• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos PKO luların ayı olsun 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar size bir sorum var her ay yumurtamız çatladığında akıntı oluyor ya acaba çatlamadığında döllendiğinde de veya kist olduğunda akıntı oluyor mu bunu bilen var mı? :)

Aaaaa hamile misin canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim bak üzülüyordun birde herşeyi yaptım olmadı diye inofolic di mi 🤰🌼
Kuzucum etlibamya hamile sanırım tekrar teste çağırmışlar galiba en son yazmadı sordum da sen konuştun mu

Kuzucum etlibamya hamile sanırım tekrar teste çağırmışlar galiba en son yazmadı sordum da sen konuştun mu
Eveeeet sonuç 332 ye yükselmiş. Henüz kese oluşmamış ama. Allahu Teala herkese nasip etsin 🤲🤲🤲 kese için haftaya Perşembe gel dedi doktorum. Beta HCG sağlıklı gebeliği gösteriyor ancak, keseyi görmemiz de önemli dedi :KK36:

kızlar size bir sorum var her ay yumurtamız çatladığında akıntı oluyor ya acaba çatlamadığında döllendiğinde de veya kist olduğunda akıntı oluyor mu bunu bilen var mı? :)
Bende akıntı sürekli var. Doktor zararsız dedi diye ilaç kullanmadım. Soğan suyu kürü uygulandığında rengi sarımtrak olmuştu. Ondan bilemiycem ama bu sitede akıntı yumurta çatladığında oluyor gibi birşey okumuştum.

Bende akıntı sürekli var. Doktor zararsız dedi diye ilaç kullanmadım. Soğan suyu kürü uygulandığında rengi sarımtrak olmuştu. Ondan bilemiycem ama bu sitede akıntı yumurta çatladığında oluyor gibi birşey okumuştum.
bende de olurdu ama bu ay akıntı hiç olmadı yumurtada pik oldu çatladı ama akıntı yok o yüzden merak ettim teşekkürler bilgilendirme için :)

Eveeeet sonuç 332 ye yükselmiş. Henüz kese oluşmamış ama. Allahu Teala herkese nasip etsin 🤲🤲🤲 kese için haftaya Perşembe gel dedi doktorum. Beta HCG sağlıklı gebeliği gösteriyor ancak, keseyi görmemiz de önemli dedi :KK36:
Ayy kuzucum çok sevindim gözün aydın 😍 ben regl oldum malesef inşallah önümüzdeki ay nasıp olur. Sadece folik asit mi kullandin bu ay kuzucum

Kızlar pco var dün test yaptım sabah ve akşam aynı renkti çizgiler bugün silikleşmiş. Resimleri koydum sizce yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• 324F1CD0-6056-4BF1-AFDF-13ECE720A6D5.jpeg
    324F1CD0-6056-4BF1-AFDF-13ECE720A6D5.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 05B983E5-8E7D-4394-86A3-50A03F4B81A8.jpeg
    05B983E5-8E7D-4394-86A3-50A03F4B81A8.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 17
Ayy kuzucum çok sevindim gözün aydın 😍 ben regl oldum malesef inşallah önümüzdeki ay nasıp olur. Sadece folik asit mi kullandin bu ay kuzucum
Evet klomen ve primolut (adet söktürücü) aldım ama kullanmadım. D vitamini ve insilün için magnezyum kullandım inofolic birde :KK60: inşallah inşallah. Bu ay hazırlanma ayın oldu. Eylül'de olacak bence de inşallah 🤲🤲

Evet klomen ve primolut (adet söktürücü) aldım ama kullanmadım. D vitamini ve insilün için magnezyum kullandım inofolic birde :KK60: inşallah inşallah. Bu ay hazırlanma ayın oldu. Eylül'de olacak bence de inşallah 🤲🤲
İnşallah sende sağlıkla kucakla❤️ klomeni kullanmadın mi yani sadece takviye mi aldin

Merhaba. Kasette kac gün negatıf gördünüz? Reglden kac gun sonra doktora gıttınjz acaba

Back