Selam arkadaslar. Ben de biraz kendi durumumdan bahsetmek istiyorum. Bazen hastaların tecrübesi cok bilgilendirici oluyor.
Benim eskiden adetlerim cok duzensizdi. 45 50 günleri bulurdu. Cocuk düşünmeden önce dr a gittim. Her sey normal cok iyi dendi. Ama e nabizdan baktigimda overlar pco görünümünde falan yazilmis. E bende adet duzensizligi de var. Neyse iyi madem dedim kurcalamadim kendisi doc dr. en iyisini bilir dedim folik asit kullanmaya basladim.
Folik asitin gebelige adet duzensizligine bir etkisi olmaz deniyor ama ben o zamandan beri yani 6 aydir 35 günde bir duzenli regl oluyorum. Ek olarak bir de d vitaminine baslamistim.
Uzatmadan son 5 ayda bir gebelik elde edebildik 3. Denemede ama maalesef 6. Haftada henuz 4 haftalik deger ve kese görünümü vardi sagliksiz dollenme denildi ve düşük yaptim evde. Hamile kaldigim ay t. Disli aslan pencesi icmistim.
Aklımda deli sorular... acaba pco oldugum icin mi sagliksiz gebelik oldu, cay yuzundemiydi, bir daha olur mu vs. Doktora gitsem bisiy diyemeyiz ardarda düşükten sonra gel diyecek muhtemelen. Ama ardarda düşük ne soylemesi kolay da yasamasi ne zor.