• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos PKO luların ayı olsun 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım malesef iki düşük bi ölü dopum yaptım bende ilaçsız adet olmuyorum duohastonla anca adet oluyorum dostinex neden prolaktin değerin mi yüksek doktor değişikliğide yaptım ama yumurtalar çok tembel diyor doktorum bi tane yumurtam vardı şimdi 3 tane olmuş cumartesi bi daha gidicem bakalım ne olcak
Başınız sağolsun. Evet prolaktin düşüyor yükseliyor, bu ilaç adetini düzenler demişti doktorum malesef hiçbir etki yaratmadı bende. Buna karşın pko da inofolic de düzenler diye okudum ama nafile mecburen adet söktürücü ye kaldım yine :) klomen yada femara kullandınız mı ? Hadi inşallah bu ay olur 🤲 3 yumurta çok iyi :nazar:

Başınız sağolsun. Evet prolaktin düşüyor yükseliyor, bu ilaç adetini düzenler demişti doktorum malesef hiçbir etki yaratmadı bende. Buna karşın pko da inofolic de düzenler diye okudum ama nafile mecburen adet söktürücü ye kaldım yine :) klomen yada femara kullandınız mı ? Hadi inşallah bu ay olur 🤲 3 yumurta çok iyi :nazar:
Kullanmam mı :)) onlarda işe yaramadı inofolıc bende de işe yaramamıştı kuzu yaa🙄🙄

Yani durum iyiye mi gidiyor kötüye mi anlamıyorum boşluk içinde kaldım🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Eşim sperm testi verdi. Sonuçlarını alalım. Özele gideceğiz biz. Sizde görünün bir özel hastanede imkanınız varsa. Ben hgs çekilmek istiyorum birde. Hem muayene hem rahim filmi. İnşallah spermde ve rahmimde sorun yoktur

Bende de pko var aralık ayında dış gebelik geçirdim bu ay adetime 4 gün kala kan testim 7,04 çıktı gebelik olabilirmi çok düşük mu acaba

Eşim sperm testi verdi. Sonuçlarını alalım. Özele gideceğiz biz. Sizde görünün bir özel hastanede imkanınız varsa. Ben hgs çekilmek istiyorum birde. Hem muayene hem rahim filmi. İnşallah spermde ve rahmimde sorun yoktur
Ben zaten en başından beri özele gidiyorum canm

Bende de pko var aralık ayında dış gebelik geçirdim bu ay adetime 4 gün kala kan testim 7,04 çıktı gebelik olabilirmi çok düşük mu acaba
Tabii ki çok düşük değil. Üstelik bat ınız bile gelmişken. Allah'ın izniyle kesin hamilelik bence. Tebrik ederim. :nazar:

@Tambikedi Screenshot_20210824-124620.jpg

Kan versene iki günde bir niye haftayı bekliyorsun adetine kaç gün vardı bence var bebiss hayırlı olsun 😍

Kan versene iki günde bir niye haftayı bekliyorsun adetine kaç gün vardı bence var bebiss hayırlı olsun 😍
Doktor öyle söyledi. Canım adet olamıyordum ki düzgün. Hiç belli olmuyordu bat. Adet söktürücü aldım. Doktorum ultrason da baktı yok ama genede test yapalım sonra kullanmaya başla dedi. Yarın giderim tekrar yada bilmiyorum. Korkuyorum hayal kırıklığı na uğramaktan :)

Back