- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
Ederim tabiki siz de bana dua edin. Bat 24 temmuz totem yaptım inşallah tutar.Canim hayirli olsun bizim.iconde dua et llur muu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim tabiki siz de bana dua edin. Bat 24 temmuz totem yaptım inşallah tutar.Canim hayirli olsun bizim.iconde dua et llur muu
Ederim tabiki siz de bana dua edin. Bat 24 temmuz totem yaptım inşallah tutar.
Amin canım inşallahinsallah tutar cnm da totem ne demek bende yapsam
![]()
Merhaba canim.hosgeldin...Agustos ta ikinci cizgiyi gormen dilegiyle :)Merhaba agustosu bekleyenler :)
yaklaşık iki senedir bir sonraki ay demekten yorulduminşallah bu ağustosta ....
Merhaba tatlımMerhaba agustosu bekleyenler :)
Ne gibi bir sorun var canim...benim.bi tarfta pko var sogan.kurune basladim.bu ay uzulme Rabbim cifter cifter versin agustos yeniden dogdugun gun olsun canim
sol tüpümü aldılarkist varmış içinde... tek tüple çaba gösteriyorum :)
güzel dileklerin içinde çoook teşekkür ederim canımmiki üç hiç önemli değil olsun da
![]()
İnşallah canım benim inşallah... hepimiz hayallerimize kavuşalım tez zamanda :)Tek tuple.hamile.kalan cok canim.benim.moral bozmak yok insallah hersey gonlunce olur
Ben henüz denemedim bakalım nolcak:))) heyecan dorukta geri sayıma basladıkMerhaba canim.hosgeldin...Agustos ta ikinci cizgiyi gormen dilegiyle :)
Folik asite baslamayı düşünüyorum. Gebelik öncesi yapılması gerekenler listesinde en bası folik asit alıyor. Ve kan tahlili vs yaptırıcam. Siz ne gibi hazırlık yapıyorsnz?
Merhaba ben de 2 senedir tedavilerle uğraşıyorum iki aşılama oldum başarısız ve Dr tüp bebek dedi başka bi Dr gittim inofolic combi ve Estrofem verdi haftaya kontrol var ve pko var ben de senede 3 4 kere Bile adet olmuyorum çok düzensiz Rabbim inşallah nasip eder hayırlısıyla.
Markası herhalde inofolic combi3 aydir kullaniyorum inofolic combi hamile kalmaya yardimci ayni zamanda folik asit