Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun inşallahh haberini bize de ver bekliyoruzz :KK49::KK9:
Sabah test yaptım canım , ama sonuç negatif , sanırım bu ayda olmadı, ama bi unut bekliyorum bugün adet olmam gerekiyor ama puanlık birşey Yok bakalım yarın da olmaz ise hastaneye gideceğim çünkü benim hiç saşmaz gününü

Benim tecrubem de gecen ay kalinlasmis cok guzel dedi ve 3 gun gecikmeyle adet oldum progestan kullaniyormusun bilmiyorum ama progestan kullaniyordum ben o kalinlastiriyor zaten aman seninki bebekten olsun insallah canim herkezin bunyesi bir degil iyi dusun iyi olsun canim
Valla canım ben kullanmıyorum , sabah test yaptım negatif , aynen iyi düşünmeye çalışıyorum bugün adet günüm bakalım şuanlık birşey Yok ama hakkımızda hayırlısı inşallah

Sabah test yaptım canım , ama sonuç negatif , sanırım bu ayda olmadı, ama bi unut bekliyorum bugün adet olmam gerekiyor ama puanlık birşey Yok bakalım yarın da olmaz ise hastaneye gideceğim çünkü benim hiç saşmaz gününü

Hıımm hiç şaşmazsa eğer vardır inşallaah canım yaa bazen testler yanls gsteriyomus ya

Arkadaşlar bişey soracağım göğüste koyu yerler varya orası şışti 3 gündür böyle gözüme değişik görünüyo ve çok yumuşak önceden hiç böyle olmamıştı adetim 7 gün gecikti kaşık bölgemde 1 haftadır ara ara batmalar sol tarafımda ve bacagimdada ağrı oluyo en çok göğüs merak ediyorum acı yok sadece hassaslık var belirti mi bu önceden de gecikmeler oldu ama böyle belirtiler yoktu. ıdrar testi yarın sabah yapacağım ilk idrarla bilen varmıı?????

An
Arkadaşlar bişey soracağım göğüste koyu yerler varya orası şışti 3 gündür böyle gözüme değişik görünüyo ve çok yumuşak önceden hiç böyle olmamıştı adetim 7 gün gecikti kaşık bölgemde 1 haftadır ara ara batmalar sol tarafımda ve bacagimdada ağrı oluyo en çok göğüs merak ediyorum acı yok sadece hassaslık var belirti mi bu önceden de gecikmeler oldu ıdrar testi yarın sabah yapacağım ilk idrarla bilen varmıı?????

Anlattıkların ya yaklaşan adet belirtisi ya da gebelik ama göğüste koyulaşma da varsa hamilelik olabilir ilk idrarı beklemene gerek yok eğer hamileysen beta hgc yeterince yukselmiştir suan da yapabilirsin canım

An

Anlattıkların ya yaklaşan adet belirtisi ya da gebelik ama göğüste koyulaşma da varsa hamilelik olabilir ilk idrarı beklemene gerek yok eğer hamileysen beta hgc yeterince yukselmiştir suan da yapabilirsin canım
Inşallah hamilelik olur eşim yok testi yarın gelirken aldıracağım hemen yapacagim sabrediyorum negatif görmektende korkuyorum

An

Bugün heyecanla kalktım testi yapıyım diye bide baktım kan gelmeye başladı testi yinede yaptım negatif çok ümitlenmistm bu ay ama yok artık belirti başka bişey ümit etmem sanırım kötü oldu bayağ ya 8 gün gecikmişti kesin başka bi sorun var

Bugün heyecanla kalktım testi yapıyım diye bide baktım kan gelmeye başladı testi yinede yaptım negatif çok ümitlenmistm bu ay ama yok artık belirti başka bişey ümit etmem sanırım kötü oldu bayağ ya 8 gün gecikmişti kesin başka bi sorun var
Kafaya cok taktıgımız için her ay sanki hamileymiş gibi psikolojik olarak belirtilerini yasıyoruz gecikmemiz bile bundan oluyo

Uzulme aminler dualar bosa degil olacak insallahh

Ben de gece aynı şeyi yaşadm malesef hayal kırıklığı. .

Benim bat da 24 temmuz ovu testi kullaniyorum inşallah ağustosa hamiş girerim.

merhaba arkadaşlar bende ağustosta hamile kalmak istiyorum iki kızım var Allah nasip ederse rabbimden birde erkek evlat istiyorm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah bu konuda bilgisi olan varmı

Back