Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah en onemlisi o tabi ama her aslanın gönlünde yatan var

canım normalde ben dışarı çıkarken günlük ped mutlaka kullanırım
kızıma hamileyken bir damla akıntım olmadı taaki doguma kadar
inşallah hamilesindir canım gönlünce olsun
Ay hadi inşallah canım benimde 5 yaşında kızım var ama hatirlamiyorum o zamanı bu ikinci olacak inşallah olursa kızım çok istediği için

Benimde normalde çok fazla olurdu bu ay neredeyse çok az oldu. Özellikle günlük ped kullanmadım takip edebilmek için ama o kadar azdı ki anlatamam. İnşaAllah iyiye işarettir..

kızlar kuzenimin eşi dogum yaptı normal dogum
çıktıktan bir süre sonra sancılar bitmeyince ve kanama başlayınca içeri geri almışlar

ne olur sizlerde dua edin şuan yapabileceğimiz tek şey bu..

inşallah gzl haber alırsın bu sefer canım. düşüğün belli bir sebebi var mıydı. dkkat etmen gerekiyor olabilir hiç zorlamamak lazım. bazılark yatarak geçiriyor.

Ay hadi inşallah canım benimde 5 yaşında kızım var ama hatirlamiyorum o zamanı bu ikinci olacak inşallah olursa kızım çok istediği için

gzl haberler ver inş. çocuk insank 2. çocuk kararında bile nasıl etkiliyor

kızlar kuzenimin eşi dogum yaptı normal dogum
çıktıktan bir süre sonra sancılar bitmeyince ve kanama başlayınca içeri geri almışlar

ne olur sizlerde dua edin şuan yapabileceğimiz tek şey bu..
geçmiş olsun canım ya neden sıkıntı çıktk acaba ): dikiş mi sıkınto çıkardı acaba. inş çocuğuda saplıklıdır annede biran önce düzelir.

geçmiş olsun canım ya neden sıkıntı çıktk acaba ): dikiş mi sıkınto çıkardı acaba. inş çocuğuda saplıklıdır annede biran önce düzelir.

canım rahim kendini toplayamamış kanama durmuyor
eğer durmazsa rahmini alınacak

daha 24 yasında ve ilk bebeği

Günaydın kızlar. Adetim 6gün gecikti 2 gün önce erken gebelik testi yaptım fakat hamile değilmişim. Bari adet olsam çok sinir bozucu değil mi? ya stres yapıyorum (su götürmez bir gerçek) ya da uzuuun bir tatile çıktık fazla yer değiştirdim hava değişimden gecikiyor. İlk hamileliğimde erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim. İkinci ayda hamile kalmıştım şimdi 7 ay oldu hamile kalamıyorum. Yumurtlama takip etmedim ama gün aşırı ilişki oldu kaçırdığımı sanmıyorum. Klomen filan kullananlar var nedir bu? Sizce doktora görünmeli miyiz? Sanırım tatilden dönünce soluğu hastanelerde alıcaz.

Selamlarrr.. benim Bat 20 agustos
Fakat ondan önce bi ultrasonum var bel altından aylar önce alınmıs randevum! Ve erken gebelk belirtilerini kendimde hissediyorum. İzleidğim bi videoda doktor döllenmeden bi hafta 10 gün sonrasında da betahgc artmış olur dedi. Tamam adet gecikmesi sonrası daha kesin sonuc ama benim o tarihi beklemeden yaptırmam gerekir değilmi? Ultrasona girip girmemeye karar vermem için...

İnşallah çabucak toparlanır ya kıyamam dua edelim inşallah

inşallah canım Allah razı olsun daha bebeğin sevincini bile yaşayamadılar
maşallah bebişleri de tosuncuk bir oğlan :) şuan baygın yatıyor sürekli kontrolde
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
şuan eşi gerekirse alın rahmini ben karımı istiyorum diye ağlıyor gerçekten kötü bir gece geçirdik

canım rahim kendini toplayamamış kanama durmuyor
eğer durmazsa rahmini alınacak

daha 24 yasında ve ilk bebeği

stres yapma cnm stres çol etkiliyor. kişiler oşcak illa demeyi bırakkp rahatlayınca genelde hamile kalıyorlar. dr a görün gene çok grçmiş olsun ilk doğumdan sonra belki sıkıntı kalmıştır. baksınlsr iyice.

sağolasın canım
kanamayı durdurdular müşade altında şuan birdaha kanama başlarsa rahmi almak zorundayım demiş dr dua ediyoruz sadece inşallah birdaha olmaz

çok geçmiş olsun cnm. ama şu an kontrol altındayken boşuna acele edip alın bitsin demesin. çok kolay vazgeçilecek bir durum değil ): dr hatası mı var acaba niye öyle olmuş acaba. sabredip dua edin inş toparlanır. eşine de Allah sabır versin

Kızlaaaarrr 2 gündür sol kasığımda inanılmaz derecede bir ağrı var bazen ağır oluyor bacağımı uyuşturur gibi bazende hafif oluyor. Bel ağrısıda yaşıyorum ara ara. Midem ara ara bulanıyor ama kusturcak derecede olmadı sadece bu sabah lavaboya gittim kuscak gibi oldum ama kusmadım. Öğürdüm sadece. Birde sağ göğsüm baya hassas ama sol göğsümde bişey yok henüz. Acaba diyorum bu sefer oldumu tuttumu

bat nedir canım?

adet in geckt mi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…