Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım benim Allâh razı olsun senden seni de Allâh tez zamanda sevindirpgm kucağını doldursun evini neşelendir sim birtanem benim.
ALLAH RAZI OLSUN HORMONLAR TAVAN SANIRIM BENİM GÖZLER DOLUYOR ÇARŞAMBA TEST GÜNÜM AŞILAMA İÇİN BU AY NASİP OLDU OLDU OLMADI İSE EYLÜLDE TEKRAR AŞILAMA EN GEÇ KASIMDA TÜP BEBEK ALLAH HAKKIMIZDA NE HAYIRLISI İSE ONU NASİP ETSİN

ALLAH RAZI OLSUN HORMONLAR TAVAN SANIRIM BENİM GÖZLER DOLUYOR ÇARŞAMBA TEST GÜNÜM AŞILAMA İÇİN BU AY NASİP OLDU OLDU OLMADI İSE EYLÜLDE TEKRAR AŞILAMA EN GEÇ KASIMDA TÜP BEBEK ALLAH HAKKIMIZDA NE HAYIRLISI İSE ONU NASİP ETSİN
Ah canım benim kıyamam sana yaa Allâh hakkında hayırlısını nasip etsin.

Arkadaşlar ya böyle hafif karnım ağrıyo kasıklarımda çok hafif sızı var, adetime 7gün var, korkuyorum gene adet olacam diye :dua:bugün ovülasyon testi yaptım negatif, ovülasyon testi ile hamilelik varsa erken gösterebiliyomuş duydunuz mu hiç bunu

Kızlar ben çok kötüyüm ya sol kasık ahirim var ve şişti ve çok fenayım çok şişti midem mide bulantım oluyo ama çok hafif çok sıcaklıwmptm yaa oldum bittim bu nedir

adetin geciktimi kuzum yoksa reglmi olcan sicak basmasi fln olmadi bi acile git canim baska bsey olmasin allah korusun

adetin geciktimi kuzum yoksa reglmi olcan sicak basmasi fln olmadi bi acile git canim baska bsey olmasin allah korusun
Yok canım geçmedi ya çok kötüyüm daha ön gün var ama çok kötüyüm ya bayılacak gibiyim sol tarafım karın ve karın alt tarafı taş gibi sağ tarafa göre karnım balon gibi sis

allah allah bi kullandigin ilac ffln varmi kuzum ya yan etki fln yapmasin acilr git bi cok kotuysen merak ettim simdi yaninda kimse yokmu

Kizlar bugyn baska test yaptim onda cikmadi anlamadim digerinde cikmisti adet gunu yapilan rest test pozitif cikar mu

Dun adet olmam lazimdi olnadim ayagima bazen koluma agti giriyo anlamadim ya adet gunu test pozitf cikmis olabilir mi

Benimde bat bugun sabah test yaptim negatif cikti galiba umidi kesmeliyim bu ay
Cnm dur daha olmamissin inş olmasında yarında olmassan kanda baktir benim bata üç gün var ama adet her an olucam gibi hafif kaşık agrim var 5 gündür dunde istifar ettim ama piskolojisi diye dusunuyom rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın

Cnm dur daha olmamissin inş olmasında yarında olmassan kanda baktir benim bata üç gün var ama adet her an olucam gibi hafif kaşık agrim var 5 gündür dunde istifar ettim ama piskolojisi diye dusunuyom rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın
Benimde sancim var cnm yururken ozellikle kasiklarimda daha cok hissediyorum hasta olcak gibi hissediyorum.

Benimde sancim var cnm yururken ozellikle kasiklarimda daha cok hissediyorum hasta olcak gibi hissediyorum.
Ben üç gün önce minibüse bindim araba sallandikca sağ kasigima batmalar oldu aglicktim nerdeyse ağrıdan ilk defa böyle oldum inş bunlar bebiş belirtisidir sen sabah ilk idrarinla mi yaptın test

Ben üç gün önce minibüse bindim araba sallandikca sağ kasigima batmalar oldu aglicktim nerdeyse ağrıdan ilk defa böyle oldum inş bunlar bebiş belirtisidir sen sabah ilk idrarinla mi yaptın test
Evet cnm sabah yaptim.olsaydi cikardi artk diye dusunjyorum kismet bakalim ...

Back