• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha belki etkendir canım bence çok güvenme bu test sonucuna.. :)
Ben de sabırsızlanıyorum ama 2 gün daha sıkıcam dişi.. Ama adet olcam gibi bi his var içimde :KK43: :KK12:

Kasiklarima bicak saplanir gibi oldu dun dedim bir umut olucak galiba dayanamadim test aldim malesef sonuc belli insalah test yanlistir insallah guzel haberler alirsin canim sende :KK200:kimseyle paylasamiyorum burdan yazmak rahatlatiyor iyiki varsiniz kizlar insallah hepimiz bir gun bebis sahibi oluruz :KK200:

Kasiklarima bicak saplanir gibi oldu dun dedim bir umut olucak galiba dayanamadim test aldim malesef sonuc belli insalah test yanlistir insallah guzel haberler alirsin canim sende :KK200:kimseyle paylasamiyorum burdan yazmak rahatlatiyor iyiki varsiniz kizlar insallah hepimiz bir gun bebis sahibi oluruz :KK200:

Valla ben de paylaşamıyorum kimseyle.. :KK14:
Bence daha bebiş olup olmadığına karar vermek için erken.. Adet dönemi geçsin öncelikle bi.. Benim bu aydan ümidim yok pek çünkü çok iyi değerlendiremedik:halay:

Bugün regl oldum. Bu ay gebe kalmak için ilişki sıklığı nasıl olmalı? 24 ağustos yumurtlama tarihim görünüyor başka bir hesaplayıcıya göre ise 20 ağustos.

2 aydır deniyoruz sanırım ben yumurtlama tarihlerimi kestiremiyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı acaba son 3 adet tarihimin başlangıcını yazıyorum.

6 ağustos
6 temmuz
3 haziran
Ne zaman yumurtlama günü ne zaman ilişki yaşanmalı? Hesaplama motorları farklı değerlerler çıkardığı için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Bu ay geçmeden lütfen
Dongune 32 gun dersek düzenli adet oluyor san eğer bundan da 14 çıkarırsak yumurtlama günü hesaplamadan adetinin birinci günü itibariyle 18 gun say 24 un e denk geliyor gelecek yumurtlama tarihin gebelik riskli günlerin ise yumurtlamadan5 gün önce ve yumurtlama günün le 5 gun sonrasını say buda 19 ile 28 arası na denk geliyor gün aşırı calis ama adetten hemen sonra yada adetten hemen önce yumurtlutorda olabilirsin öyleyse kaçabilir eğer tutturamazsan ovulasyon testi al adet bitimi başla canım yumutlamani bilirsin bende iki aydır hesaplama kısmındayim bu ayda olmazsa ovulasyona gececegim ama tutar diye umut ediyorum cunku bu hesaba gore yumurtlama belirtilerim de var benim allah gonlune göre versin canim:dua:

Biz de bu ay sperm testi yaptırdık şükür iyi çıktı son uçlar. Neden hamile değilim pkei ya. Bu ay yumurta takibine de başlıycam. Bakalım 4 aydır deniyoruz olmadı.

Malesef ben de kırmızı kart gördüm :duduk:
Artık umutlar bi sonraki yumurtalara :cry:
Ama ufak bi üzüntü olmadı değil.. Ne yalan söyleyeyim

İnsallah bu son kirmizin olur canim benim insallah burdan guzel haberlerinizi aliriz.adet bitimi gunubirlik devam et.dua et.nasipse zamani gelmisse oyle bir gelir ki rabbim.kucagini doldursun insallah

Biz de bu ay sperm testi yaptırdık şükür iyi çıktı son uçlar. Neden hamile değilim pkei ya. Bu ay yumurta takibine de başlıycam. Bakalım 4 aydır deniyoruz olmadı.

Adet bitimi gunu birlik dene benn 3 ay denedim olmadi sonra fark ettimki cok az iliski ye giriyorum yumurtlama gunumu kaciriyorum belkide dedim adete 5gun kala falan biraktim (birakma sebebim esime sperm testi yaptircaktik)adete uc gun kala ogrendim ki hamileyim.

Adet bitimi gunu birlik dene benn 3 ay denedim olmadi sonra fark ettimki cok az iliski ye giriyorum yumurtlama gunumu kaciriyorum belkide dedim adete 5gun kala falan biraktim (birakma sebebim esime sperm testi yaptircaktik)adete uc gun kala ogrendim ki hamileyim.
Canım bizim tayinimiz olmadı o nedenle farklı şehirlerdeyiz ama yumurtalama gününe dikkat ediyorum ama senin dediğin kadar sık ilişki olamıyor maalkesef. AYda 10-12 oluyordur en fazla.

İnsallah bu son kirmizin olur canim benim insallah burdan guzel haberlerinizi aliriz.adet bitimi gunubirlik devam et.dua et.nasipse zamani gelmisse oyle bir gelir ki rabbim.kucagini doldursun insallah

İnşallah canım.. Daha bu ilk ayımızdi onda da çok denemedik aslında ama yumurtlama dönemine hep denk gelmesi bi de ufak tefek belirti gibi şeyler yaşayınca kendimi kaptırdım baya.. Şimdi olmayınca bi üzüntü oldu ister istemez. :KK61:
Hayırlısı böyleymiş demekki. . İnşallah önümüzdeki ay benim de tüm isteyenlerin de yüzü güler  sana da Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım :emir_bebek:

İnşallah canım.. Daha bu ilk ayımızdi onda da çok denemedik aslında ama yumurtlama dönemine hep denk gelmesi bi de ufak tefek belirti gibi şeyler yaşayınca kendimi kaptırdım baya.. Şimdi olmayınca bi üzüntü oldu ister istemez. :KK61:
Hayırlısı böyleymiş demekki. . İnşallah önümüzdeki ay benim de tüm isteyenlerin de yüzü güler  sana da Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım :emir_bebek:
Amin cnm ALLAH razi olsun... İnsallah burdan guzel haberlerini aliriz ... ALLAH gonlunuze gore versin insallahhh

Back