Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi vercem ilki belluydi ikincisu yok gibi bisey anlamadim ya ins vardir saglikli bi bebek hala adet olmadim

inş cnn gzl haberler al. kan bakınca içi rahatlıyor insanın.

Benimde bat bugun sabah test yaptim negatif cikti galiba umidi kesmeliyim bu ay
bekle bence biraz belk geç yumurtluyorsundur.
Ben üç gün önce minibüse bindim araba sallandikca sağ kasigima batmalar oldu aglicktim nerdeyse ağrıdan ilk defa böyle oldum inş bunlar bebiş belirtisidir sen sabah ilk idrarinla mi yaptın test
batma yapıyor gebelik ama o kdr erken başlıyor muydu hatırlamıyorum.. inş bebiştir.

Ya adet oldum Ben anlamadm test olumlu cikti adetim gecikti anlamadim bu sefer tttu dedim gene tutmadi

Ya adet oldum Ben anlamadm test olumlu cikti adetim gecikti anlamadim bu sefer tttu dedim gene tutmadi
aaa niye öylr olduki şu bizim anlamadıpımız düşüklrrden mi acaba. relaks olmak ve zorlayıcı bişi yapmamak lazım. no stres. herşeyin vakti zamanı var biz nr kdr plan yapsakta kader. üzülüp stres olma.

Bende bugün katıldım aranıza inşallah bende hayırlısı ise tabi kız bebek istiyorum.bakalım. bugün yarın yumurtlama günüm herkese allah gönlündekini nasip etsin
hoşgeldin. sağlıklı olsunda. hastalığı olan bebekleri görünce sadece sağlık bekliyorum ben çocuklardan. beden ve ruh sağlığı yerinde olsun inş.

Arkadaşlar dün ve dünden once en yüksek ovulasyon gunlerimdi çok akıntı olmadım bugünde bıçak gibi kesildi hiç akıntı yok normalde akintim yogun olurdu ve sürerdi olumsuz mu acabaakintinin aniden kesilmesi ve az olması

4 yıldır çocuğum olmuyor. 2016 nisan ve 2017 nisan aylarında düşük yaşadım. Artık nisan ayında düşük değilde doğumu göreyim inşallah diye dua ediyorum. Bu ay hamile kalırsam nisan 2018de anne olucam inşallah.. Artık Nisan ayında hamileliliğin ilk aylarında olmaktan korkuyorum valla Yine düşük olucak diye.. Nasıl bir tesadüfse ilkinde 16 nisan 2016 ikincisinde 17 nisan 2017de düşük yaptım. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah

canım normalde ben dışarı çıkarken günlük ped mutlaka kullanırım
kızıma hamileyken bir damla akıntım olmadı taaki doguma kadar
inşallah hamilesindir canım gönlünce olsun

tesadüf tamamen canım hiç takıntı yapıp canını sıkma
Allah ol dedimi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…