- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
Markası herhalde inofolic combiben daha bu akşam alıcam eczaneden. Bu topiği gördüm arastrdm gaza geldim resmen
Evet canim inofolic combi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası herhalde inofolic combiben daha bu akşam alıcam eczaneden. Bu topiği gördüm arastrdm gaza geldim resmen
Bir de kızlar kuru incir cok yararlıymış arkadasımın tavsiyesi.. Hamile kalmayı kolaylastırıyormus
Tamamdır önce testleri yaptıraym ben ozamanCanim prolaktinine baktirmadan incir yeme prolaktin yukseltiyor (sut hormonu) hamile kalmak yerine zorlastirir sonra dost tavsiyesi
Merhaba arkadaslar bugun itibari ile kirmizilar geldi..beklenen gunde...hic sadma olmaz...7 aydir deniyorum...nisan ayinda kimyasal yasadim..ondan sonra tik yok....o kadar umutsuz kaldimki..ne yapacaimi bilmiyorum
Merhaba arkadaslar bugun itibari ile kirmizilar geldi..beklenen gunde...hic sadma olmaz...7 aydir deniyorum...nisan ayinda kimyasal yasadim..ondan sonra tik yok....o kadar umutsuz kaldimki..ne yapacaimi bilmiyorum
Korun demedi canm..fitil ve hap verdi ...ama grrcektem ben etsini farketti. Akintim vardi tamamen bitii..enfeksiyon gebe kalmaya kotu etki ediyormus sana bisey vermedimi doktorCanim.smearda benimde enfeksiyon cikti tedavi icin ne veriyorlar ve korun diyorlar mi
Kizlar inofolik combiyi gunde 2 tanemi iciyosunuz gunde 1 tanemi
Korun demedi canm..fitil ve hap verdi ...ama grrcektem ben etsini farketti. Akintim vardi tamamen bitii..enfeksiyon gebe kalmaya kotu etki ediyormus sana bisey vermedimi doktor
m infolic combi nr ise yariyor..ismini cok duydum ama net bisey bilmiyorum yardimci olurmusunBen 1 hep ayni saatte ic
Cok basit kullanimi aslinda...ama ona es deger hap falan verir heraldr doktorDaha sonucu gostermedim canim doktorabay ben fitil kullanamam napcam.ben
m infolic combi nr ise yariyor..ismini cok duydum ama net bisey bilmiyorum yardimci olurmusun
Cok basit kullanimi aslinda...ama ona es deger hap falan verir heraldr doktor
Sende canm...cok saolGittigimde ogrencem bakalim canim clk sagol yardimlarin icon ALLAH razi olsun
Yani günde kac tane içmemiz lazım? 1 yeterliAa ben gunde 2 iciyodum sabah aksam 1 yeterliymis demek bu ay 1 iceyim valla 2 kutu bitirdim 20 gunde altin vurus yaomisim ben combi de
Selam kızlar...allah hayırlısıyla güzel bebişler nasip etsin hepimize
Benim elhamdülillah çocuğum ama şimdi yeni bir bebiş istiyoruz 3 aylık iğnelerle korunduğum için adet olmuyordum kadın doğuma gittim doğum kontrol hapı verdi 3 aya düzelir dedi bende inşallah eylül giibi hamile kalmak istiyorum Allah en başta evlat hasretiyle yananlara sonra da bana bir bebiş nasip etsin.