- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
- Konu Sahibi gulrecelim
-
Telefon çevirmeleri ile anlamsız bir cümle kurmuşum şu an farkettim. :) Kaç dakika sürdü ağrınız oldu mu acaba ? Bu arada çok geçmiş olsun, çektirip kurtulmuşsunuz :)Ozelde anestesisiz cekildim
10 dk sürdü ilac verilirken agrim oldu o kadar sonra normal yaşantîma devam ettim :)Telefon çevirmeleri ile anlamsız bir cümle kurmuşum şu an farkettim. :) Kaç dakika sürdü ağrınız oldu mu acaba ? Bu arada çok geçmiş olsun, çektirip kurtulmuşsunuz :)
Olur tabi ki söyle belki başlar benim iştahımı azalttığı için diyet yapmam daha kolay oldu :)Doktorun bana İnsülin direnci için hiçbir şey vermedi. Kilo vermem çok zor böyle olunca. İlacın not alayım ben de isteyeyim belki verir
Son durum nedir canımben 54. günde falan adet oldum. İlaçlar pek etki etmedi İlk ay sanırım
Selam canım. Ben doktora gitmiştim en son buradan yazmıştım. Combinol jel tablet verdi folik asit mis pko semptom azaltmak icin. Bana söylemedi bişey ama mantar için fitil yazdı bende bu nedir demedim vallahi doğum doktorum olduğu için gözüm kapalı ne derse yapıyorumDoktorun bana İnsülin direnci için hiçbir şey vermedi. Kilo vermem çok zor böyle olunca. İlacın not alayım ben de isteyeyim belki verir
Son durum nedir canımben 54. günde falan adet oldum. İlaçlar pek etki etmedi İlk ay sanırım
Üzüldüm canım umarim yine gebe kalırsın ama kendi kendine de hamile kalman güzel bisey:) bazen vücut sağlıksız bebekleri kendi atabiliyor biliyorsundur lütfen altında bişey arama kendini suçlama. Benim bı kızım var Allah bağışlarsa 3 yaşında. Femarayla hamile kalmıştım ama pko düşüklere sebep olmuyor buna emin ol. Hem istemeden hamile kalıp düşürmek için neler yiyip neler içen insanlar var ağırlık kaldıran çocuk düşsün diye kocakarı ilaçları yiyen.. lütfen kendini suçlama bu konuda inşallah en kısa zamanda yine kalırsın hamisSelam arkadaslar. Ben de biraz kendi durumumdan bahsetmek istiyorum. Bazen hastaların tecrübesi cok bilgilendirici oluyor.
Benim eskiden adetlerim cok duzensizdi. 45 50 günleri bulurdu. Cocuk düşünmeden önce dr a gittim. Her sey normal cok iyi dendi. Ama e nabizdan baktigimda overlar pco görünümünde falan yazilmis. E bende adet duzensizligi de var. Neyse iyi madem dedim kurcalamadim kendisi doc dr. en iyisini bilir dedim folik asit kullanmaya basladim.
Folik asitin gebelige adet duzensizligine bir etkisi olmaz deniyor ama ben o zamandan beri yani 6 aydir 35 günde bir duzenli regl oluyorum. Ek olarak bir de d vitaminine baslamistim.
Uzatmadan son 5 ayda bir gebelik elde edebildik 3. Denemede ama maalesef 6. Haftada henuz 4 haftalik deger ve kese görünümü vardi sagliksiz dollenme denildi ve düşük yaptim evde. Hamile kaldigim ay t. Disli aslan pencesi icmistim.
Aklımda deli sorular... acaba pco oldugum icin mi sagliksiz gebelik oldu, cay yuzundemiydi, bir daha olur mu vs. Doktora gitsem bisiy diyemeyiz ardarda düşükten sonra gel diyecek muhtemelen. Ama ardarda düşük ne soylemesi kolay da yasamasi ne zor.
