istiyoruz olmuyor Doktora gittik hic bir sorun yok dedi. Yetmedi pimpirik bi eşim olduğu için rahim filmi bile çektirdik. Rahim filminden sonra genelde üç ay kendiliğinden hamil e kalınıyor dedi doktorum. Bu ay ikinci ayımdı ve şuan adet görüyorum. Bazen çok moralim bozuluyor. Inşallah Allah hayırlı bi şekilde ağustos da bize bebeklerimizi gönderir amin
Yumurta takibi yaptı mı doktorunuz
Cok tesekkur ederim canim benim. Bende ilk ovulasyon takibi ile hamile kalmistim, testim bu renklerdeydi daha da koyulasmamisti. Ama ben hep ertesi gunu dus aldim wc bile gitmek icin kalkmamistimBu arada Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin bebeğine
Bugünde böyle çıktıofff
Eki Görüntüle 2027895
Ben de ilk öyle sanıyordum bir de hesap yapıyorum aklımca mayıs da hamile kalırım doğum iznim ile seneyi kapatırım diye meğersem o işler öyle olmuyormuş. Nisanda başladık çalışmalara tik yok henüzBu ay insallah bizde mujdeyi verriz korunmayi birakip ha diyince olmuyor bu işler ben onu anladim agustosu gecirmek istemiyorum
Ben mayista korunmadim folic asid basladim haziranda rahimde yaram vardi donduruldu 1ay iliski yasakti o ay boşa gitti donduruldgu gun yumurtlama gordu doktor o an tuhh dedim bi daha nasil anlayacagm derken bu aya kaldı napalim tuturmak ole kolay olmayacak biraz umutsuzluk basliyor ister istemezBen de ilk öyle sanıyordum bir de hesap yapıyorum aklımca mayıs da hamile kalırım doğum iznim ile seneyi kapatırım diye meğersem o işler öyle olmuyormuş. Nisanda başladık çalışmalara tik yok henüz
Bende de başladı sanki umutsuzluk. Üç dört ay önce hiç böyle düşünmüyordum bebeklere bakışım bile değişti. Inşallah en kısa zamanda alah bize de nasip ederBen mayista korunmadim folic asid basladim haziranda rahimde yaram vardi donduruldu 1ay iliski yasakti o ay boşa gitti donduruldgu gun yumurtlama gordu doktor o an tuhh dedim bi daha nasil anlayacagm derken bu aya kaldı napalim tuturmak ole kolay olmayacak biraz umutsuzluk basliyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?