Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın bol huzurlu , mutlu günleriniz olsun :) Rabbim in izniyle bende başladım çocuk için , birsey sormak istiyorum . Kasiklariniz da ilişkiden sonra ağrı oldu mu hiç ? Normal de benim olmuyor ama çocuk yapmaya karar verdikten sonra ki ilişkimizde ağrım oldu . Bilmiyorum yumurtalık şoka girdi sanırım :)

Günaydın bol huzurlu , mutlu günleriniz olsun :) Rabbim in izniyle bende başladım çocuk için , birsey sormak istiyorum . Kasiklariniz da ilişkiden sonra ağrı oldu mu hiç ? Normal de benim olmuyor ama çocuk yapmaya karar verdikten sonra ki ilişkimizde ağrım oldu . Bilmiyorum yumurtalık şoka girdi sanırım :)
Benimde oyle oldu yaklasik 4 aydirda oyle. Kendimizi dinledigimiz icin oluyo canim ben eminim artik

Kizlar biriniz yardimci olun lutfen. Ben 2 haziranda kimyasal gebelik gecirdim 10 temmuzda adet olmam gerekiyodu olmadim. düsukten sonra adet gununde sapmalar oluyor mu? Napmaliyim beklemelimiyim adeti yoksa tekrar doktora mi gidiyim? Klomen wermisti doktorm adet olmadigim icin kullanamiyorm :(

Kizlar biriniz yardimci olun lutfen. Ben 2 haziranda kimyasal gebelik gecirdim 10 temmuzda adet olmam gerekiyodu olmadim. düsukten sonra adet gununde sapmalar oluyor mu? Napmaliyim beklemelimiyim adeti yoksa tekrar doktora mi gidiyim? Klomen wermisti doktorm adet olmadigim icin kullanamiyorm :KK43:
test yaptınız mı

Merhabalar arkadaşlar 22 temmuz batı bekliyorum ama pek ümidli değilim çünkü çok çabuk gebe kalan bir bayan değilim. ikinci evladımı 4,5 yıldır beklemeden sonra şubatta gebe kaldım dış gebelik tanısı ile gebelik sonlandırıldı.

Kizlar biriniz yardimci olun lutfen. Ben 2 haziranda kimyasal gebelik gecirdim 10 temmuzda adet olmam gerekiyodu olmadim. düsukten sonra adet gununde sapmalar oluyor mu? Napmaliyim beklemelimiyim adeti yoksa tekrar doktora mi gidiyim? Klomen wermisti doktorm adet olmadigim icin kullanamiyorm :KK43:
Olabilir sapma stres yapma bu kadar canım . Hayirlisi olsun rahatlat kendini ,stres regl olmanı da engelleyebilir

Ayni durumdayiz canim erken gebelim 2 gun once negatifti bugunde ovulasyon yapiyim dedim o da silik. 3 gunum var bakalim. Adeti bekliyorum cumartesiye

galiba tarihi en yakın biz varız canım ya inşallah bu tek çizgiler çift çizgiye döner erken diyorlar test yapmak için ama ben bu ay çok umutluyum Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın ovulasyon günlerimi hiç boş geçirmedim eğer var ise mutlaka yazalım :)

Valla ben daha dün başladım denemeye :rapci: Hayirlisi olsun diyin kızlar ,bu kadar stres yapmayın . Rahat olun , Allahın takdiri nasip se bu ay değilse 1 sene sonra ama hayırlı zaman da Rabbim nasip eylesin herkese. :emir_bebek:

galiba tarihi en yakın biz varız canım ya inşallah bu tek çizgiler çift çizgiye döner erken diyorlar test yapmak için ama ben bu ay çok umutluyum Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın ovulasyon günlerimi hiç boş geçirmedim eğer var ise mutlaka yazalım :)
Bende bu ay cok umutluydum hatta sogan suyu ictim 10 gun boyunca ama o tek cizgiyi gorene kadar ;). Suandada agrilarim gecti benim adet oncesi 2 gun hic agrim falan olmaz pat diye olurum. Suan o donemdeyim. Hayirlisi olsun. Zamani gelince olur elbet bakalim. Allah caresiz dertler vermesin onemli olan o

Günaydın kızlar... Güzel haberler alırız inşallah bugun de:KK200: Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasın, isteyen herkes meleklerine kavuşsun inşallah:anneadayı: bata kaldı 10 gün, 4. Denememiz, bu ay olmazsa bir dahaki ay ovulasyon testi kullanayim diyorum ama bu kez daha çok stres yapar miyim acaba diyorum.Gun aşırı iliskimiz oluyor normalde denk gelme ihtimali yüksek. Sizce ne yapmaliyim kizlar?:işsiz:

Günaydın kızlar... Güzel haberler alırız inşallah bugun de:KK200: Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasın, isteyen herkes meleklerine kavuşsun inşallah:anneadayı: bata kaldı 10 gün, 4. Denememiz, bu ay olmazsa bir dahaki ay ovulasyon testi kullanayim diyorum ama bu kez daha çok stres yapar miyim acaba diyorum.Gun aşırı iliskimiz oluyor normalde denk gelme ihtimali yüksek. Sizce ne yapmaliyim kizlar?:işsiz:
Olcak oduktab sonra ovulasyona fpn gerek yok. Ben 2 aydir kullaniyorum. Yine olmadi. O yuzden salmak en guzeli bu ay kullanmicam. Stresli bi insansan kullanma. Ama surekli iliski seni ve esini sikiyosa kullan. Cunku dogru sonuc veriyo.

Back