Cok teşekkür ederim. Kendimi suçlamıyorum çünkü her seye dikkst ettim. Bol su ictim kendimi yormadım nasip böyleymis demek ki. Umarım yıne nasip olur ve bu sefer saglicakla tamamina erisir. HepimizinÜzüldüm canım umarim yine gebe kalırsın ama kendi kendine de hamile kalman güzel bisey:) bazen vücut sağlıksız bebekleri kendi atabiliyor biliyorsundur lütfen altında bişey arama kendini suçlama. Benim bı kızım var Allah bağışlarsa 3 yaşında. Femarayla hamile kalmıştım ama pko düşüklere sebep olmuyor buna emin ol. Hem istemeden hamile kalıp düşürmek için neler yiyip neler içen insanlar var ağırlık kaldıran çocuk düşsün diye kocakarı ilaçları yiyen.. lütfen kendini suçlama bu konuda inşallah en kısa zamanda yine kalırsın hamis
İnşallah ilaçlar etki etmiştir güzel haberlerini bekliyorum :) bende bugün yarın regl olmam lazım beklemedeyim. Reglin İkinci gibi randevu Alican hayırlısı olsun simdidendostinex son 3 tablet kaldı. infolic bitti yarın tekrar alacağım. Soğan kürü içinde son 1 günüm kaldı. Ağustos'un 3'ünde başka bir doktordan randevum var. Kendi doktoruma randevu bulamadım maalesef. İnşallah değerlerim düzelmiştir
Yarın randevum var. 5 gün önce test yapmıştım. Bir saat sonra falan ikinci çizgi belirdi. Adetime de 15 gün falan vardı. İmkansız olduğunu biliyorum ama yine de insanın içinde bir şüphe düşüyor son doz ilaçlarımı kullanmadım. :) Yeniden test de yapmadım yarın bakalım artık hayırlısı olsun pek sanmıyorum amaİnşallah ilaçlar etki etmiştir güzel haberlerini bekliyorum :) bende bugün yarın regl olmam lazım beklemedeyim. Reglin İkinci gibi randevu Alican hayırlısı olsun simdiden
Ya umarım herşey gönlünce olur :) bende femara verdi doktorum kullandım yarın son günüm bende yarın gidicem randevum var. İnşallah yumos büyümüştür yoksa yine iğne vericekYarın randevum var. 5 gün önce test yapmıştım. Bir saat sonra falan ikinci çizgi belirdi. Adetime de 15 gün falan vardı. İmkansız olduğunu biliyorum ama yine de insanın içinde bir şüphe düşüyor son doz ilaçlarımı kullanmadım. :) Yeniden test de yapmadım yarın bakalım artık hayırlısı olsun pek sanmıyorum ama
Benim de adetin 3. Günü kullanan başlayacağız. Gebelik için de idrar testi verdim ama bakalım pek ümidim yok. Doktorun da yok galiba kan testi istedim idrar testi verdiYa umarım herşey gönlünce olur :) bende femara verdi doktorum kullandım yarın son günüm bende yarın gidicem randevum var. İnşallah yumos büyümüştür yoksa yine iğne vericek
Hadi hayırlısı olsun benim yumoslar büyümüş mu akşam beste randevuBenim de adetin 3. Günü kullanan başlayacağız. Gebelik için de idrar testi verdim ama bakalım pek ümidim yok. Doktorun da yok galiba kan testi istedim idrar testi verdi
Canım ne yaptın testin sonucu çıktı mı?Benim de adetin 3. Günü kullanan başlayacağız. Gebelik için de idrar testi verdim ama bakalım pek ümidim yok. Doktorun da yok galiba kan testi istedim idrar testi verdi
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallahHadi hayırlısı olsun benim yumoslar büyümüş mu akşam beste randevu
İdrar testi yaptı doktor kan testi yapmadı. O da negatif zaten adetime 8 gün falan vardı.Canım ne yaptın testin sonucu çıktı mı?
Teşekkür ederim ama daha varmış büyümesine diye geçen hafta yazmayı unutmuşumGüzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Merhaba hayır henüz değil. Bugün yine kontrolüm var adetin 12 günü bugün inşallah büyümüştur sen neler yaptın?@Tambikedi hamile misiniz yumuşlar büyümüş mü :)
Adetin 3. Günü klomene başlayacağım tabii adetim her zamanki gibi gecikmede. Doktor gelmezse gel ilaç yazalım dedi ama maydanoz suyu ve sizin önerdiğiniz masajı deneyeceğim bir süre. Şu an beklemedeyim sadece. Hadi bakalım inşallah bugün güzel haberler alırsınMerhaba hayır henüz değil. Bugün yine kontrolüm var adetin 12 günü bugün inşallah büyümüştur sen neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?