Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar bugun itibari ile kirmizilar geldi..beklenen gunde...hic sadma olmaz...7 aydir deniyorum...nisan ayinda kimyasal yasadim..ondan sonra tik yok....o kadar umutsuz kaldimki..ne yapacaimi bilmiyorum

Merhaba arkadaslar bugun itibari ile kirmizilar geldi..beklenen gunde...hic sadma olmaz...7 aydir deniyorum...nisan ayinda kimyasal yasadim..ondan sonra tik yok....o kadar umutsuz kaldimki..ne yapacaimi bilmiyorum

İnsallah onumuzdeki aya nasip olur canim.moral bozmak yokkk

Canim.smearda benimde enfeksiyon cikti tedavi icin ne veriyorlar ve korun diyorlar mi

m infolic combi nr ise yariyor..ismini cok duydum ama net bisey bilmiyorum yardimci olurmusun

İcinde ki madde hamile kalmayi kolaylastiriyor ...

Hormonal nedenlerden dolayı oluşan hastalıklarda kullanıldığından ve ayrıca yumurtalıkların erkek hormonunu salgılamasını engelleme kapiseti olan bileşenleri içerdiğinden dolayı anne olmak isteyen kadınlar tarafından kullanılan bir ilaçtır. Rahimde bulunan yumurtalıkların salgıladığı hormonların düzelmesinde özellikle folik asit çok önemli bir rol oynamaktadır. Folik asitlerin içerisinde bulunan kromozomları onarımını sağlayan nükleik asit sentezi, protein, aminoasit bulunmaktadır. Ayrıca hücre çoğalması ile doku gelişiminde yardımcı olma özelliği bulunuyor. PKO rahatsızlıkları genellikle %5 kadından birinde görülmektedir İnofolic PKO sendromunda da nete yakın sonuçlar vermektedir. İnsülin direnci tedavisinde de yardımcı olarak inofolic kullanılmaktadır.

Aa ben gunde 2 iciyodum sabah aksam 1 yeterliymis demek bu ay 1 iceyim valla 2 kutu bitirdim 20 gunde altin vurus yaomisim ben combi de

Selam kızlar...allah hayırlısıyla güzel bebişler nasip etsin hepimize
Benim elhamdülillah çocuğum ama şimdi yeni bir bebiş istiyoruz 3 aylık iğnelerle korunduğum için adet olmuyordum kadın doğuma gittim doğum kontrol hapı verdi 3 aya düzelir dedi bende inşallah eylül giibi hamile kalmak istiyorum Allah en başta evlat hasretiyle yananlara sonra da bana bir bebiş nasip etsin.

Amin canim.amin 3 aydir bekliyorum bu 4.ayim insallah agustos yeni bir baslangic olur rabbim.sana da hayirlisiyla nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…