Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben ruyamda buyuk bir kovaya su dolduruyorum egilip bakıyorum ki doldurdugum ici su dolu olan o seyde yeni dogmus bir bebek yatiyor erkek minicik sok oluyorum

Kizlar ben ruyamda buyuk bir kovaya su dolduruyorum egilip bakıyorum ki doldurdugum ici su dolu olan o seyde yeni dogmus bir bebek yatiyor erkek minicik sok oluyorum
Ne güzel bir rüya hayır olsun insallah ;)

Bende ağustosta tup bebekle hamilelik istiyorum hakkımızda hayırlısı kızlar inşallah hepimiz gönlümüzün muradına ereriz

Ne güzel bir rüya hayır olsun insallah :KK66:

Bende ağustosta tup bebekle hamilelik istiyorum hakkımızda hayırlısı kızlar inşallah hepimiz gönlümüzün muradına ereriz

Insallah canim abimlerdr tup.bebek yaptirdilar 3 tane tuttu birisini almak zorunda kaldilar simdi bir kiz bir erkek cocuklari var sukur rabbim sanada nasip etsin insallah

Galibaa bende kirmizilari gorucem kismet bu ayda olmadi insallah agustosta hamile oldugumu ogrenirim hayirlisi ile rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh :anne::KK43::emir_bebek:

Bende bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualar da buluşmak dileğiyle
Adetime 3 gün var gerçi ama bugün hassas test yaptım negatif çıktı dua edin bebeğim olsun

Bende bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualar da buluşmak dileğiyle
Adetime 3 gün var gerçi ama bugün hassas test yaptım negatif çıktı dua edin bebeğim olsun
Ayni durumdayiz canim erken gebelim 2 gun once negatifti bugunde ovulasyon yapiyim dedim o da silik. 3 gunum var bakalim. Adeti bekliyorum cumartesiye

İlk hamilemizi dort gozle bekliyorum hadi kizlar guzel haberlerle dönün insallah yarin yine jinekolojideyim.bakalim durumlar ne alemde bat 29 temmuz

Back