- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
Yani günde kac tane içmemiz lazım? 1 yeterli
Mi
Kizlar ben her gun 2 ceyrektebi adet iciyorum inofolic combiyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani günde kac tane içmemiz lazım? 1 yeterli
Mi
Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallahAmin canim.amin 3 aydir bekliyorum bu 4.ayim insallah agustos yeni bir baslangic olur rabbim.sana da hayirlisiyla nasip etsin canim
Ben daha hic baslamadım eczacıya sorucamKizlar ben her gun 2 ceyrektebi adet iciyorum inofolic combiyi
Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah
Kizlar bende varim bu 2. Klomen kullanisim gecen ay olmadi bu ay klomen iciyorum yine agustos ayinda insallah guzel haberi aliriz kizlar![]()
Insallah hepimizinde kalbindeki olur ben pazartesi doktora gdiecegim yumurtalas gelismismi diye bakacakHosgeldin canim insallah hayirli haberlerini bekliyoruz
Ne güzel bir rüya hayır olsun insallahKizlar ben ruyamda buyuk bir kovaya su dolduruyorum egilip bakıyorum ki doldurdugum ici su dolu olan o seyde yeni dogmus bir bebek yatiyor erkek minicik sok oluyorum
Ne güzel bir rüya hayır olsun insallah
Bende ağustosta tup bebekle hamilelik istiyorum hakkımızda hayırlısı kızlar inşallah hepimiz gönlümüzün muradına ereriz
ben ben benMerhaba agustosu bekleyenler :)
neguzel yaInsallah canim abimlerdr tup.bebek yaptirdilar 3 tane tuttu birisini almak zorunda kaldilar simdi bir kiz bir erkek cocuklari var sukur rabbim sanada nasip etsin insallah
Ne güzel bir rüya hayır olsun insallah
Bende ağustosta tup bebekle hamilelik istiyorum hakkımızda hayırlısı kızlar inşallah hepimiz gönlümüzün muradına ereriz
Selam herkese bende varim 5 gun kala erken test yaptim cikmadi. Smdi 3 gun vr umutsuzca bekliyorm
Ayni durumdayiz canim erken gebelim 2 gun once negatifti bugunde ovulasyon yapiyim dedim o da silik. 3 gunum var bakalim. Adeti bekliyorum cumartesiyeBende bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualar da buluşmak dileğiyle
Adetime 3 gün var gerçi ama bugün hassas test yaptım negatif çıktı dua edin bebeğim olsun