Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaarrr 2 gündür sol kasığımda inanılmaz derecede bir ağrı var bazen ağır oluyor bacağımı uyuşturur gibi bazende hafif oluyor. Bel ağrısıda yaşıyorum ara ara. Midem ara ara bulanıyor ama kusturcak derecede olmadı sadece bu sabah lavaboya gittim kuscak gibi oldum ama kusmadım. Öğürdüm sadece. Birde sağ göğsüm baya hassas ama sol göğsümde bişey yok henüz. Acaba diyorum bu sefer oldumu tuttumu
adet in geckt mi .

Kızlaaaarrr 2 gündür sol kasığımda inanılmaz derecede bir ağrı var bazen ağır oluyor bacağımı uyuşturur gibi bazende hafif oluyor. Bel ağrısıda yaşıyorum ara ara. Midem ara ara bulanıyor ama kusturcak derecede olmadı sadece bu sabah lavaboya gittim kuscak gibi oldum ama kusmadım. Öğürdüm sadece. Birde sağ göğsüm baya hassas ama sol göğsümde bişey yok henüz. Acaba diyorum bu sefer oldumu tuttumu

Ayy hadi insallah insallah cnm

inşallah canım Allah razı olsun daha bebeğin sevincini bile yaşayamadılar
maşallah bebişleri de tosuncuk bir oğlan :) şuan baygın yatıyor sürekli kontrolde
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
şuan eşi gerekirse alın rahmini ben karımı istiyorum diye ağlıyor gerçekten kötü bir gece geçirdik

Cok gecmis olsun rabbim sifa versin

Kızlar meraba hepinize iyi akşamlar. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Adet gecikmem 1 gün. Yaklaşık 2 3 haftalık kanda değerim 147 normal mi sizce tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

Kızlar meraba hepinize iyi akşamlar. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Adet gecikmem 1 gün. Yaklaşık 2 3 haftalık kanda değerim 147 normal mi sizce tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

Canim ben adetten once 3 gun 91 cikti 2.gun sonra 300lere cikti ... 2gun arayla yaptirdigin yere tekrar yaptir ve doktora git artacaktir herkesin betahcgsi bir olmuyor

Screenshot_2017-08-13-23-14-09.png

Bugün adetimin 19. Günü ve sol kasigimda çok ağrım var yumurtlama günümde geçti adete daha var neden oluyor acaba

Sol kasık ağrıma bu akşamdan beri bir de 1 saniyelik bi atma eklendi. Ara ara sanki baloncuk geziyomuş gibi bişey oluyo minnacık bişey gibi bi his oluyo anlamadım gitti

değerleri hiç hatırlamıyorum ama sanki internette ay ay listesi vardı. hayırlı olsun (:

Yook daha adetime var ama ilk hamileliğimde de adetime 10 gün kala öğrenmiştim ama 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum

Sol kasık ağrıma bu akşamdan beri bir de 1 saniyelik bi atma eklendi. Ara ara sanki baloncuk geziyomuş gibi bişey oluyo minnacık bişey gibi bi his oluyo anlamadım gitti

geçmil olsun canım ):

a yumurtlama sonrası duvara bebiş yapışır yapışmaz mı öğrendin. istersen bir kan tahlili yap onda belli oluyor herhalde. kafana takılmaz en azından. ilk zamanlar dikkat etmen gerekir belki..
bende yumurtlama gününde ağrı bıçak saplanması falan oluyor. doğum öncesi adet dönemi üşüttüysem ağrı olurdu. doğum sonrası yumurtkama günü ağrım oluyor.

değerleri hiç hatırlamıyorum ama sanki internette ay ay listesi vardı. hayırlı olsun :-)

geçmil olsun canım ):

a yumurtlama sonrası duvara bebiş yapışır yapışmaz mı öğrendin. istersen bir kan tahlili yap onda belli oluyor herhalde. kafana takılmaz en azından. ilk zamanlar dikkat etmen gerekir belki..
bende yumurtlama gününde ağrı bıçak saplanması falan oluyor. doğum öncesi adet dönemi üşüttüysem ağrı olurdu. doğum sonrası yumurtkama günü ağrım oluyor.
Ay sorma canım valla herhalde adet biter bitmez yumurtladım ben bilmiyorum. 2 kere üst üste silik çizgi görüp kan testi yaptırmıştım değerim 38.78 di adetimede henüz 10 gün vardı :) bıçak saplanması gibi ağrı 1 hafta önce falandı şimdi yok şimdi sadece ara ara ağrı var sol kasıktan. Arada beldende ağrı geliyo. Bide dediğim gibi böyle bi baloncuk patlıyo gibi minik bi his oluyo 1 saniyelik. Of çözemedim ben nu işi. :( kürtajdan sonra düzenim çok bozuldu 34 günde bir adet oluyorum ki ben ilk adet olduğum günden beri 28 günde bir adet olurdum asla şaşmazdı. Bu ay adetim biter bitmez akıntım oldu muhtemelen yumurtladım. Kullandığım uygulamaya göre bugün yumurtlama günüm ama kupkuruyum. Anlamadım gitti bu işi :) adetim bittiği günden beridirde 2 günde bir düzenli korumasız ilişki yaşıyoruz eşimle çokçocuk istediğimizden. Dilerim rabbim isteyen bakabilecek herkese verir... İçindede bana..

Ay sorma canım valla herhalde adet biter bitmez yumurtladım ben bilmiyorum. 2 kere üst üste silik çizgi görüp kan testi yaptırmıştım değerim 38.78 di adetimede henüz 10 gün vardı :) bıçak saplanması gibi ağrı 1 hafta önce falandı şimdi yok şimdi sadece ara ara ağrı var sol kasıktan. Arada beldende ağrı geliyo. Bide dediğim gibi böyle bi baloncuk patlıyo gibi minik bi his oluyo 1 saniyelik. Of çözemedim ben nu işi. :KK43: kürtajdan sonra düzenim çok bozuldu 34 günde bir adet oluyorum ki ben ilk adet olduğum günden beri 28 günde bir adet olurdum asla şaşmazdı. Bu ay adetim biter bitmez akıntım oldu muhtemelen yumurtladım. Kullandığım uygulamaya göre bugün yumurtlama günüm ama kupkuruyum. Anlamadım gitti bu işi :) adetim bittiği günden beridirde 2 günde bir düzenli korumasız ilişki yaşıyoruz eşimle çokçocuk istediğimizden. Dilerim rabbim isteyen bakabilecek herkese verir... İçindede bana..

günaydın kızlar. hadi cnm o zmn kan testi ver hemen. inş hamilesindir.
bnmde bugün ateşim düşmüş yumurtlıcam heralde (:

ben de bu ay çatlatma iğnesi kulandım, bid e son gittiğim doktor polip var dedi, gebe kalmama engel olabilirmiş. Bu ay böyle deniycez bebiş olmazsa da polip i aldırıcam. Tabiki başka doktora da göstericem. Ne zormuş hamile kalmak ya:(

ben de bu ay çatlatma iğnesi kulandım, bid e son gittiğim doktor polip var dedi, gebe kalmama engel olabilirmiş. Bu ay böyle deniycez bebiş olmazsa da polip i aldırıcam. Tabiki başka doktora da göstericem. Ne zormuş hamile kalmak ya:KK43:

Ben hamileyim polibim de var ama dusuk riski diye hap kullaniyorum aldir oyle jal.tam.aldircaktim bu ay hamile kaldim.terslik iste insallah kucahima alirim yavrumu

Back